- 10 Mart 2025
- 1.015
- 395
- 38
- 26
Inslalah canım ınsallahmerak etme hicbirsey bosa gitmez herseyin bi sebebi vardirrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inslalah canım ınsallahmerak etme hicbirsey bosa gitmez herseyin bi sebebi vardirrrr![]()
Herşeyin başı sağlık diyorum ve asla pes etmiyorumKızlar ben şimdiden eleniyorum yaeşimde idrar yolu enfeksiyonu oldu üşütmüş maalesef bu hastalık var iken ilişki önerilmiyor heleki gebelik riskli olurmuş tamda yumurtlama zamanlarıma denk gelişi mükemmel
![]()
canimm cok geçmiş olsun udrar yolu enfeksiyonu sıkıntılı biraz sana da bulasma ihtimali var yumurtlama donrmin gelmediyse 2 3 gune toparlarsa eşin o zaman durumuna bakarsin eger olmazsa da herseyde bir hayir vardir de ve geç bizim için neyin hayırlı oldugunu iyi oldugunu biz bilmiyoruz oyle düşün ve hiç canını sıkma seninde guzel haberini alicaz inaniyorum buralarda ol kaybolma bi yerlereeeHerşeyin başı sağlık diyorum ve asla pes etmiyorumumarım bu ay isteyen herkes güzel haberi alır sevgiler
![]()
muhtemelen yumurtlama yada çatlamadır usutmus olabilirsin fazla hissettirmiştir o yuzden kiz dur bebis gelsinde dogururuz bi sekilde jcjcjfnxkxkxokx bol su tuket ve sıcak tut kendini ve bugünü de degerlendir mutlakaaaaKızlar az önce başıma ne geldi. Eve geldim tuvalete girdim çıktım bir şeyim yoktu sonra bir ağrı saplandı kasık özel bölge anüs çevresi dahil bıçak saplanır gibi önce gaz sandım ama sonra hareket edemedim kasıldım kaldım ve inanılmaz bir sancı geldi aynı hsg deki gibi 5 dk ağlayarak kaldım o şekilde sonra kendiliğinden hafifledi ağrı dalgası sonrası akıntım oldu birden. Bu yumurta niye böyle çatladı bu ay ben üşüttüm mü acaba. Doğurmak buna yakınsa doğuramam diye dolanıyorum evdesızı gibi sızlıyor rahmim kist olsa bu kadar kısa sürede nasıl büyüyüp kiste dönüşecek ki. İlişki yaşamaya korkuyor insan böyle olunca da
Bu ay benimde böyle inanılmaz ağrım oldu acile bile gittim ben düşünKızlar az önce başıma ne geldi. Eve geldim tuvalete girdim çıktım bir şeyim yoktu sonra bir ağrı saplandı kasık özel bölge anüs çevresi dahil bıçak saplanır gibi önce gaz sandım ama sonra hareket edemedim kasıldım kaldım ve inanılmaz bir sancı geldi aynı hsg deki gibi 5 dk ağlayarak kaldım o şekilde sonra kendiliğinden hafifledi ağrı dalgası sonrası akıntım oldu birden. Bu yumurta niye böyle çatladı bu ay ben üşüttüm mü acaba. Doğurmak buna yakınsa doğuramam diye dolanıyorum evdesızı gibi sızlıyor rahmim kist olsa bu kadar kısa sürede nasıl büyüyüp kiste dönüşecek ki. İlişki yaşamaya korkuyor insan böyle olunca da
Ben de aynı markayı kullanıyorum, dün pik gösterdi ama belirtilerim bugün ortaya çıktı. Bence belirtilerine göre değerlendir testin koyuluğu her zaman çok doğru olmayabilir. Bazılarında koyulaşma çok fazla olmadan yumurtlama oluyormuşİyi akşamalar kızlar ovülsayon testim böyle oldu ay. Bugün düne göre daha silik. Ama tam koyulaşma olmadı bu ay sizce yapamaya devam edeyim mi ?
Dün pik kabul edilebilir gibi sankiİyi akşamalar kızlar ovülsayon testim böyle oldu ay. Bugün düne göre daha silik. Ama tam koyulaşma olmadı bu ay sizce yapamaya devam edeyim mi ?
seninde mi bat 30
Eveeet aynı gün test zamanıııEvet canım bat tam 31 aralık
ayyy cok iyi oldu böyle birlikte bekleyebilicez jfjdjdjdEveeet aynı gün test zamanııı
dün fazla akıntım vardı bugün kesildi diyebilirim. Muhtemelen dün yumurtladım diyebiliriz o zamanBen de aynı markayı kullanıyorum, dün pik gösterdi ama belirtilerim bugün ortaya çıktı. Bence belirtilerine göre değerlendir testin koyuluğu her zaman çok doğru olmayabilir. Bazılarında koyulaşma çok fazla olmadan yumurtlama oluyormuş
dün yumurtlaman olmuş canim bugunde siliklesmis bugünü de degerlendirSoldaki dün sağdaki bugün az önce yaptığım ovu testi.
bence devam et pcos falan var mi ne zaman temizlendin döngün ne kadar bunlar önemli detaylarİyi akşamalar kızlar ovülsayon testim böyle oldu ay. Bugün düne göre daha silik. Ama tam koyulaşma olmadı bu ay sizce yapamaya devam edeyim mi ?
Evet herhalde öyle geçen ay iki çizgide aynı koyulukta olmuştu. Bu ay öyle olmadan silikleşme başladı yarın tekrar yapacağım testiDün pik kabul edilebilir gibi sanki
Takvime göre bugün 15.günüm pcos yok canım genelde döngülerim düzenlidir. Geçen ay biraz geciklemeli olarak 17. Günde yumurtladımbence devam et pcos falan var mi ne zaman temizlendin döngün ne kadar bunlar önemli detaylar
Sende tam belli canım net olarakSoldaki dün sağdaki bugün az önce yaptığım ovu testi.