Canım sonucunu merakla bekleyenlerdenim. Bat 15 aralık, yumurtlamam 1 aralıkta oldu ve o günü değerlendirdik. Dün yaptığım ovulasyon testi çok silikti ve ben umudumu kaybetmiştim. Sende ovulasyon testinde koyulaşma ne zaman başladı canım?günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
benden öndesin o zaman benimkininde hiç ayarı yok 31 günde bir de adet olabiliyorum 26 günde birde26. gündeyim canım ama benim gecikiyor arada adetlerim bakalım
aynen inşallah gebe kalana kadar gebelik sonrasında da devam ettirebiliriz bu grubuay biz ne güzel bi grup olduk ya böyle..valla çok hoşuma gidiyo, hepinize ayrı ayrı pek bi ısındım
Tuma479........5 Aralık
GCA18........7 Aralık
MY HUSBAND........7 Aralık
son izci........7 Aralık
leylaleyla93........8 Aralık
Ecem1109........8 Aralık
Dykdyk........8 Aralık
asya_32........8 Aralık
esmeringunlugu.......8-9 Aralık
humanistmira........8-9 Aralık
Duyguuuuss........9 Aralık
isaretkiz........9 Aralık
Alsef........10 Aralık
kraker........10 Aralık
Mertege123........10 Aralık
BakanCigdem.........10 Aralık
Theteacher00........10 Aralık
asya_32........10 Aralık
zehzeh2........11 Aralık
GorTuu...... 12 Aralik
Askn89........12 Aralık
Glsmmc........13 Aralık
gokce41........13 Aralık
Gmzkry........14 Aralık
Esr02........14 Aralık
maviturna........15 Aralık
Helena........16 Aralik
anneveoglusu........16 Aralık
tusem34........19 Aralık
Zega........21 Aralık
brc1011........30 Aralık
ettirelim bence mutlaka.. kimseyle konuşamadığın şeyleri burada rahat rahat anlatıp çözüm yolu bulabiliyorsun..herkesin ilgi alanı aynı olunca, muhabbette çıkar yok, menfaat yok..salt samimiyet ne güzel..aynen inşallah gebe kalana kadar gebelik sonrasında da devam ettirebiliriz bu grubu
kesinlikle öyle arkadaşım senin oğlan kaçıncı sınıfettirelim bence mutlaka.. kimseyle konuşamadığın şeyleri burada rahat rahat anlatıp çözüm yolu bulabiliyorsun..herkesin ilgi alanı aynı olunca, muhabbette çıkar yok, menfaat yok..salt samimiyet ne güzel..
4.sınıf, 05.07.2007 doğumlu..kesinlikle öyle arkadaşım senin oğlan kaçıncı sınıf
şeker krakerin de bat 10 Aralık.Koyulaşma dün akşam başlamış yani 7 aralık gecesi..bata 2 gün kala..Canım sonucunu merakla bekleyenlerdenim. Bat 15 aralık, yumurtlamam 1 aralıkta oldu ve o günü değerlendirdik. Dün yaptığım ovulasyon testi çok silikti ve ben umudumu kaybetmiştim. Sende ovulasyon testinde koyulaşma ne zaman başladı canım?
Bnm 30 günden aşağı hiç olmadı hep geçiyor canım benimbenden öndesin o zaman benimkininde hiç ayarı yok 31 günde bir de adet olabiliyorum 26 günde birde
Ben de çok ısındım herkese hep aktif olalım inşallahay biz ne güzel bi grup olduk ya böyle..valla çok hoşuma gidiyo, hepinize ayrı ayrı pek bi ısındım
Kesinlikle katılıyorum canımettirelim bence mutlaka.. kimseyle konuşamadığın şeyleri burada rahat rahat anlatıp çözüm yolu bulabiliyorsun..herkesin ilgi alanı aynı olunca, muhabbette çıkar yok, menfaat yok..salt samimiyet ne güzel..
3. sınıf 02/11/2007 doğumlu benimki4.sınıf, 05.07.2007 doğumlu..
seninki?
öperim burçdaşını, sen de öp seninkini cnm..ay bizim uşaklar aynı yaştaymış ya, hadi ben 2.çocuk istemiyodum da sen niye bekledin 10 sene çocuk için?alsef bende 6 temmuz doğumluyum öp yengeç paşama benim için
seninde oğlun var sanırım canım kaç yaşında kuzuBen de çok ısındım herkese hep aktif olalım inşallah
sende durumlar nasıl regl belirtisi var mı?senin günü biz de bekliyoruz bakalım :)
bende başta istemedim oğlum zor büyüdü uykusuzdu birde geç konuştu çok yıprattı beni ve eşimi, gurbette bakıcı ve kreş ile büyüdü kuzumöperim burçdaşını, sen de öp seninkini cnm..ay bizim uşaklar aynı yaştaymış ya, hadi ben 2.çocuk istemiyodum da sen niye bekledin 10 sene çocuk için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?