- 17 Aralık 2013
- 2.007
- 1.419
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o test işine girersem zaten önünü alamam saplantı olur diye de korkuyorum açıkçasıBende merak ettiğimden yaptım aslında o koyu çizgi oluyor mu bende de merak ettim![]()
Bir de benim bu ay döngüm karma karışıktı mesela 8 kasımda adet olmam gerekiyordu ama 5 gün öncesinden lekelenme başladı sonra 13 kasımda hafif kanamaya döndü ama adet gibi de değildi anlamadım 3 gün falan sürdü böyle bir şey yaşayan var mı mesela ben 13 kasımı mı son adet tarihi diye not alayımBende merak ettiğimden yaptım aslında o koyu çizgi oluyor mu bende de merak ettim![]()
Canım hiç bilmiyorum ki böyle bişey yaşamadım hiç test vs yaptın mı hafif kanamaya yerleşme kanaması diyorlar burada ama öyle bişey mi acabaBir de benim bu ay döngüm karma karışıktı mesela 8 kasımda adet olmam gerekiyordu ama 5 gün öncesinden lekelenme başladı sonra 13 kasımda hafif kanamaya döndü ama adet gibi de değildi anlamadım 3 gün falan sürdü böyle bir şey yaşayan var mı mesela ben 13 kasımı mı son adet tarihi diye not alayım
Yaptım yaptım 3 idrar testi yaptım ilk ikisinde ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra saba yaptı negatif çıktı gidip kan testi de yaptım o da negatif çıktıCanım hiç bilmiyorum ki böyle bişey yaşamadım hiç test vs yaptın mı hafif kanamaya yerleşme kanaması diyorlar burada ama öyle bişey mi acaba
Acaba kimyasal falan mı olduYaptım yaptım 3 idrar testi yaptım ilk ikisinde ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra saba yaptı negatif çıktı gidip kan testi de yaptım o da negatif çıktı
Ben de erken görmüş ve kaçırmış olabilirim. Sanki aynı vakitler benim de oldu..Benim 21 kasımda pikti. Beklemiyordum biraz erken gibi geldi ama.
Ben de görmedim ama sanki yapamadığım bir gün piki kaçırdım gibi..benim regl 8-10 u gibi gelir diye düşünüyorum ama hala pik görmedim. sende durumlar nasıl
Gebelik var mjBat 25 kasım simdiden yerimi alayım surada
Ay bende 1 aralikhosgeldinn![]()
Ben de aynı şekildecanim benim 7 8 aralik görünüyordu ama ben bu ay çok erken yumurtladigimi düşünüyorum 21 kasim test yapmadim akinti gogus hassasiyeti ve siskinligi birde kasık agrisi takibi yaptim ve goguslerim hala şiş ve dokununca ağrıyor eger tahmin ettigim gibi erken yumurtladiysam 3 4 araliga çeker bat
Evet evet negatif canım bir önceki döngüde adet geciktirici kullanmıştım onu kısa süreli ve düzensiz kullanınca bu döngüm sağlıklı olmamış simdi döngüm bir an önce toparlansın istiyorumneden testlerin negatif mi canim
22 pik gibi duruyor akıntı kasık ağrısı vesaire yaşadınız mıEki Görüntüle 3677849 Kızlar en alttaki testi de şimdi yaptım sizce çatşama ne zaman olmuş hangi günden dpo sayayım
Sanki 24 çatlama gibi... gerçi 23 de de 22 ye göre bir tık sanki silik. Ama ben 24 sayardım. 25 ise dpo 1 derdim.Eki Görüntüle 3677849 Kızlar en alttaki testi de şimdi yaptım sizce çatşama ne zaman olmuş hangi günden dpo sayayım
Kasık ağrısını dün yaşadım çok hafif 21 inde yumurtlama akıntısı geldi22 pik gibi duruyor akıntı kasık ağrısı vesaire yaşadınız mı
Bende öyle düşündüm açıkçası sanki çatlama bugün olmuş gibi bugünü dpo 0 yarin dpo 1 diyeyim diyorumSanki 24 çatlama gibi... gerçi 23 de de 22 ye göre bir tık sanki silik. Ama ben 24 sayardım. 25 ise dpo 1 derdim.
evet gercekten oyle karsima cikan butun doktorlar bunu söylüyor kovalardan kaçar o yuzden stres yapmamak en iyisiEvet hem kendimize hemde istemeden bu stresi eşimize yansıtıyoruz adam benimle testime bakıp yorumlama işine girdi o kadar çok bahsettim ki bu durumdan
Birde eskiden bu testler mi vardı insanlar nasıl çocuk yapıyodu gibi konuşmaya başladıbiz strese girerek olumlu ilerlemesine engel oluyoruz aslında