Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kişisel bilgileri mi doldurmak lazım ki aceba? Bir sürü soru var hepsini cevaplamam mi Laz'ım

Bu aradaaa gunun tek umut vadeden haberini, son damlasina kadar tüm vucut sivimi kullanarak az once yakalar gibi oldum.yumurtlamadan beri coook cok cok silik hatta neredeyse yok gibi olan ovu.testi ikinci cizgim tekrar koyulasmaya baslamis..bazilari ovulasyon testiyle gebeligi anladim falan diyolardi..bi umut iste yaşatan insani..ya tutarsaaa

Eklentiler

• 20161207_233224.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 49

Ee belli olmaz bir erken belli olur bir geç belli olur sürpriz bu işler

Oooo neden olmasin kiii yarin tekrarla bunu en azindan ikinci cizgisi var moralimiz yukselir

Varsa ovulasyon testiniz siz de yapsaniza..koyuluklara bakalim

Neyse yatiyorum ben kizlar..yarin yeni gune yeni umutlarla baslayalim, insallah..hayirli geceleeer..sevgiler..opucuklerrr

Ben o testi hic kullanmadim canim olsa affetmezdim zaten iyi gecelerr tatli ruyalar

Ben de kullanmadım hiç ovu testi :) amaan bata 5 gün kalmış 5 gün gecikirsem yapıcam ben testi off inş sabrederim

Sende durum ne arkadasim?
Emin olmak degil de biraz umudumuz kirik sadece..o ilk idrar hcg nin en yogun oldugu idrar haklisin..aslinda o zaman denemek lazim
bende ovu testi bugun siliklesti eger bugun yumurtlamam olduysa bende tahmini 21 aralik bat oluyor bakalim hayirlisi sizde bati bekleyin daha moralinizi diri tutun cunku boyle seyler vucudun doguma hazir olmadigini dusunduruyor sistemimize bu yuzden hep dusunmeyen insanlar hamile oluyor cunku bu hususta stresleri yok bizse 1 gunu geciremiyoruz bile

Amaan ben adet olurum bence bu ay Bilmiyorum ki şimdi de kasığım ve belim ağrıyor batıyor gibi bir öyleyim bir böyleyim

Kişisel bilgileri mi doldurmak lazım ki aceba? Bir sürü soru var hepsini cevaplamam mi Laz'ım

Kişisel bilgi kısmına gir canım orda hamilelik takvimi yazısı var oraya bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi hesaplayıp yaz oraya kaydet çıkar

günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)

Eklentiler

• IMG_4212.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…