Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
günaydııınn, süper haberle başladık güne :) hayırlı olsun cnm resmen çok net ikinci çizgin var..
bence bugünden yaptır kan testini de rahatla..ayyyy çok sevindim hadi darısı başımıza

günaydın herkese heyecanlandım sabah sabah :) bu sefer gebelik testinde silik çizgiyi anında gördüm beklemeden yarın kan testi yaptırcam çok merak ettim :) 2 hafta geçmek bilmedi:)
buarada seninle bat günümüz aynı..ne zamandır görünüyo bu ikinci çizgi?dün falan da varmıydı silik çizgi normal gebelik testinde? benim de ovulasyon testim akşam koyulaşmaya başlamıştı, bugün yanıma gebelik testi almadım şuan işyerimdeyim ama sen şimdi böyle deyince çatladım meraktan ya, keşke alsaydım..

günaydın kızlar ben hala regl olmadım ya normalde bat yarın sanırım günü gelene kadar böyle devam edecek normalde bugün test yapacaktım ama yarını da bekleyim

günaydın kızlar ben hala regl olmadım ya normalde bat yarın sanırım günü gelene kadar böyle devam edecek normalde bugün test yapacaktım ama yarını da bekleyim
günaydın tatlım, ben de akşamı bekliyorum test için..ama sen bugün yap bence, bat yarınsa hayalet çizgi görülebilir..
buarada days comfort erken gebelik testi yapmıştım dün, negatif çıkınca kahrolmuştum ya..az önce forumda okudum, kızın kan testi hamilelik lehine olduğu halde testi negatif çıkmış..demekki hala umut var
kraker de hamiş olunca yine umutlandım ben..biri iş yerime test getirse ya sevabına

Ay tebrikler şimdiden heyecanlandım ben de of

sıkıldım canım sürekli negatif görmekten bence regl günüme kadar lekelenme devam edip yarın normale döner diye düşünüyorum
sende bence yarın sabah yap canım testi

benim 1 gün kaldı da noluyo sanki..hala bişey belli olduğu yok..resmen cumartesi sendromu oldu bende, hiç gelmesin cumartesiiiiiii

Günler geçtikçe korku sarıyor beni ya heyecandan
Ben iki tane test alcam birini günümde birini günümü 5 gün geçince yapayım diyorum

cnm dün akşam yaptığım ovulasyon testi koyulaşmaya başlamıştı ondan önceki güne nazaran ve şüphelerim iyice arttı , bende bunun üzerine sabah işe gitmeden evde gebelik testini yapayım dedim ve hiç beklemeden ikinci silik çizgiyi gördüm:) düne kadar gebelik testlerimde hep saatler sonra çok çok açık hayaalet gölge çizgiler görüuordum bugün beklemedim hiç :) Hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucaklarımıza alırız Ovulasyon testi gerçekten işe yarıyormuş eğer kesinse tabi:)

Günaydınlarrr benim karnım ağrıyor ama çok erken bu gün adet olmak için yaaa adetin 20. günündeyimm

bende o var o zaman kesin 4 yıldır bebe gelmez mi ikinci bebe kısırlığı

rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver

Günaydınlarrr benim karnım ağrıyor ama çok erken bu gün adet olmak için yaaa adetin 20. günündeyimm

Adetten önceki ağrıdır canım ya da hamilelik ile ilgilidir zaten iki ihtimal oluyor

Benim sürekli batmalar var kasığım da belimde

canım tebrik ederim sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

Adetten önceki ağrıdır canım ya da hamilelik ile ilgilidir zaten iki ihtimal oluyor

Benim sürekli batmalar var kasığım da belimde

sen adetin kaçıncı günündesin canım

ben tutmadı dedim kendi adıma bu ağrıyı görünce

ayy çok heyecanlandım ya, tekrar tebrik ederim tatlııımmm ..dün yaptığım erken test çok net negatifti, days comfort marka..eğer hamileysem çok pis uğraşırım bu testin üreticisiyle valla
ben de senden duyunca aklıma geldi, son 1 ovulasyon testim kalmıştı evde..yumurtlama günümden beri ikinci çizgiyi neredeyse hiç göremiyodum akşam bi baktım baya koyulaşmış..hatta zaman geçtikçe diğer çizgi kadar koyulaştı neredeyse..ayy heveslendim bak şimdi, akşamı iple çekiyorum..neredeyse aynı durumlarımız ben de fazladan bi erken test faciası var işte..gerçi bende , gebelik testinde 2.silik çizgi hiç çıkmadı..sende varmış hafiften..
hayırlısı bakalım

canım kan testi sonucunu merakla bekliyorum hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…