Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

bak benim 2 gün kaldı, tek çizgilere
ay yok alışmıyo insan..bak 2 günüm kaldı, erken test bile kocaman negatif çıktı, hala köpüren çişimden ümitleniyom..düşün artık

anaaaa gördüm kıızz, yine gördüm..negatif olsa resmen kar beyaz oluyo, istersen amuda kalk gölge falan olmuyo..bence hamilesiiiiinnnn
ayyy canım benim inşallah vardır rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlar

bak benim 2 gün kaldı, tek çizgilere

ay yok alışmıyo insan..bak 2 günüm kaldı, erken test bile kocaman negatif çıktı, hala köpüren çişimden ümitleniyom..düşün artık
Ne bileyim düşünüp düşünüp icat çıkarıyorum 5 gün daha sıkayım dişimi

kızlar saat tam 19,00 da, bat tarihine 4-5 gün ve daha az kalmış arkadaşlarımın hepsini test yapmaya davet ediyorum..mesajımı okuyan ve evinde testi olan tüm tatlişkolar, 19,30 da test fotolarımızı çarpıştıralım..totemse kralını yaparız..varmısınız? kimler benimleeeee huhuuuuu?

Tamamdır :)

kızlar buarada geçen cumartesi iş güvenliği uzmanlık sınavım vardı, onu kazandım büyük ihtimalle, çok mutluyum..bide bu haberi alırsam bugün yarın, 2017 ye girerken deymeyin keyfimeee..ay hadi hepimize inşallaaaaah

benim dört günüm var ama cesaretim yok. en iyi ihtimalle cumartesi yapacam. ama inssallah sizlr görürsünüz cift cizgiyi:)

evet sanki gölge gibi bende gördüm. insallah bebisin seninledir. bata dört gün var elimde tek test var korkuyorum yapmaya
3-4 lira ezcanelerde yahu, alıverirsin bikaç tane daha..yap gitsin bacım..büyük ihtimalle çıkmayacak gerçi ama ya çıkarsaaaa
benim tuzum kuru, günde 2 tane test yapan delinin tekiyim zaten
bugün hiç yapmadım ya içim şişti, gözlerimde testler çakıyo şimşek şimşek..

Süper , tebrik ederim cnm hadi inşallah diğer haberide alcaz inşallah hayırlısıyla :)

3-4 lira ezcanelerde yahu, alıverirsin bikaç tane daha..yap gitsin bacım..büyük ihtimalle çıkmayacak gerçi ama ya çıkarsaaaa
benim tuzum kuru, günde 2 tane test yapan delinin tekiyim zaten

iste isin rengi öyle degil :))) ben yurt disinda yasiyorum normal bir test 15 liraya geliyor
türküyedeyken bende basliyordum adet gelmden.
erkenlei saymiyorum bile. bir testim var elimde iyi kullanaliyim. doktroa gidip kan bile veremem en az bir gün gecmeden bakmiyorlr

birde o cikmama ihtimali var ya. o negatifi görmek var ya

ayyy canım ya o da kötü..bi test 15 lira olurmu be, burda 10 tanesi 9 lira internette..haya allah..
olsun daha iyi, bizim gibi manyaklaşmıyosun..tam bat günü yap canım, en güzeli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…