Bu test bizim evin ordaki eczanede de satılıyor. Sanki genel kanı testin kötü testlerden olduğu yönünde ancak ben toplamda en aşağı 10 test yapmışımdır ne kuruma çizgisi veriyor ne yalancı çizgi. Tek merak ettiğim acaba gerçekten 10 üstü değeri gösteriyor mu üzerinde yazdığı gibi...Ben yaptım test AFTER10 markası ama negatif dpo11 bugün
23 mm olmuştu yumurtam Dr çatlamak üzere demişti rahim kalinligim 17 mm di artık bu ay oldu mu olmadı mı bilmiyorum hiçbir belirtim yokNapim kız regl günüm hiçbir belirtim yok reglde olmadım
yapayım da göreyim ebeminkiniAhshahahahah yap yap
Kalk kalk birlikte gidip alalimBen bugün nasıl test alayım arkadaşlar öneri bekliyorumadetim 2 gün geçti 2 kez erken gebelik 2 kaset yapmıştım negatifti artık gecikme var ne alcam bilmiyorum
Ben işteyim 2.30 saat sonra çıkcam anca ozaman alacağım ama ne alcamı bilmiyorumKalk kalk birlikte gidip alalim
Valla eczanede hangisi varsa onu alıp gelicemBen işteyim 2.30 saat sonra çıkcam anca ozaman alacağım ama ne alcamı bilmiyorum
İkisindende vardır erken gebelik mi kaset miValla eczanede hangisi varsa onu alıp gelicem
Benim bugün regl günüm ama ne belirti var nede regl oldum dayanamıyorum ondan gidip test alicammmİkisindende vardır erken gebelik mi kaset misende mi geciktin
Anladım canım hadi hayırlısı olsun haber etBenim bugün regl günüm ama ne belirti var nede regl oldum dayanamıyorum ondan gidip test alicammm
bu hafta arkadaşımın annesi getirdi adem elması bana dün zar zor rendelik bugün hurma poleni ile karıştırıp başlıycam inşallah faydası olurkür demiyim de işte doğal olarak tüketilecek kabak çekirdeği , avokado, havuç vs. birde kadınlar için şu sıra hurma poleni ve adem elması meyvesini görüyorum. iyi bir balla bu tozları karıştırıp yiyorlar. birde çörek otu bal tarçın kürü duydum. sözde kür demicektim ama yazarken aklıma pat pat geldiler
Bende ikinci çizgi hiç çıkmadı canım eczade de erken gebelik sadece o vardı mecbur onu aldımBu test bizim evin ordaki eczanede de satılıyor. Sanki genel kanı testin kötü testlerden olduğu yönünde ancak ben toplamda en aşağı 10 test yapmışımdır ne kuruma çizgisi veriyor ne yalancı çizgi. Tek merak ettiğim acaba gerçekten 10 üstü değeri gösteriyor mu üzerinde yazdığı gibi...
Anladım canım hadi hayırlısı olsun haber et
erken gebelik testi al rahmin falan çok güzel kalınlaşmış inşallah gebelik için hazırlanmıştır hadi bakalımBenim bugün regl günüm ama ne belirti var nede regl oldum dayanamıyorum ondan gidip test alicammm
var gibi ama silik bi çizgiAwox bu şekilde çıkmıştı 2 gün önce ama kuruma çizgisi olabilir diye tekrarlamadim
bende de bir tane var bir tanıdığım umreden getirmiş ama öyle duruyor daha evdw. bu ay adet olursam onunla desteklicem bir sonraki döngü için. bazıları diyor ki haşlayıp suyunu için kabuğunu da rendeleyip hurma poleni bal ile karıştırıp tüketin.bu hafta arkadaşımın annesi getirdi adem elması bana dün zar zor rendelik bugün hurma poleni ile karıştırıp başlıycam inşallah faydası olur
Evet varr ama işte bilmiyorumvar gibi ama silik bi çizgi
Yani bence iyi bir test yalancı çıkarmayan, kuruma yapmayan test iyidir. Ancak 10 olunca gösteriyor mudur? Aslında bazen inşaAllah göstermiyordur diyorum hiç çizgi çıkmayıncaBende ikinci çizgi hiç çıkmadı canım eczade de erken gebelik sadece o vardı mecbur onu aldım
Ama dodo bana 2 gün gecik öyle yap demişti bende öyle bekledim mesela sabah yapsan daha mı iyi sankiEvet varr ama işte bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?