Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Bi belirtin olursa yada hamilelik olursa sende yaz olur mu ? Bize umut olursun 🫠 ne zamandan beri bebek düşünüyorsun ?
3 aydır deniyoruz olmuyor bu ay da yumurtlama dönemini pek değerlendiremedim takip te edemedim şana kaldı işimiz 😅

valla uygulama 7sı gösterıyor canım ovulasyon testı de yaptım ay hadı inşallah bu sefer yüzümüz güler belirtin varmı🥰😻
Boşver uygulamıyı işaretlenen donguyu baz alıyo 24 yumurtlamaysa 14 gun adet beklenır o gun bat olur yanı aynı bizim senle 😂

Merhaba canım gögsümün uçları şişti bide kaşık ağrım var her iki tarafta sağ tarafımda kist var oda ağrı yapıyor olabilir emin olamıyorum birde beyaz bi akıntı sen de neler var ?
Göğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .

Merhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah 🙏 son adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ? 🫠
Bende bu ay klomen kullandım 18 Temmuz da klomene başladım 23 Temmuz da kontrole gittim sağ 14 sol 10 mm di doktorum yeterli bulmadı tekrar bi kutu daha başladım 28 Temmuz da kontrole gittim sağ 26 sol 24 mm di çok iyi dedi ovitrelle vuruldum 28 Temmuz da şimdi 13 Ağustos ta regl günüm bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz

Göğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .
Valla hadi inşallah bu ay yüzümüz gülsün

Bu aslında vücudumun oynadığı oyunda olamaz benım her ay göğüs hasaasıyetı var gıbı hıssederdım falan ya ben klımanın karşısında üşüttüm yada chat gpt nın dedıgı gıbı yerleşme belırtısı olabılır nurbanu7 nurbanu7

Bu aslında vücudumun oynadığı oyunda olamaz benım her ay göğüs hasaasıyetı var gıbı hıssederdım falan ya ben klımanın karşısında üşüttüm yada chat gpt nın dedıgı gıbı yerleşme belırtısı olabılır nurbanu7 nurbanu7
Ya adet ile çok benziyor o kadar yanıltıcı ki 6 gün var yapmıyorum test falan

Back
X