• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ben dünü değerlendirmedim eşim bugün geldi, iki gün burada. Bugün çok koyu değil ama yarın pik olur sanırım. Akıntım pek yok bugün. Kısmet artık
Benim de dün hiç yoktu 2 gün kupkuruydu buhün sabah birden basladı askim seninki de ya yarın ya sonraki gün tık diye başlar bence benimki bir anda başladı

Batı bekleyebilecek gücü kendimde bulamayabilirim ama ben zaten normal şartlarda 29 günlük döngüye göre gelirse 28 aralık olcak 31 günlüğe göre gelirse 31 aralık bat gösteriyor bende 24 ü test deniyeyim diyorum işte 😅 ha bir de zaten ayın 24ü ilişkiden sonra 11 gün olmuş oluyor akıntımda yok son ilişki olduğunda akıntım vardı ve ertesi gün durdu bence luteal fazda bitmiş olur 😅
D dodo1234 alsimist alsimist B beyazmelek111 Z zeynos11

İki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz evhamlıyım sevinemedim bile pozitif olmasına :(
Hiç sokma kendını strese zor bende yasadım gecen ay kimyasal ama nasibinde varsa tutunacak sana hep böyle düşün olmıyorsada hayırlısı olacak hakkında böyle konusmak belkı kolay ama öbür türlüsü kendıne zulm etmek olur ins guzelcene artar bu sefer betan bızede guzel haberler verırsın 🌺🌺

Selam kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ama çok yoğundu diye emin olamadım yazsam mi diye. Sonra birbirimize iyi geliriz diye düşündüm ve yazmaya karar verdim.
Benim de 6 yaşında bir çocuğum var 1 senedir düşünüyoruz ama olmuyor Haziran ayında hsg çektirdim sol tüp tikaliydi açıldı. Sonra yine denedik yine olmadı hormon testi filan hepsi çok iyi çıktı en son artık çatlatma iğnesiyle sürece başladık benim de sat 1 Aralık 13 Aralık'ta Ovitrelle vuruldum ve beklemedeyiz bakalım.bu arada 5 gün boyunca günde üç defa Letu kullandım.

kızlar siz olsanız arkadaşlarınıza söyler miydiniz bugün doktora gittim böyle böyle dedi cuma günü hsg ye gircem vs. diye.
ben söylemekten biraz çekiniyorum hem kendileri gebe kalınca özeniyorum sanıyorlar gibime geliyor hem de ne var sende abarttın hemen böyle işlere kalkıştın dicekler diye de çekiniyorum. çünkü onlarda diyorlar zayıfla olur diye sonra dicekler biz sana dedik zayıfla olur diye sen gittin gereksiz işlemlere girdin yine zayıflama var işin ucunda olacaksa zayıfladığın için olacak kafasına girecekler diye de şey ediyorum ya
Kuzum senin boy kilo kaç niye herkes kilons taktı bu kadar yani tamam kilo sağlıksız verelim de 100 kilo 110 kilo gebe kalıp doğuran da var yani

Kuzum senin boy kilo kaç niye herkes kilons taktı bu kadar yani tamam kilo sağlıksız verelim de 100 kilo 110 kilo gebe kalıp doğuran da var yani
Öyle hayatım zaten o civarlardayım bende. annem babam çevremdeki herkes eşim hariç kiloma takık
Bende çok takıyorum aslında ama veremediğim için daha doğrusu düzgün perhiz yapamadığım için takmıyormuş gibi yapıyorum. Dışardan da sanki ben hariç herkes takıyormuş gibi gözüküyor gamsız umursamaz gibi gözüküyorum halbuki içimde ne yangınlar kopuyor kimse bilmiyor. Misal annem bana diyor ki biz iki kilo alınca dert ediyoruz senin hiç umrunda değil istediğini giyemiyorsun üzülmüyor musun falan diyip sözde beni kamçılamaya çalışıyor ama daha ters tepiyor bende böyle şeyler

Hiç sokma kendını strese zor bende yasadım gecen ay kimyasal ama nasibinde varsa tutunacak sana hep böyle düşün olmıyorsada hayırlısı olacak hakkında böyle konusmak belkı kolay ama öbür türlüsü kendıne zulm etmek olur ins guzelcene artar bu sefer betan bızede guzel haberler verırsın 🌺🌺
Bugün test verdim 60 saatte 25.8 den 58.9 a yükselmiş iyi değil mi 🙈😊

Eklentiler

• IMG_2548.webp
    IMG_2548.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 38
Hanımlar benim testimede bakar mısınız hepsini bugün yaptım dpo 10 hepside 10 içinde cikti yani 10 dakikayı geçmedi kan versemmi cikarmi

Eklentiler

• IMG_20251215_224837.webp
    IMG_20251215_224837.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20251215_224829.webp
    IMG_20251215_224829.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20251215_224819.webp
    IMG_20251215_224819.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
Hanımlar benim testimede bakar mısınız hepsini bugün yaptım dpo 10 hepside 10 içinde cikti yani 10 dakikayı geçmedi kan versemmi cikarmi
Canım zaten ilk kanda çıkıyor beta hcg daha sonra idrarda çıkıyor. Ben direkt kan vermeni öneririm

Back
X