- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım senin ilk gebeliğin mi olacaksende durumlar nasıl regl belirtisi var mı?
evet ilk denemeyi yaptık bakalım bu ay bir sonuç alır mıyız bilmem :)canım senin ilk gebeliğin mi olacak
anladım cnm, en hayırlı zamanda olsunlar inşallah.hayırlı olacaksa versin Rabbim diye dua ediyorum hep..bende başta istemedim oğlum zor büyüdü uykusuzdu birde geç konuştu çok yıprattı beni ve eşimi, gurbette bakıcı ve kreş ile büyüdü kuzum
o yüzden istemedik 5-6 yaşlarında olsamı dedik korunmayı bıraktık ama üstüne düşmedik
iki yıldır üstüne düştük ama rabbim nasip etmedi
yok hiçbir belirti maşallah..bekliyoruz bakalım ufukta bir çift çizgi görmeyisende durumlar nasıl regl belirtisi var mı?
oo yakışmışyok hiçbir belirti maşallah..bekliyoruz bakalım ufukta bir çift çizgi görmeyiamaa hamilelik takvimi olayını yaptım..varsa da yoksa da totem olsun işte
amiiinnn..siz de eklesenize, şamata olsun hadiiioo yakışmışinşallah kaldırmazsın hiç
anladım cnm, en hayırlı zamanda olsunlar inşallah.hayırlı olacaksa versin Rabbim diye dua ediyorum hep..
anooomm kıyamam yaa, gel seviim bi seni minnak kuzuuuben onu kaldırırken yıkılırımsen yine evladında teselli bulursun da ben nerelere gidem beyim bile yok evde
tutarsa burdan yavaşça çıkar evde konfeti patlatırım kimseciklere dememanooomm kıyamam yaa, gel seviim bi seni minnak kuzuuu
daha ilk denemen, tutarsa forumdakiler kovalar seni zaten..ozaman düşünürsün nerelere gidem diye
bebeğin doğması gereken tarih cnm..ben yapayım dedim olmadı
alsef oraya hangi tarihi yazacağız anlamadım ben
tutarsa burdan yavaşça çıkar evde konfeti patlatırım kimseciklere demem
Teşekkür ederim canım. Umarım başlar koyulaşmaya. Hayırlısı bakalım...şeker krakerin de bat 10 Aralık.Koyulaşma dün akşam başlamış yani 7 aralık gecesi..bata 2 gün kala..
benim de aynen dün akşam başladı ama ben daha gebelik testi yapmadım, durumumu bilemiyorum..
senin de 12 aralık akşamı ve sonrası koyulaşması lazım, kraker i baz alırsak..kk da çok forum var, ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler başlıkları var..ben de aratcam şimdi, sen de bi bak istersen
alıştık valla bembeyaz sayfalar görmeye..boşver takma benim gece yaptığım, sözde ennn erken test de çok net negatif..hatta sabah bi daha baktım saf gibi.. günümüz bi gelsin heleee...test yaptım yine negatifsıkıldım ya negatif görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?