İlk defa duydum bende denicem öyle canım teşekkür ederim bilgi için :)bende günlerdir bardaga idrarimi koyup uc bes saat bekliyorum. üstte tortu olursa hamileymiin. ama bir sey oldugu yok:) bugünküne bakmadim daha hadi ya bismillah:) elimde tek bir tane testim var o yüzden teest yapamiyom
hangi cumartesi pazar gebelik şansın var? adet olmayı bekliyorsun ve 8 gündür olmadınsa hemen bir test yap arkadaşım..allah korusun başka birşey de olabilir..neyin sabrı bu böyleKızlar ben biraz daha beklicem 8 gün geciktim ama nedense hiç zannetmiyorumama adet takvimine göre cumartesi ve pazar yüksek gebelik şansı pazartesi de yumurtlama günüm.
olabilir ama daha 8 gün var, testlere falan başlama erkenden..hatta erken gebelik testi hiç alma, tamamen saçmalık onlar..4 gün kala falan başlarsın normal testlereTesekkur ederimmmm... Evet sanırım bende dayanamayacağım o kadar uzun... Peki sizce bu sancılar gaz sıkıştırmaları olası belirti olabilir mi??
sağol cnm ya, şamata olsun diye yaptık biz de..züğürt tesellisi işte
Hoşgeldin canım aramıza :) herşey olabilir bnm de kaç gün bulantım ve karnımda belimde batmalar var yüzümde de sivilce çıktı bir iki hem adet hem gebelik belirtisi karışık yaşıyorum herhaldeTesekkur ederimmmm... Evet sanırım bende dayanamayacağım o kadar uzun... Peki sizce bu sancılar gaz sıkıştırmaları olası belirti olabilir mi??
Ben de öyle psikolojik olarak hamileyiz biz inş fizyolojik ve biyolojik olarakta oluruzHosbulduuukO da güzelmiş bütün belirtiler bir arada :) Bende iştahım açıldı herahalde diye kendimi kandırıp bahane bulmuşken ne bulursam yiyiyorum gerçekten böyle birşey olamazzz
Bnm bulamtım ara ara bi de balıktan midem bulandı dün akşam zehirlendim sandım ama benim dışımda herkes iyiz dedibenim de belirtim var yaaaa, sürekli uyumak istiyorum..
canım hayırlı şifalar diliyorum, inşallah ikinizde de yoktur problem..hiç sıkıntı yokken bile yıllardca çocuk sahibi olamayan çok oluyor, Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize..hep diyorum hayırlı olacaksa olsun inşallah..bakma burda böyle şakalaştığımıza, azmettiğimize falan..İnancımız, sebatımız tam çok şükür..Güzel mevlam en güzelini kararlamıştır bizler için..Kızlar ben de doktordan geldim katılamadı konuşmalarımızda okuyamadim da pek epey yazismissiniz bebisler. Doktor tedaviye başlayalım dedi klomen verdi sabah tok karnına 2 tane icicem. Bende sorun pek yok dedi doktor eşine bakalım takip edelim dedi. Ayın 16 sında tekrar gitcem o zaman sperm testi yaptircaz o zamana kadar hadi bakalım birbirimize dua edelim bol bol.hamislerimize hayirli uğurlu olsun..
cnm bugün biraz geç çıkıcam işten o yüzden yarın yaptırcam kan testini ama clear blue bide fortest diye erken gebelik testleri var aldım bugün birini denicem eve gidince :) inşallah herkesin güzel haberlerini alcaz :)kraker huhuuuuu kız nere kayboldun, çatladık ya burdaaaa?
yaptınmı kan testi? kesinleşti mi?
bana da umut oldun ölüyorum meraktan..biran evvel gün bitse de koşa koşa eve gitsem..kalan son 3 testimden birini hunharca katletsem
ayy eve gitme, koş tuvalete dene hemen..ne eve gidiyosun..cnm bugün biraz geç çıkıcam işten o yüzden yarın yaptırcam kan testini ama clear blue bide fortest diye erken gebelik testleri var aldım bugün birini denicem eve gidince :) inşallah herkesin güzel haberlerini alcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?