- 24 Temmuz 2025
- 87
- 30
- 3
Napıyoruz bekliyoruz en sağlıklısı budurAl bendende o kadar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyoruz bekliyoruz en sağlıklısı budurAl bendende o kadar![]()
Şaka gibi hepsi net pozitif cıkartmıstı bir kaçtane daha var bunlar arasındaDeme kız Marka sayım Nimo artımed freely days doctor oncomed al Bi
Pyro clinice kullandınız mı hiç ? Güvenilir mi ?Kız marka önemli markaları bana sorun![]()
Ay inşallah canım benimki negatif çıktı önümüzdeki aya kaldı ama senden güzel haber gelir inşallahKesinlikle öyle erken gebelik kaset test almayı düşünmüyorum gecikirse direkt kan Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah
Yok kız dün yaptırdım daha daha yaptırmayayım kan testi verdim onu yerine para biriktirip bebek bezi alırım biraz daha bekleyeyimDeme kız Marka sayım Nimo artımed freely days doctor oncomed al Bi
Ya hiç sorma sanki her şeyimiz dörtdörtlük gibi bir de o çıkıyorPsikolojimiz bozuldu artık![]()
Ya hiç sorma sanki her şeyimiz dörtdörtlük gibi bir de o çıkıyor![]()
Al Bi test markasıYok kız dün yaptırdım daha daha yaptırmayayım kan testi verdim onu yerine para biriktirip bebek bezi alırım biraz daha bekleyeyimhem hayal kırıklığı çok acıtıyo
Aaaa oda mı var ondan eksik kalmşmPyro clinice kullandınız mı hiç ? Güvenilir mi ?
Aynen vallahi hepsi yalancı pozitifŞaka gibi hepsi net pozitif cıkartmıstı bir kaçtane daha var bunlar arasında
3-4 gün geçmeden yapmamAl Bi test markası![]()
Kız Allah seni testin adı o3-4 gün geçmeden yapmamüzülüyorum sonra geçen ay bir kere geçti bir gün atladı kendimi hamileyim diye ilan ettim
şu an vücudumda oyun oynuyor benimle
Regl oldum üçüncü günüm bugün zaten umudumu da kestim kaç aydan beri olmuyor stresi cabasıCanım test yaptın mı 7 Ağustos dıcektın galıba
İlk defa duydumKız Allah seni testin adı o
İnşallah önümüzdeki ay gebe kalacaksınAy inşallah canım benimki negatif çıktı önümüzdeki aya kaldı ama senden güzel haber gelir inşallah
Ellendin bakalım sıra bendeİlk defa duydumzaten regl oldum umutlar bir daha ki aya devredildi
Kız sonucu paylaş bende kan verecek bakalım dpo 14 oluyor yarınMerhaba kızlar bugun dayanamayıp sağlık ocağında kan verdim yarın sonuçlar cıkcakmış
Oldummm başladıDur daha bakalım regl olmadın ya