hosgeldin arkadaşım insallah ugurlu gelirSelamlar
Kasım ayından da elendim. Aralık uğurlu gelsin inşallah20 Aralık bat tarihim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin arkadaşım insallah ugurlu gelirSelamlar
Kasım ayından da elendim. Aralık uğurlu gelsin inşallah20 Aralık bat tarihim.
gunaydin canim, iyiyim sen nasilsın?günaydın kızlar, nasılsınız bugun
bu kadar dinleme kendini canim stres yuklersin kendine akisina birak sal gitsinsanırım dpo 4-5 yumurtlama olduğundan beri kasıklarımda bir sızlama hissediyorum göğsüme bıçak saplanır gibi anlık ağrılar oluyor bugünde göğüs ucuma dokununca acı hissediyorum chat gbt’ye göre bu belirtiler normal
henüz erken belirti hissetmezsin diyor daha regl olmama da var yumurtlamadan sonra akıntım oldu o gün bitti geçen aylarda yumurtlamadan sonrada regle kadar azda olsa akıntım olurdu şimdi kupkuru yani akıntı hiç yok çok garip geliyor alışıkta değilim belkide akıntının olması için erkendir
günler geçsin güzel haber almak istiyorum inşallah ya
daha önce hiç bu kadar vücudumu dinlememiştim psikolojim bozulacak![]()
neden testlerin negatif mi canimGünaydınlarrr kasım ayında hala regl olmayıp bir an önce bu döngü bitsin de diğerine geçeyim modumdayımmbat aralığın sonu olacak
![]()
İnşallah inşallah. Saldım artık. Ne zaman olursa diyorumhosgeldin arkadaşım insallah ugurlu gelir![]()
Ah keşke kolay olsa bu sürecin böyle olacağını düşünmemiştimbu kadar dinleme kendini canim stres yuklersin kendine akisina birak sal gitsin![]()
benimde ayni sekilde ben test yapmadim ama tahmini 21 kasim oldugunu düşünüyorum benimde erkendi 3 4 gunBenim 21 kasımda pikti. Beklemiyordum biraz erken gibi geldi ama.
hosgeldin canimmmmMerhabaa benim de bat 16 aralık heyecanla bekliyorum bakalım
evet iste en iyisini yapiyorsun vucudu kendini cok dinlememek daha iyi bence sureci akisina bırakmak bu sekilde daha hizli oluyorİnşallah inşallah. Saldım artık. Ne zaman olursa diyorum![]()
hoş buldummmm umarım bu ay hepimze uğurlu gelir :) kimler ne zamandır deniyor kızlar ?hosgeldin canimmmm![]()
evet maalesef o kadar zor ki ben diyorum ama ne kadar yapabiliyorum birde bana sorAh keşke kolay olsa bu sürecin böyle olacağını düşünmemiştim![]()
Ben ilk defa ovülasyon yaptım zaten 2 aydır deniyoruz bakalım bu ay nasıl bir sonuçla karşılaşacağızevet maalesef o kadar zor ki ben diyorum ama ne kadar yapabiliyorum birde bana sorama gerçekten elimden geldigince yapmamaya çalışıyorum simdi yumurtlama mi takipnettigim icin cok dinliyorum kendimi onu hallettikten sonra salicam zaten gun aşırı degerlendiriyorum icim de rahat
![]()
sat tarihlerimiz ayni benim bat 7 8 aralik gosteriyor benimde gecen ay dongum degisikti eger yumurtlamam erken olduysa ki.oyle düşünüyorum bat 4 aralığa cekiyor bakalim neler olacak bu ayBenimde sat 11 kasım bat 6 kasım yumurtlama 21 kasım geçen ay döngüm 28 günden 22 e düşmüştü bakalım bu ay ne yaşayacağız herkese uğur getirsin bakalım.
Benim 4. Ay oldu bu ay deniyorum bakalım uğur getirsin cumartesi pikti 6 aralık bat hayırlısı olsun inşallahhoş buldummmm umarım bu ay hepimze uğurlu gelir :) kimler ne zamandır deniyor kızlar ?
bende ovulasyon denemistim 2 3 kere ama sonuc alamadim o yuzden artik yapmamaya karar verdim acaba pik mi bugunu degerlendirsem mi kacirdim mi günü siliklesti acaba catladi mi dur bugunde diye diye yedim bitirdim kendimi o gunlerden bir iki gun atlasam bu sefer de onu kafaya takiyordum kesin o yuzden olmadi vs. tam delilikBen ilk defa ovülasyon yaptım zaten 2 aydır deniyoruz bakalım bu ay nasıl bir sonuçla karşılaşacağızhafta sonu full kendimi dinledim şimdi işteyimde allahtan kafam dağılıyor
![]()
Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdanbende ovulasyon denemistim 2 3 kere ama sonuc alamadim o yuzden artik yapmamaya karar verdim acaba pik mi bugunu degerlendirsem mi kacirdim mi günü siliklesti acaba catladi mi dur bugunde diye diye yedim bitirdim kendimi o gunlerden bir iki gun atlasam bu sefer de onu kafaya takiyordum kesin o yuzden olmadi vs. tam deliliko yuzden icimizden geldigi gibi ilerliyoruz bazen sadece cok ara koymamaya calisiyorum ona dikkat ediyorum onun disinda hadi bugün degerlendirme günümüz diye yapmiyorum bu sekilde daha az stresli oluyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladıbiz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslındaBe
Ben hiç testlerle ilerlemedim hep doğal akışına bıraktım daha 2 aydır deniyorum ama yumurtlamaydı çatlamaydı hiç düşünmeden ilerlemeye çalışıyorum.Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladıbiz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslında
Bende merak ettiğimden yaptım aslında o koyu çizgi oluyor mu bende de merak ettimBen hiç testlerle ilerlemedim hep doğal akışına bıraktım daha 2 aydır deniyorum ama yumurtlamaydı çatlamaydı hiç düşünmeden ilerlemeye çalışıyorum.