Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Bir çok konuda bilgisiz olduğumu bugün sitede yazılanları görünce öğrendim. Sizlerin tecrübelerine dayanarak bir soru sormak istiyorum. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. İdrar testinde pozitifi görünce test verdim 0,6 çıktı. Bu değerin artma ihtimali var mıdır? Pozitif sonucu görünce çok takıntı yaptım. Hcg değerimin çok çok düşük olmasından kaynaklı negatif olduğunu biliyorum ancak insanız ya artar umuduyla sadece bunu düşünüyorum.
Testiniz bozuk malesef. Kaç tane idrarda pozitifi görüp peşine ya adet gördüm ya da koşa koşa kan verip negatifi aldım oturdum. Ama reglinize daha var. Belki yükselir. 🌷

Testiniz bozuk malesef. Kaç tane idrarda pozitifi görüp peşine ya adet gördüm ya da koşa koşa kan verip negatifi aldım oturdum. Ama reglinize daha var. Belki yükselir. 🌷
Evet evet testimin bozuk olmasıyla çok kötü yüzleştim. Yeni evliyim bilgisizdim o kadar erken pozitif çıkmasının ihtimali yokmuş. Bir de kendimi hamile sanıp eşime testi göstermem var :(((( umutlanmadan bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek

Evet evet testimin bozuk olmasıyla çok kötü yüzleştim. Yeni evliyim bilgisizdim o kadar erken pozitif çıkmasının ihtimali yokmuş. Bir de kendimi hamile sanıp eşime testi göstermem var :(((( umutlanmadan bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek
Yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki defalarca başıma geldi malesef. Eşim artık inanmıyor görünce o akıllandı ben akıllanmadım

Yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki defalarca başıma geldi malesef. Eşim artık inanmıyor görünce o akıllandı ben akıllanmadım
şu erkekler kadar rahat olabilsek keşke :( biz bugün de test edelim yarın da derken strese giriyoruz pozitif çıkması dert negatif çıkması da dert. onlarsa varsa var başımızın üstüne yoksa da yok hayırlı zamanda gelsin diyorlar.

Evet canım temiz hormon testleri de temiz yarın eşim sperm testi verecek bakalım. Sende durumlar nedir
Eşimde bir problem yok bende pcos var bi insülin troid hepsı yuksetı beslenmemi değiştirip kilo verince düzeldi şükür rahım fılmındede sağ tup tikanıklıgı ve rahım içi yapısıklık goruldu ama hsg sıransında açıldı şükür oyuzden biraz bu aydan umutluyum bakalım inşallah beklemedeyız 🥰

Benim de catlamadan sonra 4. Gün bugün. 1.98 çıktı, Allah kahretsin ki her degerim, her hormonum kötüye gidiyor.
Az önce geldim hastaneden, yoruldum, bıktım usandım, ağlaya ağlaya geldim eve.
Doktor vücutta yumurtlama olmadığını gösteriyor bu değer dedi, ama ovulasyon testinde de yakaladığımı düşünüyordum.
Bıktım artık gerçekten, herkes için normal olan şeyler, neden bizim için anormal ve beklediğimiz bir mucizeye dönüşüyor????? 💔💔
Üzme kendını Ya çok üzüldüm . allahtan umut kesılmez

Merhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah 🙏 son adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ? 🫠
Belirtisi olan var mı kızlar 😀

Olmayan var mıdır 😂😂 psikolojik mı bilmiyorum ama Göğüslerim aşırı hassas ve karnımın sol alt kisminda batma gibi ağrı var ara ara giren ve daha yumurtlama yani bitti 4 gün oldu henüz bende yok ama erken bat olanlarda varmı dıye merak edıyorum 😬

Back
X