• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bende varım hanimlar yeni yıla sağlıklı gebeliklerle girelim insallah🤲 9 ağustosta 10 haftalik kalbi durdu melegimin🧚‍♂️ gün aşırı değerlendiriyoruz yarın programa göre yumurtlama görünüyor ve ben yarın hacamat yaptırıyorum inşallah faydasi olur🤲

Bende merak ettiğimden yaptım aslında o koyu çizgi oluyor mu bende de merak ettim 😅
Bir de benim bu ay döngüm karma karışıktı mesela 8 kasımda adet olmam gerekiyordu ama 5 gün öncesinden lekelenme başladı sonra 13 kasımda hafif kanamaya döndü ama adet gibi de değildi anlamadım 3 gün falan sürdü böyle bir şey yaşayan var mı mesela ben 13 kasımı mı son adet tarihi diye not alayım

Bir de benim bu ay döngüm karma karışıktı mesela 8 kasımda adet olmam gerekiyordu ama 5 gün öncesinden lekelenme başladı sonra 13 kasımda hafif kanamaya döndü ama adet gibi de değildi anlamadım 3 gün falan sürdü böyle bir şey yaşayan var mı mesela ben 13 kasımı mı son adet tarihi diye not alayım
Canım hiç bilmiyorum ki böyle bişey yaşamadım hiç test vs yaptın mı hafif kanamaya yerleşme kanaması diyorlar burada ama öyle bişey mi acaba

Canım hiç bilmiyorum ki böyle bişey yaşamadım hiç test vs yaptın mı hafif kanamaya yerleşme kanaması diyorlar burada ama öyle bişey mi acaba
Yaptım yaptım 3 idrar testi yaptım ilk ikisinde ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra saba yaptı negatif çıktı gidip kan testi de yaptım o da negatif çıktı

IMG_1227.webp
Kızlar en alttaki testi de şimdi yaptım sizce çatşama ne zaman olmuş hangi günden dpo sayayım

canim benim 7 8 aralik görünüyordu ama ben bu ay çok erken yumurtladigimi düşünüyorum 21 kasim test yapmadim akinti gogus hassasiyeti ve siskinligi birde kasık agrisi takibi yaptim ve goguslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor eger tahmin ettigim gibi erken yumurtladiysam 3 4 araliga çeker bat
Ben de aynı şekilde 😃 21 kasım yapma fırsatım olmadı testi sonrasında ise hala pik göremedim. Bir de o ara kasık ağrısı ve akıntı oldu. Hayrlısı bakalım 🤲

Evet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan 😂
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladı 😂 biz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslında
evet gercekten oyle karsima cikan butun doktorlar bunu söylüyor kovalardan kaçar o yuzden stres yapmamak en iyisi

Back
X