Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
Canım sonucunu merakla bekleyenlerdenim. Bat 15 aralık, yumurtlamam 1 aralıkta oldu ve o günü değerlendirdik. Dün yaptığım ovulasyon testi çok silikti ve ben umudumu kaybetmiştim. Sende ovulasyon testinde koyulaşma ne zaman başladı canım?

heeeeyy bizim liste sakinleriii, nedir son durumunuz? bizlere de haber versenize yahu, moral olsun hepimize..

ettirelim bence mutlaka.. kimseyle konuşamadığın şeyleri burada rahat rahat anlatıp çözüm yolu bulabiliyorsun..herkesin ilgi alanı aynı olunca, muhabbette çıkar yok, menfaat yok..salt samimiyet ne güzel..
kesinlikle öyle arkadaşım senin oğlan kaçıncı sınıf

şeker krakerin de bat 10 Aralık.Koyulaşma dün akşam başlamış yani 7 aralık gecesi..bata 2 gün kala..
benim de aynen dün akşam başladı ama ben daha gebelik testi yapmadım, durumumu bilemiyorum..
senin de 12 aralık akşamı ve sonrası koyulaşması lazım, kraker i baz alırsak..kk da çok forum var, ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler başlıkları var..ben de aratcam şimdi, sen de bi bak istersen

alsef bende 6 temmuz doğumluyum öp yengeç paşama benim için

öperim burçdaşını, sen de öp seninkini cnm..ay bizim uşaklar aynı yaştaymış ya, hadi ben 2.çocuk istemiyodum da sen niye bekledin 10 sene çocuk için?
bende başta istemedim oğlum zor büyüdü uykusuzdu birde geç konuştu çok yıprattı beni ve eşimi, gurbette bakıcı ve kreş ile büyüdü kuzum
o yüzden istemedik 5-6 yaşlarında olsamı dedik korunmayı bıraktık ama üstüne düşmedik
iki yıldır üstüne düştük ama rabbim nasip etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…