Yok onun doğrusu haşlamak değil içindeki çekirdeğini öğütmek, rendelemek bal ve polenle karışıtırıp yemek...bende de bir tane var bir tanıdığım umreden getirmiş ama öyle duruyor daha evdw. bu ay adet olursam onunla desteklicem bir sonraki döngü için. bazıları diyor ki haşlayıp suyunu için kabuğunu da rendeleyip hurma poleni bal ile karıştırıp tüketin.
bir tane sayfa var o satıyor hazır karışım. 3 adet adem elması , 40 gr hurma poleni ve bal karışımı. evdeki şartlara göre uyarlanabilir tabii. sen hiç denedin miYok onun doğrusu haşlamak değil içindeki çekirdeğini öğütmek, rendelemek bal ve polenle karışıtırıp yemek...
Bekleriz kızçe hızlı geçer. Takip ederiz diğer kızları biz deBen varım bat 16 görünüyor. Benim de cumartesi akşamı çatladı diye düşünüyorum. Çok keskin bir ağrım vardı çünkü. Ovulasyon yaptım akşamı pikti. Pazar günü biraz daha silikti bugün yapmadım ama belirtilerden anlıyorum yumurtlama dönemim bitti. Şimdi en zoru beklemek
Bekeleyemem ki gidiyorum şuan eczaneyeAma dodo bana 2 gün gecik öyle yap demişti bende öyle bekledim mesela sabah yapsan daha mı iyi sanki
Çatlatma iğnesi sonrasında kontrol etmiyor sanırım. Farklı doz ya da marka gibi değişim. Çatlamamışsa kiste dönen büyümesin diye bi kontrol edilebilirlik olsa erkenden ne güzel olurmuş. Şans daha da çoğalırmış yaa. Yumurtan da çok güzel büyümüş maşallah.İşte bu ay 26 mm olmuş adetin ikinci günü bir tane de 14 mm folikül vardı çok büyümüş kist hormon dengesini bozmuş dedi. Sonra duphaston verdi. Adet olursam 2. günü gidicem yine diğer ay tüp bebeğe başlayalım dedi ama ben yılbaşından sonraya attım kafamda
Bana da umreden gelen bir akrabam getirmiş denedim hem de bu aybir tane sayfa var o satıyor hazır karışım. 3 adet adem elması , 40 gr hurma poleni ve bal karışımı. evdeki şartlara göre uyarlanabilir tabii. sen hiç denedin mi
Bende tereddüt ediyorum acaba gerçekten 10 mudur hassaslığııı araştırdım kimisi yalancı test demiş bilemedimYani bence iyi bir test yalancı çıkarmayan, kuruma yapmayan test iyidir. Ancak 10 olunca gösteriyor mudur? Aslında bazen inşaAllah göstermiyordur diyorum hiç çizgi çıkmayıncane bileyim 25-50 arası falan tespit etsin. Forumda da kimse yok önceden kullanan.
ben şöyle bir görünüşüne baktım dış kabuk rendelenir gibi geldi gözüme de içini bilemiyorum tabii taş gibidir ona şüphem yok :) nasıl tükettin peki onu bir şeyle karıştırdın mıBana da umreden gelen bir akrabam getirmiş denedim hem de bu ayama tek adet çekirdeği ancak rendeledik. Yumurtlamaya yakın bitti.
yaa doner mi acaba daha var bataEczanede o varmış içinide açtım maalesef canım
sanki gibi ama umutlanamiyorummm jdhdjjssKuzum bende gördüm sanki ya var gibi pembelik
4 gun gecikince yapmıştım cNim@beyazmelek111 ah canım benim üzmek için söylemedim yaa lütfen öyle algılama. bunu ancak zamanla ve takiple öğrenebiliriz onun içinde sabır gerekiyor. D dodo1234 cum sana gelince de kaset test yapmış gibi duruyorsun kolay kolay yalancı olmaz o gibime geliyor birde sen adet zamanı yaptın onu muhtemelen ardına adet görmen demek kimyasal olasılığını güçlendiriyor bence
Çok şey değil de pcos olmamasına rağmen düşük doz inositol. Ve folik. Atmıştım hatta bak değerler de burda yazıyorNeler kullanmistin askim paylaşabilir misin bizimle
Canım battann2 gün önce negatif, 2 gün sonra pozitif olan testler gördü bu gözlerrrYa kızlar çok tatlısınızzBenim aklıma takılan birşey var, benim perşembe gününden itibaren ağzımda bir acılık bir tuhaf tat var. Tuzlu şeyler yerken yine iyi sayılır ama tatlı, çikolatalı birşey yediğimde üf bu ne oluyorum tadı öyle kötü geliyor yani anlayın. Çayı çok severken artık içemiyorum tadı sabun kolonya gibi. Maden suyu da aynı şekilde. Adet tarihim 5 Aralık 1-2 gün oynayabiliyor. Bugün test yaptım negatif. Sanki çok ama çok silik bir gölge vardı ama kuruma da olabilir belki. Erken mi yaptım sizce?
tamam işte tam kimyasal durumu. test yapmasan bu ay adetim gecikti der geçerdin ama test yaptığın için kimyasalı öğrenmiş olmuşsun4 gun gecikince yapmıştım cNim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?