Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Evet evet oldu Allah bağışlasın oldu. Gebe kalmaya engel değil polikistik olsanız da gebe kalabilirsiniz ünideki bir arkadaşım tam polikistikti ilaçsız adet olamadığı aylar oldu. şuan sadece takipleşiyoruz ama gördüğüm kadarıyla iki oğlu var onun da Allah bağışlasın 🤭 darısı size kolaylıkla
Amin hepimize inşallah 🌸🫠

Korunmayı bırakalı yeniyse hemen çektirmene gerek yok canım ama uzun zaman olduysa doktor söylemese bile çektirmeni tavsiye ederim en azından bir tıkanıklık varsa bu filmle açılıyor hemde çekilirken rahim temizlenir gibi olduğu için hamilelik olasılığı artıyormuş. Benim doktorum çok yavaş ilerlediği için ben özel hastaneye gidip kendim çektirdi

1.5 yıl eğer olmazsa çekılecem . Normalde 1.5 yıldan sonra uygun görülüyor . Umarım gerek kalmaz 🌸🫠

1.5 yıl eğer olmazsa çekılecem . Normalde 1.5 yıldan sonra uygun görülüyor . Umarım gerek kalmaz 🌸🫠
Rahim filmi için mi, benceektirmenizde fayda var bir tıkanıklık varsa zaman kaybetmeden önlemini alırsınız. Siz bilrisiniz tabi ki 🌷

Merhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah 🙏 son adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ? 🫠
Merhaba benimde bat 6 agustos 23 temmuz yumurtlama 24 temmuzdada çatlamayı gördük hazıran 28 de hsg cekıldım adetın 5. Gunude letuya başladım doktor kontrolunde devam edıyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız hepımız 🌸

Ben de tüm gebe kalanlar için çok mutlu oluyorum. Nasip işi napalım 🌸 tam üç yıldır deniyoruz. Modern tıbbından kocakarı yöntemine her şeyi denedik yani tüp bebek bilr yaptık tam üç kez, diğer gruplardan beni bilenler vardır. Nasip yani artık tedavi çok mümkün değil. Böyle ay ay konularda gezip umutlanıyorum ben de napaym jasjsj siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
İyi akşamlar canım tam çocuk için dua okudum şura suresinin 49/9 ayetini 289 kere ve dua ediyordum forma girdim buraya denk geldim sizin için ve burdaki diğer kardeşlerim için de dua ettim inşallah sizde nasibinizi alırsınız bende 3 senedir deniyorum olmuyor 10 kez çatlatma tedavisi gördüm bir kez de aşılama daha kürler falanda yaptım nasip olmadı inşallah rabbim en kısa vakitte bizlere de sağlıklı çocuklar nasip eder

İyi akşamlar canım tam çocuk için dua okudum şura suresinin 49/9 ayetini 289 kere ve dua ediyordum forma girdim buraya denk geldim sizin için ve burdaki diğer kardeşlerim için de dua ettim inşallah sizde nasibinizi alırsınız bende 3 senedir deniyorum olmuyor 10 kez çatlatma tedavisi gördüm bir kez de aşılama daha kürler falanda yaptım nasip olmadı inşallah rabbim en kısa vakitte bizlere de sağlıklı çocuklar nasip eder
Allah razı olsun çok duygulandırdınız beni 🥺🫂🫂😍😍 ben de size edicem Rabbim her kim nerede çocuk istiyorsa ona hayırlı sağlıklı evlatları kolaylıkla nasip etsin size de bana da hepimize de 🥰

Merhaba benimde bat 6 agustos 23 temmuz yumurtlama 24 temmuzdada çatlamayı gördük hazıran 28 de hsg cekıldım adetın 5. Gunude letuya başladım doktor kontrolunde devam edıyoruz inşallah bu ay güzel haberler alırız hepımız 🌸
İnşallah 🙏 siz zamanında yumurtluyormuşsunuz z benım biraz erken oluyormuş meğer

İnşallah 🙏 siz zamanında yumurtluyormuşsunuz z benım biraz erken oluyormuş meğer
Pcosum 2 senedır ugrasıyoruz yumurtlamayı aylarca gorememiştim bu ay ilaç sayesınde oldu oyuzden ümitliyim bu aydan doktorda çok ümitli konuştu ama bakalım inşallah 🥰

