evet canim pembe mor gibi goruyorum eger goz yanilmasi yasamiyorsam ama ben yarin yapmicam yine ayni.siliklikte cikar varsa eger, gozum cikiyodu gormeye calisirken djdhdjdnjdnksmd size gostercem diye fotografla asiri oynadim jdjdjdidmdo en iyi 2 3 gun daha beklemek bence daha net olur o zaman kadar en azindan gozum cik.az fotoyla oynamak zorunda kalmam jdhdjdnjddmevet çizgi gözüküyor ama beyazmelek e de dediğim gibi pembemsi renkliyse vardır yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın testleriniziiii
Çizgiiiiii varrre@papatya1632gel kiz buraya bak bakim
İşte bu ay 26 mm olmuş adetin ikinci günü bir tane de 14 mm folikül vardı çok büyümüş kist hormon dengesini bozmuş dedi. Sonra duphaston verdi. Adet olursam 2. günü gidicem yine diğer ay tüp bebeğe başlayalım dedi ama ben yılbaşından sonraya attım kafamdaGeçen ay geçen ayda kaldı diyor chatgpt ve gemini haberin olsun:))) hamile kalmaya ket vurmaz diyor. 1-3 döngüde küçülürmüş fonksiyonel çatlamayan yumurta kisti. Bu ay sağlıkla çatlamış mıydı doktorun ne dedi
var gibi duruyooooo gercekten ama o kadar cok yalanci pozitif gordum ki hele en son gecen ay gordugim pozitif beni maffeti hdjdhdjd cok zor gorundugu icin ihtimal vermiyom nedense jdjjjkddmdDodo bunda çizgi var
ay yaptim gormedin miiKontrast arttırdım Dodo fotoğrafla oynama kısmına gir oradan yap göreceksin araba kullanıyorum şimdi bakıp tarif edemiyorum
evet ya ama sevinemiyorum maalesef hcjfjjfnxkdm hep senin yuzunden ne guzel negatif diyip oturmustum yerime niye kafami karistiriyon djdjjdndknxÇizgiiiiii varrre
Yaaa gördüm başkasını alıntılamışım araba lullanıyorum ahdhdjsjay yaptim gormedin mii
Her gün yapacağım artık aux bu yanıltmaz diye düşünüyorumevet ya ama sevinemiyorum maalesef hcjfjjfnxkdm hep senin yuzunden ne guzel negatif diyip oturmustum yerime niye kafami karistiriyon djdjjdndknx
Sana beni dinle diyorum dodooevet ya ama sevinemiyorum maalesef hcjfjjfnxkdm hep senin yuzunden ne guzel negatif diyip oturmustum yerime niye kafami karistiriyon djdjjdndknx
Neler kullanmistin askim paylaşabilir misin bizimleAaa evettt zaten onun yararı oldu gibi hissediyorum.
hahahah hdjdjdjxjjddmkdxnYaaa gördüm başkasını alıntılamışım araba lullanıyorum ahdhdjsj
ay yok ya ben her gun yapip bu iskenceyi cekemem jdjjdndjndHer gün yapacağım artık aux bu yanıltmaz diye düşünüyorum
Ay inşallah bebişlerimiz bizimledir Dodo o kadar duygulandım ki elim ayağım titredi kalbim gümgüm attıay yok ya ben her gun yapip bu iskenceyi cekemem jdjjdndjnd
yaa evet simdi hayalet cizgi mi gercek mi anlamiyorum hdjdjdjdkms daha kotu oldu hdjdjdjsSana beni dinle diyorum dodoo
hahahah ben heyecanlanamadim ya hala goz yanilmasi diyorum jdjdjdjxjnxkxAy inşallah bebişlerimiz bizimledir Dodo o kadar duygulandım ki elim ayağım titredi kalbim gümgüm attı
Awox yanıltmazzzyaa evet simdi hayalet cizgi mi gercek mi anlamiyorum hdjdjdjdkms daha kotu oldu hdjdjdjs
Yapmış dediğin gibi onunda 2. Çizgisi varr çok net gordumKontrast arttırdım Dodo fotoğrafla oynama kısmına gir oradan yap göreceksin araba kullanıyorum şimdi bakıp tarif edemiyorum
ya yanıltıyosa ya gozlerim yaniltiyosa kdjxjxjkdAwox yanıltmazzz
dilann sana simdi gecen ay ki fotografi aticam neden sevinmedigimi anlayacaksın ndjdjdkdmxoxmYapmış dediğin gibi onunda 2. Çizgisi varr çok net gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?