• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ben şimdiden eleniyorum ya😏😏 eşimde idrar yolu enfeksiyonu oldu üşütmüş maalesef bu hastalık var iken ilişki önerilmiyor heleki gebelik riskli olurmuş tamda yumurtlama zamanlarıma denk gelişi mükemmel 🥲

Kızlar ben şimdiden eleniyorum ya😏😏 eşimde idrar yolu enfeksiyonu oldu üşütmüş maalesef bu hastalık var iken ilişki önerilmiyor heleki gebelik riskli olurmuş tamda yumurtlama zamanlarıma denk gelişi mükemmel 🥲
Herşeyin başı sağlık diyorum ve asla pes etmiyorum 💪🏻🥰❤️ umarım bu ay isteyen herkes güzel haberi alır sevgiler🙏🏻❤️

Herşeyin başı sağlık diyorum ve asla pes etmiyorum 💪🏻🥰❤️ umarım bu ay isteyen herkes güzel haberi alır sevgiler🙏🏻❤️
canimm cok geçmiş olsun udrar yolu enfeksiyonu sıkıntılı biraz sana da bulasma ihtimali var yumurtlama donrmin gelmediyse 2 3 gune toparlarsa eşin o zaman durumuna bakarsin eger olmazsa da herseyde bir hayir vardir de ve geç bizim için neyin hayırlı oldugunu iyi oldugunu biz bilmiyoruz oyle düşün ve hiç canını sıkma seninde guzel haberini alicaz inaniyorum buralarda ol kaybolma bi yerlereee💖💖💖😍😍😍😍 eger bu ay tutmazsa benim yeni ay icin baslik acinca orada ol mutlaka💖💖

Kızlar az önce başıma ne geldi. Eve geldim tuvalete girdim çıktım bir şeyim yoktu sonra bir ağrı saplandı kasık özel bölge anüs çevresi dahil bıçak saplanır gibi önce gaz sandım ama sonra hareket edemedim kasıldım kaldım ve inanılmaz bir sancı geldi aynı hsg deki gibi 5 dk ağlayarak kaldım o şekilde sonra kendiliğinden hafifledi ağrı dalgası sonrası akıntım oldu birden. Bu yumurta niye böyle çatladı bu ay ben üşüttüm mü acaba. Doğurmak buna yakınsa doğuramam diye dolanıyorum evde 😂😂 sızı gibi sızlıyor rahmim kist olsa bu kadar kısa sürede nasıl büyüyüp kiste dönüşecek ki. İlişki yaşamaya korkuyor insan böyle olunca da

Kızlar az önce başıma ne geldi. Eve geldim tuvalete girdim çıktım bir şeyim yoktu sonra bir ağrı saplandı kasık özel bölge anüs çevresi dahil bıçak saplanır gibi önce gaz sandım ama sonra hareket edemedim kasıldım kaldım ve inanılmaz bir sancı geldi aynı hsg deki gibi 5 dk ağlayarak kaldım o şekilde sonra kendiliğinden hafifledi ağrı dalgası sonrası akıntım oldu birden. Bu yumurta niye böyle çatladı bu ay ben üşüttüm mü acaba. Doğurmak buna yakınsa doğuramam diye dolanıyorum evde 😂😂 sızı gibi sızlıyor rahmim kist olsa bu kadar kısa sürede nasıl büyüyüp kiste dönüşecek ki. İlişki yaşamaya korkuyor insan böyle olunca da
muhtemelen yumurtlama yada çatlamadır usutmus olabilirsin fazla hissettirmiştir o yuzden kiz dur bebis gelsinde dogururuz bi sekilde jcjcjfnxkxkxokx bol su tuket ve sıcak tut kendini ve bugünü de degerlendir mutlakaaaa

Kızlar dün gece pik görüp değerlendirmiştim bu sabah eşim yine yola çıktı beş gün yok. Bugün göğüslerim çok ağrıyor ve bence bugün yumurtladım test dün pik gösterip beni yanılttı😭😭 az önce yine baktım hala koyu ama hafif açılmış rengi düne göre. Bu durumda sperm Yaşar mı hala rahimde acaba. Erken ilişki olmuş oldu☹️

İyi akşamalar kızlar ovülsayon testim böyle oldu ay. Bugün düne göre daha silik. Ama tam koyulaşma olmadı bu ay sizce yapamaya devam edeyim mi ?

Eklentiler

• 7EDA2360-B132-4ACE-90C2-B1255E9E0FD9.webp
    7EDA2360-B132-4ACE-90C2-B1255E9E0FD9.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu ay benimde böyle inanılmaz ağrım oldu acile bile gittim ben düşün 🙂 ama kan idrar temiz çıktı ama iki gün sürdü benim 14 ve 15 i ağrım oldu çok kasık bölgemde

İyi akşamalar kızlar ovülsayon testim böyle oldu ay. Bugün düne göre daha silik. Ama tam koyulaşma olmadı bu ay sizce yapamaya devam edeyim mi ?
Ben de aynı markayı kullanıyorum, dün pik gösterdi ama belirtilerim bugün ortaya çıktı. Bence belirtilerine göre değerlendir testin koyuluğu her zaman çok doğru olmayabilir. Bazılarında koyulaşma çok fazla olmadan yumurtlama oluyormuş

Soldaki dün sağdaki bugün az önce yaptığım ovu testi.

Eklentiler

• B34FEA16-9101-497E-A45F-F113C00F228E.webp
    B34FEA16-9101-497E-A45F-F113C00F228E.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 395C321F-A0FA-44C1-8DD4-3D78EBAD874F.webp
    395C321F-A0FA-44C1-8DD4-3D78EBAD874F.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 23
Ben de aynı markayı kullanıyorum, dün pik gösterdi ama belirtilerim bugün ortaya çıktı. Bence belirtilerine göre değerlendir testin koyuluğu her zaman çok doğru olmayabilir. Bazılarında koyulaşma çok fazla olmadan yumurtlama oluyormuş
dün fazla akıntım vardı bugün kesildi diyebilirim. Muhtemelen dün yumurtladım diyebiliriz o zaman

bence devam et pcos falan var mi ne zaman temizlendin döngün ne kadar bunlar önemli detaylar

Back
X