Benimde BAT 10 Ağustos çok çok düzenli regl olurum yumurtlama dün gördüm bugünde devam mı bilmiyorum akşam bakicam inşallah bu sefer olur 2 yılı geçti korunmayı bırakalım 4 ay önce kimyasal geçirdim. Artık son çare 2 ayda 10 kg verdim tiroid ilacı ve ovofolic diye bi takviyeyi çok çok düzenli kullanıyorum her gün yarım saat yürüyüş kesinlikle yapıyorum haftasonları hariç. Bunların üstüne 4 gün klomenle destekledim bu ay. İki gün önce ve dün ilişki oldu bugünde jel ile tekrar denicem. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 neden bu kadar bekledin derseniz çok borcumuz vardı üstüne gitmedik çok rabbime bıraktık eşimde doktora gitmedi daha. Ama şuan artık korku gelmeye başladı dua edin olsun. Yumurtlama testinin resmini de attım. Ragliye kadar devam testi yapmaya.

Eklentiler

• IMG_20250727_171641.webp
    IMG_20250727_171641.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 37
Pcosum 2 senedır ugrasıyoruz yumurtlamayı aylarca gorememiştim bu ay ilaç sayesınde oldu oyuzden ümitliyim bu aydan doktorda çok ümitli konuştu ama bakalım inşallah 🥰
Allah bu ay buraya hamileyim yazmayı , artık yumurtlama ile ilgili degılde, bebekle ilgili güzel konulara bakmayı nasip etsın ınsallah 🥰🌸

Benimde BAT 10 Ağustos çok çok düzenli regl olurum yumurtlama dün gördüm bugünde devam mı bilmiyorum akşam bakicam inşallah bu sefer olur 2 yılı geçti korunmayı bırakalım 4 ay önce kimyasal geçirdim. Artık son çare 2 ayda 10 kg verdim tiroid ilacı ve ovofolic diye bi takviyeyi çok çok düzenli kullanıyorum her gün yarım saat yürüyüş kesinlikle yapıyorum haftasonları hariç. Bunların üstüne 4 gün klomenle destekledim bu ay. İki gün önce ve dün ilişki oldu bugünde jel ile tekrar denicem. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 neden bu kadar bekledin derseniz çok borcumuz vardı üstüne gitmedik çok rabbime bıraktık eşimde doktora gitmedi daha. Ama şuan artık korku gelmeye başladı dua edin olsun. Yumurtlama testinin resmini de attım. Ragliye kadar devam

Benimde BAT 10 Ağustos çok çok düzenli regl olurum yumurtlama dün gördüm bugünde devam mı bilmiyorum akşam bakicam inşallah bu sefer olur 2 yılı geçti korunmayı bırakalım 4 ay önce kimyasal geçirdim. Artık son çare 2 ayda 10 kg verdim tiroid ilacı ve ovofolic diye bi takviyeyi çok çok düzenli kullanıyorum her gün yarım saat yürüyüş kesinlikle yapıyorum haftasonları hariç. Bunların üstüne 4 gün klomenle destekledim bu ay. İki gün önce ve dün ilişki oldu bugünde jel ile tekrar denicem. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 neden bu kadar bekledin derseniz çok borcumuz vardı üstüne gitmedik çok rabbime bıraktık eşimde doktora gitmedi daha. Ama şuan artık korku gelmeye başladı dua edin olsun. Yumurtlama testinin resmini de attım. Ragliye kadar devam testi yapmaya.
İnşallah bir an önce hamilelik nasip eder Allah 🙏 bende aynı testten yaptım yumurtlamayı ve çatlamayı gördükten sonra bıraktım ama . Belirti yada hamilelik olursa yaz . Hep beraber sevınelım 🌸 gerçi ben nerdeyse her ay belırtı yaşıyorum . Sanırım piskolojik 😅

Bende kesinlikle öyle ve inanır mısın belirti hissetmedigim ay aslında gebeymisim kimyasalmış çok garip inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍 sağlıkla mutlulukla hayırla 🤲🏻🥹

Back
X