Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

gaz sancısı bende de var ama üşütmüşüm diye düşünüyorum

bende günlerdir bardaga idrarimi koyup uc bes saat bekliyorum. üstte tortu olursa hamileymiin. ama bir sey oldugu yok:) bugünküne bakmadim daha hadi ya bismillah:) elimde tek bir tane testim var o yüzden teest yapamiyom
ilk kez öyle birşey duydum denemek lazım:)

kimse yokmu akşamki test partisine katılacak kızlaaaar? bir tek kraker ve beniz şuan..

erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasındaki fark ne erken gebelik testi bat kaç gün kala gösteriyor mesela birşey varsa
fark yok aslında aralarında..fiyatından başka..sözde erken testler daha hassas ama forumda bi arkadaş kan testine kesin olan, bat günü yapılan testte hala negatif görmüş erken testte..sonra normal test yapmış, o pozitif çıkmış..
satış tuzakları bunlar, ben bidaha hayatta almam

normal aldığımız gebelik testlerinde bata en fazla kaç gün kala çıkar ya da batın geçmesini mı beklemeliyiz.

Benim hiç cesaretim yok ya iş ciddiye binince korktum testten

normal aldığımız gebelik testlerinde bata en fazla kaç gün kala çıkar ya da batın geçmesini mı beklemeliyiz.
evet en iyisi bati bi rgün gectikten sonra yapmak. hatta keske bekleyebilsek 3 fört gün sanra yapabilsek. negatifleri görükce daha fena luyoruz aslinda ama bilmiyoruz

Benim ilk ay bi de canım deneğimiz ilk aydan olursa mücize olur zaten
insallah cok beklemeden hamis olursun. sana tavsiyem cok fazla arastirma aksina irakaya calis. ben bu ayda olmazsa her seiýi urayi filan birakacagim. hayirlisi olsun insallah.

insallah cok beklemeden hamis olursun. sana tavsiyem cok fazla arastirma aksina irakaya calis. ben bu ayda olmazsa her seiýi urayi filan birakacagim. hayirlisi olsun insallah.
İnşallah bulantılarım azımsanmıyacak kadar var kendini belli ediyor sürekli ama üşüttüysem bir de o var tabi

ovu testimde 4. Gun ve giderek siliklesiyor insallah yumurtlama donemimi degerlendirmisimdir

Ben de yine naniiiikkk..artik sanmiyorum ya hamile oldugumu..kalmis 1 gun ama hicbisey cikmiyo..

Eklentiler

• 2016-12-08 19.19.44.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 54
hic öyle düsünmeyin. Ben ilk ayımda hamile kaldım. Rabbimden sual olunmuyor, o ne derse, o zaman uygun zaman.
Aa ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah olursa çok sevinirim ben de

Günüme 5 gün var ama mide bulantım 3 gündür var bi de sersem gibiyim belli olmaz tabi ben çok üşüten bi insanım üşütmüşte olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…