Sanmiyorum..hamilelik imzasi diye bi alan vardi ama telden bulamadim simdiKişisel bilgileri mi doldurmak lazım ki aceba? Bir sürü soru var hepsini cevaplamam mi Laz'ım
Bu aradaaa gunun tek umut vadeden haberini, son damlasina kadar tüm vucut sivimi kullanarak az once yakalar gibi oldum.yumurtlamadan beri coook cok cok silik hatta neredeyse yok gibi olan ovu.testi ikinci cizgim tekrar koyulasmaya baslamis..bazilari ovulasyon testiyle gebeligi anladim falan diyolardi..bi umut iste yaşatan insani..ya tutarsaaa
Oooo neden olmasin kiii yarin tekrarla bunu en azindan ikinci cizgisi var moralimiz yukselirBu aradaaa gunun tek umut vadeden haberini, son damlasina kadar tüm vucut sivimi kullanarak az once yakalar gibi oldum.yumurtlamadan beri coook cok cok silik hatta neredeyse yok gibi olan ovu.testi ikinci cizgim tekrar koyulasmaya baslamis..bazilari ovulasyon testiyle gebeligi anladim falan diyolardi..bi umut iste yaşatan insani..ya tutarsaaa
bende ovu testi bugun siliklesti eger bugun yumurtlamam olduysa bende tahmini 21 aralik bat oluyor bakalim hayirlisiSende durum ne arkadasim?
Emin olmak degil de biraz umudumuz kirik sadece..o ilk idrar hcg nin en yogun oldugu idrar haklisin..aslinda o zaman denemek lazim
Kişisel bilgileri mi doldurmak lazım ki aceba? Bir sürü soru var hepsini cevaplamam mi Laz'ım
Çıkmıyor oraya girince öyle bi yaziKişisel bilgi kısmına gir canım orda hamilelik takvimi yazısı var oraya bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi hesaplayıp yaz oraya kaydet çıkar
Çıkmıyor oraya girince öyle bi yazi
Yaptım simdi oldu mu ki ?Ben de çıkıyor canım daha önce ki hamileliğimde de ordan yaptım. Yine baktım var yani ben de görünüyor bu tuttuğun takım kan grubu bilgilerinin hemen altında
Yaptım simdi oldu mu ki ?
İnşallah canımCok TSK ederim canim Mevla'm isteyen herkese nasip eder ins bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?