Hamilelik Belirtilerim

10 Kasım regl tarihim 14 kasım ise bitiş tarihim.
15 Kasımdan itibaren gün aşırı birliktelik oldu. (Yani 15-17-19-20-21 kasım)
19 Kasım yumurtlama gördüğüm gün yani pik günü.
20 Kasım yine pik günü ve de silikleşmeye başladığı gün hafiften.
21 Kasım yumurtamın çatladığı gün.
3 gün değerledirildi. (3 gün kuralı)
22 kasım ovülasyon testi tamamen silikti.
22 kasımdan itibaren saydım Dpo olarak.
Dpo1-3 arası normaldim.
Dpo4 te elim ayağım üşüdü belim hafif ağrıdı. Galiba bu gece ya da bir sonraki gece burnum çok kaşındı uykumdan uyanıp burnumu kaşıdım durduk yere. (O da belirtiymiş

)
Dpo5 te karnımda adet olacakmış gibi bir ağrı oldu ve ayaklarım hiç ısınmadı dondum resmen. Belim de ağrıdı. Gaz problemim oldu.
Dpo6 da belim ağrıdı kasık batmaları ve yüzüme ateş basmaları oldu. Kabızdım biraz. İştahım yerinde ve daha da açılmaya başladı. Sarı kremsi akıntılar oldu. Sırtım çok üşüdü birkaç gün sürdü. Ayaklarım ısınmadı.
Dpo7 de kabızlık ve yine rahim batmaları oldu. Ve gece beni sıcak bastı uykumdan uyandım. İshal oldum. Bacaklarıma sızılar indi. Yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntım oldu gece. Karnımda sertti.
Dpo8 de sabah uyandım karnıma adet olacakmış gibi ağrı vardı gece 3 e kadar sürdü o ara uyudum. Aşırı gergindim eşimle kavga ettim sürekli. Büyük ihtimal yerleşme oldu. Bi de arada bi vajinaya bi şeyler battı bıçak batar gibi.
Dpo9 da yine duygu değişimleri vardı. Belim ve karnım battı hep. Koltuk altlarıma sancılar girip durdu birkaç gün boyunca ve göğüs uçlarım sonra göğüslerim acımaya ve büyümeye başladı hafiften. Dpo9-10 a kadar göğüs hassasiyetim olmamıştı. Sarı kremsi akıntım devam etti. Ve gece erkek bebek gördüm rüyamda adı Erendi 1 yaşlarındaydı. Çok net bir rüyaydı ve ben o rüyadan sonra umutlandım.
Dpo10 da da aynı belirtiler oldu. İştahım da çok iyi gidiyordu. Hem kabız hem ishaldim ve bu günlerce sürdü. Bacaklarım sızladı.
Dpo11 de sabah ilk idrarla test yaptım (Awox erken gebelik testi) Çok belirgin bir silik çizgi gördüm.
Dpo12 de ilk idrarla aynı testle bir daha yaptım test ve yine aynı koyulukta bir çizgi gördüm. Ve eşime söylemeye karar verdim o gün öğlen söyledim. Aynı gün kan testi vermeye gittik. (Herkese o gün yaptım dedim testi aslında bir gün önceden yapmıştım emin olamadım diye söylemedim.)

affedin
3 Aralık Çarşamba günü yani Dpo12 de betahcg değerim 99.36 geldi. O gün de sürekli rahmim kasıldı ağrı oldu.
Bir daha gidemedim betahcg değerime baktırmaya gerçi 5 Aralıkta gittim acil doktoruna betama bakmadı.
Kadın doğum doktoruna randevu aldım 11 Aralığa.
Dpo17 de bacaklarım ağrıdı kuyruk sokumuma kadar ağrı oldu. 8 Aralık ve belirti olarak karın ağrısı yani rahim kasılmaları ve gaz problemim var. Dpo17 ye kadar hep aynı oldu bazen hiç ağrımadı bazen yokladı beni bu kasılmalar. Beyaz ve şeffaf akıntılar oldu.
Bugün Dpo18 ve karnımda çok hafif bi doluluk hissediyorum öyle rahatsız edecek bi ağrım yok. Gaz problemim var sadece.
Belirti olarak şu ana kadar mide bulantısı, baş dönmesi, koku hassasiyeti ve uyku gibi şeyler olmadı.