Bende de hiçbişey yok.. Bikaç gün önceden karnım ağrırdı bu sefer o da yoktatlım hiç bi icraat yok..ne belirti ne silik çift çizgi..haa tek umudum, dün akşam tekrar koyulaşmaya başlayan ovulasyon testim ki o da sonuncusuydu..ben de durumlar böyle, senin de 4 gün kaldı şeker..senden naber?
tamam işte tam tersi, o da yoksa demek bebiş varBende de hiçbişey yok.. Bikaç gün önceden karnım ağrırdı bu sefer o da yok
Ah nerdee :) ara ara olan gecikmelerimi yaşicam yine muhtemelentamam işte tam tersi, o da yoksa demek bebiş var
daha ne totemler yapıyorum aaah ah bi bilsen..bi arkadaş demişti gözüm seyirse belirti sanıyorum, aynen o hesap
Kızlar birşey sorucam ama gülmeyin banakanda çıkar canım. çünkü ilk gebeliğimde batıma 5 gün kala beta hcg 8,5 çıkmıştı. batı 10 gün geçtikten sonra 1700 çıkmıştı. doktor 5 ve yukarısını hamile kabul ediyoruz demişti. inşallah tekrar hamileyimdir :) ve inşallah aynı şeyleri yaşamam çok zordu
bat beklenen adet tarihi..adet günün 8 gün geçtiyse hala test yapmadınmı şekerim?Kızlar birşey sorucam ama gülmeyin banabenim adetim 8 gün geçikti yani kasım 30 da olmam gerekiyordu hala olmadım.Bat ne demek birde yumurtlama gününde ilişkiye girmek mi Laz'ım
30 kasım bat oluyor canım beklenen adet tarihi yaniKızlar birşey sorucam ama gülmeyin banabenim adetim 8 gün geçikti yani kasım 30 da olmam gerekiyordu hala olmadım.Bat ne demek birde yumurtlama gününde ilişkiye girmek mi Laz'ım
test yap canım baya geçmiş gününKızlar birşey sorucam ama gülmeyin banabenim adetim 8 gün geçikti yani kasım 30 da olmam gerekiyordu hala olmadım.Bat ne demek birde yumurtlama gününde ilişkiye girmek mi Laz'ım
evet solunda hafif bi çizgi var sanki..ben de gördüm bu sefer, olabilir şekerEki Görüntüle 1922496 kızlar rengiyle oynadım biraz sanki sol tarafta bi gölge mi var
sağol cnm ya, şamata olsun diye yaptık biz de..züğürt tesellisi işteAnaam ben sok masallah diye cok sevindim ama yazilari okuyana kadarinsallah hic kaldirmazsiniz dogum takviminizi
İnşallah tamam canım haber vericembat beklenen adet tarihi..adet günün 8 gün geçtiyse hala test yapmadınmı şekerim?
evet yumurtlama günü, hatta bi öncesi ve bi sonrası ilişkiye girmek lazım..garanti olsun diye o civarda gün aşırı birliktelik gerekiyor..hadi yap testi de paylaş bizimle
30 kasım bat oluyor canım beklenen adet tarihi yani
normalde gecikir mi test yaptın mı
Açıkcası ben pek hatırlamıyorum hani aklımda hiç tutmuyorum tutamıyorum eşime soruyorum oda 3-5 gün geciktiğini oluyor diyor30 kasım bat oluyor canım beklenen adet tarihi yani
normalde gecikir mi test yaptın mı
ekledim cnm seni de..bizde de belirtmi falan yok, rahat ol..listedeki kızların %99 u hamiş olcak merak etmebenimde bat 12 aralik ama bende hic bir beirti yok. gene adet geliyor sanirsam.
ya insallah öyledi. benim bat bu cumarteside olabilir. cunku son manlarda ya 28 inde ya 30 unda geliyor. ah keske- hepimiz kalsak. ben bir bebegimi kaybettim uc aylikken gecen nisanda.. insallah tekrar o duyguyu yasarimekledim cnm seni de..bizde de belirtmi falan yok, rahat ol..listedeki kızların %99 u hamiş olcak merak etme
listeye ekledim cnm seni de..biz bat gününü bekleyemeyen sabırsızlar orduyusuyuz..hepimiz en az 5-6 gün kala başladık deli gibi testler yapıp gül dallarına çaputlar bağlamaya..hatta o kadar ki diş macununa çiş yapıp maviye dönecekmi diye beklemişliğim bile varKızlar Merhaba, aranıza yeni katıldım. Benimde bat 17 Aralık. Ilk denememiz oldu bu ay ve coook heyecanlıyım. Inanılmaz gaz sacılarım var son 1 haftadır özellikle ve akıntım. Acaba piskolojik mi diyorum ama yoksa hamilelik belirtileri mi diye dusunmektende kendimi alamıyorum. Sizce adetin geciktigi ilk gun test yapsam saglıklı sonuc alabilir miyim??
bende günlerdir bardaga idrarimi koyup uc bes saat bekliyorum. üstte tortu olursa hamileymiin. ama bir sey oldugu yok:) bugünküne bakmadim daha hadi ya bismillah:) elimde tek bir tane testim var o yüzden teest yapamiyomlisteye ekledim cnm seni de..biz bat gününü bekleyemeyen sabırsızlar orduyusuyuz..hepimiz en az 5-6 gün kala başladık deli gibi testler yapıp gül dallarına çaputlar bağlamaya..hatta o kadar ki diş macununa çiş yapıp maviye dönecekmi diye beklemişliğim bile vargecikmenin olduğu ilk gün hamileysen büyük ihtimalle, hafif bile olsa ikinci çizgi belirir bence..kan testi ise kesin sonuç verir..
Kızlar ben biraz daha beklicem 8 gün geciktim ama nedense hiç zannetmiyorumİnşallah tamam canım haber vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?