Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Tesekkur ederimmmm... Evet sanırım bende dayanamayacağım o kadar uzun... Peki sizce bu sancılar gaz sıkıştırmaları olası belirti olabilir mi??

bende günlerdir bardaga idrarimi koyup uc bes saat bekliyorum. üstte tortu olursa hamileymiin. ama bir sey oldugu yok:) bugünküne bakmadim daha hadi ya bismillah:) elimde tek bir tane testim var o yüzden teest yapamiyom
İlk defa duydum bende denicem öyle canım teşekkür ederim bilgi için :)

Kızlar ben biraz daha beklicem 8 gün geciktim ama nedense hiç zannetmiyorum ama adet takvimine göre cumartesi ve pazar yüksek gebelik şansı pazartesi de yumurtlama günüm.
hangi cumartesi pazar gebelik şansın var? adet olmayı bekliyorsun ve 8 gündür olmadınsa hemen bir test yap arkadaşım..allah korusun başka birşey de olabilir..neyin sabrı bu böyle

Tesekkur ederimmmm... Evet sanırım bende dayanamayacağım o kadar uzun... Peki sizce bu sancılar gaz sıkıştırmaları olası belirti olabilir mi??
olabilir ama daha 8 gün var, testlere falan başlama erkenden..hatta erken gebelik testi hiç alma, tamamen saçmalık onlar..4 gün kala falan başlarsın normal testlere

kraker huhuuuuu kız nere kayboldun, çatladık ya burdaaaa?
yaptınmı kan testi? kesinleşti mi?
bana da umut oldun ölüyorum meraktan..biran evvel gün bitse de koşa koşa eve gitsem..kalan son 3 testimden birini hunharca katletsem

Hoşgeldin canım aramıza :) herşey olabilir bnm de kaç gün bulantım ve karnımda belimde batmalar var yüzümde de sivilce çıktı bir iki hem adet hem gebelik belirtisi karışık yaşıyorum herhalde

Hosbulduuuk O da güzelmiş bütün belirtiler bir arada :) Bende iştahım açıldı herahalde diye kendimi kandırıp bahane bulmuşken ne bulursam yiyiyorum gerçekten böyle birşey olamazzz

Bi karışım duydum .Adacayı, pırasa püskülü ve hıdır çiçeği buharı banyosu.. Hıdır çiçeğini bulamadım gerçi. Arastryorum. İnş. etki ederse sizler de deneyin.

Hosbulduuuk O da güzelmiş bütün belirtiler bir arada :) Bende iştahım açıldı herahalde diye kendimi kandırıp bahane bulmuşken ne bulursam yiyiyorum gerçekten böyle birşey olamazzz
Ben de öyle psikolojik olarak hamileyiz biz inş fizyolojik ve biyolojik olarakta oluruz

Kızlar ben de doktordan geldim katılamadı konuşmalarımızda okuyamadim da pek epey yazismissiniz bebisler. Doktor tedaviye başlayalım dedi klomen verdi sabah tok karnına 2 tane icicem. Bende sorun pek yok dedi doktor eşine bakalım takip edelim dedi. Ayın 16 sında tekrar gitcem o zaman sperm testi yaptircaz o zamana kadar hadi bakalım birbirimize dua edelim bol bol.hamislerimize hayirli uğurlu olsun..

canım hayırlı şifalar diliyorum, inşallah ikinizde de yoktur problem..hiç sıkıntı yokken bile yıllardca çocuk sahibi olamayan çok oluyor, Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize..hep diyorum hayırlı olacaksa olsun inşallah..bakma burda böyle şakalaştığımıza, azmettiğimize falan..İnancımız, sebatımız tam çok şükür..Güzel mevlam en güzelini kararlamıştır bizler için..

cnm bugün biraz geç çıkıcam işten o yüzden yarın yaptırcam kan testini ama clear blue bide fortest diye erken gebelik testleri var aldım bugün birini denicem eve gidince :) inşallah herkesin güzel haberlerini alcaz :)

ayy eve gitme, koş tuvalete dene hemen..ne eve gidiyosun..
benim çalıştığım yer şehir merkezinde değil, ahh yanımda test olsa var ya çoktan yapmıştım..
yap yap yap yap yap

Durdum dırdum ne düşündüm kızlar diyorum ki şimdi test yapsam negatif çıksa en azından alıştırmış olurum kendimi de evde test yok yarın mı şeyetsem of daha 5 günde var bilmiyorum tek çizgi görüp kendimi yavaş yavaş yıkmak istiyorum

ayy kızlaaar..iş yerimde klozete çamaşır suyu dökmüş bizim abla..bi çiş yaptım nası köpür köpür köpürdü..nası bağırıyorum ablaa ne döktün bu tuvalete diye..okumuştum ya çamaşır suyu ile yapılan deneyde köpürürse hamilesindir diye..ay hiç güleceğim yoktu, çamaşır suyu deyince başladım oynamaya..oh oh yandaaann ..abla da dışardan sesleniyo, kızım kafayımı yedin, geleyimmi yardıma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…