Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

tamam işte tam kimyasal durumu. test yapmasan bu ay adetim gecikti der geçerdin ama test yaptığın için kimyasalı öğrenmiş olmuşsun
adet olunca gidip kan da bermedim sinirlerim bozulmustu jfhfjdkd o yuzden hic bilemedim kimyasal mi yalanci mi diyee jdjjdkd ama aksam yaptigimda negatif cikmisti kfjxkd

dilann sana simdi gecen ay ki fotografi aticam neden sevinmedigimi anlayacaksın ndjdjdkdmxoxm
Bu bariz pembe gibi gelmedi. Kurumadır değilse de kimyasaldır. 4-5 dakikadan sonra baktıysan hele dikkate alma bazı markalarda.

Bu bariz pembe gibi gelmedi. Kurumadır değilse de kimyasaldır. 4-5 dakikadan sonra baktıysan hele dikkate alma bazı markalarda.
kuruma degil hemen çıkmıştı bdhdhdjj bide 2 gun once yaptigim silikti sonra bu koyulasinca acaba mi dedim aksam yine yaptim negatifti ertesi gun kanamam basladiiii

kuruma degil hemen çıkmıştı bdhdhdjj bide 2 gun once yaptigim silikti sonra bu koyulasinca acaba mi dedim aksam yine yaptim negatifti ertesi gun kanamam basladiiii
Dediğim gibi pembe gibi durmuyor. Pembe olması lazım. Çok kalın bir çizgi ayrıca. O şekilde çıkmaması lazımdı. Neyse sağlık olsun. Bu ay güzel haberler al :)

Etmedi valla ya doktor hatası dimi

Dediğim gibi pembe gibi durmuyor. Pembe olması lazım. Çok kalın bir çizgi ayrıca. O şekilde çıkmaması lazımdı. Neyse sağlık olsun. Bu ay güzel haberler al :)
bende kimyasal oldugunu dusunmuyorum zatennnn jdjdj aynen insallah bu ay guzel haberler aliriz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…