gaz sancısı bende de var ama üşütmüşüm diye düşünüyorumKızlar Merhaba, aranıza yeni katıldım. Benimde bat 17 Aralık. Ilk denememiz oldu bu ay ve coook heyecanlıyım. Inanılmaz gaz sacılarım var son 1 haftadır özellikle ve akıntım. Acaba piskolojik mi diyorum ama yoksa hamilelik belirtileri mi diye dusunmektende kendimi alamıyorum. Sizce adetin geciktigi ilk gun test yapsam saglıklı sonuc alabilir miyim??
ilk kez öyle birşey duydum denemek lazım:)bende günlerdir bardaga idrarimi koyup uc bes saat bekliyorum. üstte tortu olursa hamileymiin. ama bir sey oldugu yok:) bugünküne bakmadim daha hadi ya bismillah:) elimde tek bir tane testim var o yüzden teest yapamiyom
erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasındaki fark ne erken gebelik testi bat kaç gün kala gösteriyor mesela birşey varsaEki Görüntüle 1922549 erken gebelik testi kızlar gölge çıktı çok silik
kk da konu bile acmislar. hatta baaska bir topikteki arkadas ilk öyle anlamisti. bende henuz tortu mortu yok bilemiyorum ne olacak. son dört günilk kez öyle birşey duydum denemek lazım:)
inşallah görürüz tortuları.:)kk da konu bile acmislar. hatta baaska bir topikteki arkadas ilk öyle anlamisti. bende henuz tortu mortu yok bilemiyorum ne olacak. son dört gün
benim test için daha çok erkenkimse yokmu akşamki tes partisine katılacak kızlaaaar? bir tek kraker ve beniz şuan..
fark yok aslında aralarında..fiyatından başka..sözde erken testler daha hassas ama forumda bi arkadaş kan testine kesin olan, bat günü yapılan testte hala negatif görmüş erken testte..sonra normal test yapmış, o pozitif çıkmış..erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasındaki fark ne erken gebelik testi bat kaç gün kala gösteriyor mesela birşey varsa
normal aldığımız gebelik testlerinde bata en fazla kaç gün kala çıkar ya da batın geçmesini mı beklemeliyiz.fark yok aslında aralarında..fiyatından başka..sözde erken testler daha hassas ama forumda bi arkadaş kan testine kesin olan, bat günü yapılan testte hala negatif görmüş erken testte..sonra normal test yapmış, o pozitif çıkmış..
satış tuzakları bunlar, ben bidaha hayatta almam
evet en iyisi bati bi rgün gectikten sonra yapmak. hatta keske bekleyebilsek 3 fört gün sanra yapabilsek. negatifleri görükce daha fena luyoruz aslinda ama bilmiyoruznormal aldığımız gebelik testlerinde bata en fazla kaç gün kala çıkar ya da batın geçmesini mı beklemeliyiz.
aylardir o negatifi görmekten... varsa zaten bat gecikince belli olur. ama sabredebilirsem tabi :)Benim hiç cesaretim yok ya iş ciddiye binince korktum testten
Benim ilk ay bi de canım deneğimiz ilk aydan olursa mücize olur zatenaylardir o negatifi görmekten... varsa zaten bat gecikince belli olur. ama sabredebilirsem tabi :)
insallah cok beklemeden hamis olursun. sana tavsiyem cok fazla arastirma aksina irakaya calis. ben bu ayda olmazsa her seiýi urayi filan birakacagim. hayirlisi olsun insallah.Benim ilk ay bi de canım deneğimiz ilk aydan olursa mücize olur zaten
İnşallah bulantılarım azımsanmıyacak kadar var kendini belli ediyor sürekli ama üşüttüysem bir de o var tabiinsallah cok beklemeden hamis olursun. sana tavsiyem cok fazla arastirma aksina irakaya calis. ben bu ayda olmazsa her seiýi urayi filan birakacagim. hayirlisi olsun insallah.
hic öyle düsünmeyin. Ben ilk ayımda hamile kaldım. Rabbimden sual olunmuyor, o ne derse, o zaman uygun zaman.Benim ilk ay bi de canım deneğimiz ilk aydan olursa mücize olur zaten
Aa ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah olursa çok sevinirim ben dehic öyle düsünmeyin. Ben ilk ayımda hamile kaldım. Rabbimden sual olunmuyor, o ne derse, o zaman uygun zaman.
Ben salı günü yapıcam ya da ÇarşambaBen de yine naniiiikkk..artik sanmiyorum ya hamile oldugumu..kalmis 1 gun ama hicbisey cikmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?