evet görünüyor canımmm hayırlı olsun şimdiden gözün aydıngünaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
günaydııınn, süper haberle başladık güne :) hayırlı olsun cnm resmen çok net ikinci çizgin var..günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
buarada seninle bat günümüz aynı..ne zamandır görünüyo bu ikinci çizgi?dün falan da varmıydı silik çizgi normal gebelik testinde? benim de ovulasyon testim akşam koyulaşmaya başlamıştı, bugün yanıma gebelik testi almadım şuan işyerimdeyim ama sen şimdi böyle deyince çatladım meraktan ya, keşke alsaydım..günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
günaydın tatlım, ben de akşamı bekliyorum test için..ama sen bugün yap bence, bat yarınsa hayalet çizgi görülebilir..günaydın kızlar ben hala regl olmadım ya normalde bat yarın sanırım günü gelene kadar böyle devam edecek normalde bugün test yapacaktım ama yarını da bekleyim
Ay tebrikler şimdiden heyecanlandım ben de ofgünaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
günaydın kızlar ben hala regl olmadım ya normalde bat yarın sanırım günü gelene kadar böyle devam edecek normalde bugün test yapacaktım ama yarını da bekleyim
benim 1 gün kaldı da noluyo sanki..hala bişey belli olduğu yok..resmen cumartesi sendromu oldu bende, hiç gelmesin cumartesiiiiiiiBenim bata 5 gün var daha ohooo
sıkıldım canım sürekli negatif görmekten bence regl günüme kadar lekelenme devam edip yarın normale döner diye düşünüyorumgünaydın tatlım, ben de akşamı bekliyorum test için..ama sen bugün yap bence, bat yarınsa hayalet çizgi görülebilir..
buarada days comfort erken gebelik testi yapmıştım dün, negatif çıkınca kahrolmuştum ya..az önce forumda okudum, kızın kan testi hamilelik lehine olduğu halde testi negatif sçıkmış..demekki hala umut var
kraker de hamiş olunca yine umutlandım ben..biri iş yerime test getirse ya sevabına
benim 1 gün kaldı da noluyo sanki..hala bişey belli olduğu yok..resmen cumartesi sendromu oldu bende, hiç gelmesin cumartesiiiiiii
cnm dün akşam yaptığım ovulasyon testi koyulaşmaya başlamıştı ondan önceki güne nazaran ve şüphelerim iyice arttı , bende bunun üzerine sabah işe gitmeden evde gebelik testini yapayım dedim ve hiç beklemeden ikinci silik çizgiyi gördüm:) düne kadar gebelik testlerimde hep saatler sonra çok çok açık hayaalet gölge çizgiler görüuordum bugün beklemedim hiç :) Hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucaklarımıza alırızbuarada seninle bat günümüz aynı..ne zamandır görünüyo bu ikinci çizgi?dün falan da varmıydı silik çizgi normal gebelik testinde? benim de ovulasyon testim akşam koyulaşmaya başlamıştı, bugün yanıma gebelik testi almadım şuan işyerimdeyim ama sen şimdi böyle deyince çatladım meraktan ya, keşke alsaydım..
Cok pis göçtüm beaaaa
İkinci cocuk zor olurmuş dyrlar.İkincil kısırlık diye bişey varmış.Elimizden geleni yspalım canım.Sıkma canını.Saglıklı bi gebelik olacaksa nasip etsin Allahım.Böyle dua edyrm ben.Allahım isteyen herkrse nasip etsin.
Günaydınlarrr benim karnım ağrıyor ama çok erken bu gün adet olmak için yaaa adetin 20. günündeyimm
Kizlar öncelikle Mevla'm herkesin kucağına bir bebis nasip eder ins. Bende subattan beri deneyenlerdenim.cok şükürler olsun ki bu ay güzel sonuçlar aldım. 2 aralıkta adet olma gunumdu.gunumden 2gun önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.bugun doktora gittim ve pazartesi ultrasona giricem.cok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim.mevlam ins sizlerde nasip eder
Adetten önceki ağrıdır canım ya da hamilelik ile ilgilidir zaten iki ihtimal oluyor
Benim sürekli batmalar var kasığım da belimde
ayy çok heyecanlandım ya, tekrar tebrik ederim tatlııımmmcnm dün akşam yaptığım ovulasyon testi koyulaşmaya başlamıştı ondan önceki güne nazaran ve şüphelerim iyice arttı , bende bunun üzerine sabah işe gitmeden evde gebelik testini yapayım dedim ve hiç beklemeden ikinci silik çizgiyi gördüm:) düne kadar gebelik testlerimde hep saatler sonra çok çok açık hayaalet gölge çizgiler görüuordum bugün beklemedim hiç :) Hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucaklarımıza alırızOvulasyon testi gerçekten işe yarıyormuş eğer kesinse tabi:)
günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
26. gündeyim canım ama benim gecikiyor arada adetlerim bakalımsen adetin kaçıncı günündesin canım
ben tutmadı dedim kendi adıma bu ağrıyı görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?