• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

sanırım dpo 4-5 yumurtlama olduğundan beri kasıklarımda bir sızlama hissediyorum göğsüme bıçak saplanır gibi anlık ağrılar oluyor bugünde göğüs ucuma dokununca acı hissediyorum chat gbt’ye göre bu belirtiler normal
henüz erken belirti hissetmezsin diyor daha regl olmama da var yumurtlamadan sonra akıntım oldu o gün bitti geçen aylarda yumurtlamadan sonrada regle kadar azda olsa akıntım olurdu şimdi kupkuru yani akıntı hiç yok çok garip geliyor alışıkta değilim belkide akıntının olması için erkendir 😅
günler geçsin güzel haber almak istiyorum inşallah ya 😞
daha önce hiç bu kadar vücudumu dinlememiştim psikolojim bozulacak 😂
bu kadar dinleme kendini canim stres yuklersin kendine akisina birak sal gitsin😅

Ah keşke kolay olsa bu sürecin böyle olacağını düşünmemiştim 😅
evet maalesef o kadar zor ki ben diyorum ama ne kadar yapabiliyorum birde bana sor 😅 ama gerçekten elimden geldigince yapmamaya çalışıyorum simdi yumurtlama mi takipnettigim icin cok dinliyorum kendimi onu hallettikten sonra salicam zaten gun aşırı degerlendiriyorum icim de rahat😅

Benimde sat 11 kasım bat 6 kasım yumurtlama 21 kasım geçen ay döngüm 28 günden 22 e düşmüştü bakalım bu ay ne yaşayacağız herkese uğur getirsin bakalım.

evet maalesef o kadar zor ki ben diyorum ama ne kadar yapabiliyorum birde bana sor 😅 ama gerçekten elimden geldigince yapmamaya çalışıyorum simdi yumurtlama mi takipnettigim icin cok dinliyorum kendimi onu hallettikten sonra salicam zaten gun aşırı degerlendiriyorum icim de rahat😅
Ben ilk defa ovülasyon yaptım zaten 2 aydır deniyoruz bakalım bu ay nasıl bir sonuçla karşılaşacağız 😅 hafta sonu full kendimi dinledim şimdi işteyimde allahtan kafam dağılıyor 😅

Benimde sat 11 kasım bat 6 kasım yumurtlama 21 kasım geçen ay döngüm 28 günden 22 e düşmüştü bakalım bu ay ne yaşayacağız herkese uğur getirsin bakalım.
sat tarihlerimiz ayni benim bat 7 8 aralik gosteriyor benimde gecen ay dongum degisikti eger yumurtlamam erken olduysa ki.oyle düşünüyorum bat 4 aralığa cekiyor bakalim neler olacak bu ay💖

Ben ilk defa ovülasyon yaptım zaten 2 aydır deniyoruz bakalım bu ay nasıl bir sonuçla karşılaşacağız 😅 hafta sonu full kendimi dinledim şimdi işteyimde allahtan kafam dağılıyor 😅
bende ovulasyon denemistim 2 3 kere ama sonuc alamadim o yuzden artik yapmamaya karar verdim acaba pik mi bugunu degerlendirsem mi kacirdim mi günü siliklesti acaba catladi mi dur bugunde diye diye yedim bitirdim kendimi o gunlerden bir iki gun atlasam bu sefer de onu kafaya takiyordum kesin o yuzden olmadi vs. tam delilik😅😅 o yuzden icimizden geldigi gibi ilerliyoruz bazen sadece cok ara koymamaya calisiyorum ona dikkat ediyorum onun disinda hadi bugün degerlendirme günümüz diye yapmiyorum bu sekilde daha az stresli oluyor kesinlikle tavsiye ediyorum

bende ovulasyon denemistim 2 3 kere ama sonuc alamadim o yuzden artik yapmamaya karar verdim acaba pik mi bugunu degerlendirsem mi kacirdim mi günü siliklesti acaba catladi mi dur bugunde diye diye yedim bitirdim kendimi o gunlerden bir iki gun atlasam bu sefer de onu kafaya takiyordum kesin o yuzden olmadi vs. tam delilik😅😅 o yuzden icimizden geldigi gibi ilerliyoruz bazen sadece cok ara koymamaya calisiyorum ona dikkat ediyorum onun disinda hadi bugün degerlendirme günümüz diye yapmiyorum bu sekilde daha az stresli oluyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan 😂
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladı 😂 biz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslında

Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan 😂
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladı 😂 biz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslındaBe

Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladı 😂 biz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslında
Ben hiç testlerle ilerlemedim hep doğal akışına bıraktım daha 2 aydır deniyorum ama yumurtlamaydı çatlamaydı hiç düşünmeden ilerlemeye çalışıyorum.

Ben hiç testlerle ilerlemedim hep doğal akışına bıraktım daha 2 aydır deniyorum ama yumurtlamaydı çatlamaydı hiç düşünmeden ilerlemeye çalışıyorum.
Bende merak ettiğimden yaptım aslında o koyu çizgi oluyor mu bende de merak ettim 😅

Valla benimde aklım çok karışık kızlar 21 kasım 22.20 de bana göre pik gibi duruyor ama chatgbt 22 kasım 23.00 pik diyor tek ilişki yaşadım oda 20 kasım bakalım tutacak mı :)

Eklentiler

• IMG_20251124_153052.webp
    IMG_20251124_153052.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 9
Back
X