- 10 Mart 2025
- 986
- 370
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirsizlik mahvediyor insanı olsan rahatlarsın yine gebe olmadığını bile bile regl gelmemesi sinir bozucu bende de olmuştu ben baya geciktim doktor hormonlara da baktı bişey yok zıkkım gelmeyince de gelmiyorKızlar galıba reglm baslıycak sankı ıc camasırımda nokta kadar kahvelık gordum yabas yavas sokulurde bu ay kı cılem bıter ınsallah
Merhaba rica etsem yardımcı olur musunuz önceki ay için gebelik testi yaptım üç çizgi çıktı kafam karıştı ne olabilir bu10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah![]()
Canım dıyorumya pcosum var gecen sene ılk bebek denerken 4 ay 10 gune kadar gecıtı doktora gıdıyorum bısey yok dıyolar hormonlar hersey normal dıyolar meger bende pcos varmıs en son memlekete gıtttım yazın orda 8 gun gecıktım doktorlar pcos dedı sonra bıdahada ben gecımmedım bı zamana kadar bana takvıye basladırlar belkıde onlar sayesınde gecıkmedım o yuzden bu ay combınol bole yapınca umut ettım agrılarım oluyo regl gelmıyo umudum arttıBelirsizlik mahvediyor insanı olsan rahatlarsın yine gebe olmadığını bile bile regl gelmemesi sinir bozucu bende de olmuştu ben baya geciktim doktor hormonlara da baktı bişey yok zıkkım gelmeyince de gelmiyor
Test bozuk olabılır bıle uc cısgı hıv gormedımMerhaba rica etsem yardımcı olur musunuz önceki ay için gebelik testi yaptım üç çizgi çıktı kafam karıştı ne olabilir bu
Merhaba yardımcı olur musunuz testimde üç çizgi çıktı kafam karışıkhosgeldin canimmm, bu gemide hep birlikteyiz. bat ne zaman?![]()
Bende görmedim ilk defa duydumTest bozuk olabılır bıle uc cısgı hıv gormedım
Çıkartıyor valla. Benim ekte eklediğim görselde aynı markanın. O kadar heveslenerek kan vermiştim ki. Aynı anda 3 tane testini yaptım 3 ü de pozitif çıkmıştıAaa öyle mi? Labo genelde kuruma çizgisi çıkartmıyordu. Hiç duymamıştım
Senınkı resmen pozıtıf gıbı benım bole degıldıÇıkartıyor valla. Benim ekte eklediğim görselde aynı markanın. O kadar heveslenerek kan vermiştim ki. Aynı anda 3 tane testini yaptım 3 ü de pozitif çıkmıştı Eki Görüntüle 3685552
Evet çok net olunca kesin gözüyle bakmıçtım hemen gidip kan verdim <0.2 çıktı laboquick ve predictor a da güvenmiyorum artık. En iyileri deniyorduSenınkı resmen pozıtıf gıbı benım bole degıldı
Laboquick yalan dolan ya herkrs cok memnun ondan da bende de cortladiEvet çok net olunca kesin gözüyle bakmıçtım hemen gidip kan verdim <0.2 çıktı laboquick ve predictor a da güvenmiyorum artık. En iyileri deniyordu![]()
AminAynen güzel düşün canım bak gebe kalabiliyorsun inşallah sağlıklı gebeliğin de olurgeçmiş olsun
![]()
evet ya biliyorum da her ay bisey deniyom iste hdjdndjYok oyüzden demiyorum sperminde bi toparlanma süresi falan oluyor daneyse dene bakalım içinde kalmasın
![]()
bozuk benceKızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 @civcivella24 N nurbrn
@zeynos11
sen normale bakma normallerimiz bu surecte degisiyor maalesef bende normalde olmayan cok sey oldu jxjxjxYok canım benim normalde 10 gün önceden başlardı
3 cizgi bozuk demek canimMerhaba rica etsem yardımcı olur musunuz önceki ay için gebelik testi yaptım üç çizgi çıktı kafam karıştı ne olabilir bu
Bütün tuşlara basıyorum diyorsunevet ya biliyorum da her ay bisey deniyom iste hdjdndj