- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
bak benim 2 gün kaldı, tek çizgilereDurdum dırdum ne düşündüm kızlar diyorum ki şimdi test yapsam negatif çıksa en azından alıştırmış olurum kendimi de evde test yok yarın mı şeyetsem of daha 5 günde var bilmiyorum tek çizgi görüp kendimi yavaş yavaş yıkmak istiyorum
ay yok alışmıyo insan..bak 2 günüm kaldı, erken test bile kocaman negatif çıktı, hala köpüren çişimden ümitleniyom..düşün artıkDurdum dırdum ne düşündüm kızlar diyorum ki şimdi test yapsam negatif çıksa en azından alıştırmış olurum kendimi de evde test yok yarın mı şeyetsem of daha 5 günde var bilmiyorum tek çizgi görüp kendimi yavaş yavaş yıkmak istiyorum
anaaaa gördüm kıızz, yine gördüm..negatif olsa resmen kar beyaz oluyo, istersen amuda kalk gölge falan olmuyo..bence hamilesiiiiinnnnEki Görüntüle 1922549 erken gebelik testi kızlar gölge çıktı çok silik
ayyy canım benim inşallah vardır rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlaranaaaa gördüm kıızz, yine gördüm..negatif olsa resmen kar beyaz oluyo, istersen amuda kalk gölge falan olmuyo..bence hamilesiiiiinnnn
teşekkürler canım:)ekledim
artık seni yazayım listeye ya..bugün müydü yarın mı bat?ayyy canım benim inşallah vardır rabbim hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı hayırlı evlatlar
Ne bileyim düşünüp düşünüp icat çıkarıyorumbak benim 2 gün kaldı, tek çizgilere
ay yok alışmıyo insan..bak 2 günüm kaldı, erken test bile kocaman negatif çıktı, hala köpüren çişimden ümitleniyom..düşün artık
çok hafif çizgi var gibi üst tarafında biraz daha belirgin sankianaaaa gördüm kıızz, yine gördüm..negatif olsa resmen kar beyaz oluyo, istersen amuda kalk gölge falan olmuyo..bence hamilesiiiiinnnn
Tamamdır :)kızlar saat tam 19,00 da, bat tarihine 4-5 gün ve daha az kalmış arkadaşlarımın hepsini test yapmaya davet ediyorum..mesajımı okuyan ve evinde testi olan tüm tatlişkolar, 19,30 da test fotolarımızı çarpıştıralım..totemse kralını yaparız..varmısınız? kimler benimleeeee huhuuuuu?
evet sanki gölge gibi bende gördüm. insallah bebisin seninledir. bata dört gün var elimde tek test var korkuyorum yapmayaEki Görüntüle 1922549 erken gebelik testi kızlar gölge çıktı çok silik
bende gördüm cnm :) güzel haberler bekliyoruz :)Eki Görüntüle 1922549 erken gebelik testi kızlar gölge çıktı çok silik
benim dört günüm var ama cesaretim yok. en iyi ihtimalle cumartesi yapacam. ama inssallah sizlr görürsünüz cift cizgiyi:)kızlar saat tam 19,00 da, bat tarihine 4-5 gün ve daha az kalmış arkadaşlarımın hepsini test yapmaya davet ediyorum..mesajımı okuyan ve evinde testi olan tüm tatlişkolar, 19,30 da test fotolarımızı çarpıştıralım..totemse kralını yaparız..varmısınız? kimler benimleeeee huhuuuuu?
3-4 lira ezcanelerde yahu, alıverirsin bikaç tane daha..yap gitsin bacım..büyük ihtimalle çıkmayacak gerçi ama ya çıkarsaaaaevet sanki gölge gibi bende gördüm. insallah bebisin seninledir. bata dört gün var elimde tek test var korkuyorum yapmaya
Süper , tebrik ederim cnm hadi inşallah diğer haberide alcaz inşallah hayırlısıyla :)kızlar buarada geçen cumartesi iş güvenliği uzmanlık sınavım vardı, onu kazandım büyük ihtimalle, çok mutluyum..bide bu haberi alırsam bugün yarın, 2017 ye girerken deymeyin keyfimeee..ay hadi hepimize inşallaaaaah
3-4 lira ezcanelerde yahu, alıverirsin bikaç tane daha..yap gitsin bacım..büyük ihtimalle çıkmayacak gerçi ama ya çıkarsaaaa
benim tuzum kuru, günde 2 tane test yapan delinin tekiyim zaten
çok teşekkür ederim cnm, inşallaahhhh :)Süper , tebrik ederim cnm hadi inşallah diğer haberide alcaz inşallah hayırlısıyla :)
birde o cikmama ihtimali var ya. o negatifi görmek var ya3-4 lira ezcanelerde yahu, alıverirsin bikaç tane daha..yap gitsin bacım..büyük ihtimalle çıkmayacak gerçi ama ya çıkarsaaaa
benim tuzum kuru, günde 2 tane test yapan delinin tekiyim zaten
bugün hiç yapmadım ya içim şişti, gözlerimde testler çakıyo şimşek şimşek..
ayyy canım ya o da kötü..bi test 15 lira olurmu be, burda 10 tanesi 9 lira internette..haya allah..iste isin rengi öyle degil :))) ben yurt disinda yasiyorum normal bir test 15 liraya geliyor
türküyedeyken bende basliyordum adet gelmden.
erkenlei saymiyorum bile. bir testim var elimde iyi kullanaliyim. doktroa gidip kan bile veremem en az bir gün gecmeden bakmiyorlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?