Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

infolic nasıl
dozları da var neye göre acaba
400 mcg olmalı günlük alımın..bir de sabah saati olmalı çünkü folik asit vücutta depolanan bir vitamin değilmiş, günlük olarak alınması gerekiyormuş, yanlış bilmiyorsam

Kızlar beni listeden silin artık ocak ayına inşallah. hasta oldum erkenden. düşük yaptıktan sonra degisebiliyomus günler nasip kısmet artık. hayırlısı olsun.

selam kızlarrr test yaptıran belirtileri falan başlayan varmı ne durumdasınız :))))

Merhaba kızlar.benim daha var ama goguslerimde dolgunluk hissediyorum. Ama hiç sanmıyorum. Neyse sabah test yapcam daha adetime çok var ayın 15 i. Erken gebeliktesti yapcam ama erkenin de erkeni olcak. Bakalım belki silik milik bisey çıkar belli mi olur.

Sen bilirsin ama bence yapma canım tek çizgi çıkarsa eğer ki inşallah çıkmaz ama üzülürsün

Valla bilmiyorum napcami ama yoksa catlicam meraktan zaten 2 tane erken testten var. Bakcam bi tek çizgi çıksa da bu hafta,o kadar uzulmem umudum var diye

Selam kızlar. Erken gebelik testini yaptım sonuç negatif sizce sonuç doğru mu? İdrardan olandan yaptım. Bat 15 aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…