Naaptin? Gordunmu cif cizgiyi?Benim 12 aralık canım ama yumurtlama testinde hala pozitif göremedim. Geçen ay 28 inde gormustum bu ay hep hafif silik cikiyor anlamadım gitti
Hala gormedim ve 3 gundur kahverengi lekelenme varNaaptin? Gordunmu cif cizgiyi?
test yapsanaHala gormedim ve 3 gundur kahverengi lekelenme var
gerçi 12 aralık demişsin daha çok var, 2 gün önce yumurtlamış olman gerekiyor..Allah allah?test yapsana
infolic nasılFolic1 al kendin basla..sabah kahvaltiyla beraber 1 tane
Adet bitiminden beri yapıyorum yumurtlama testi negatif çıkıyorgerçi 12 aralık demişsin daha çok var, 2 gün önce yumurtlamış olman gerekiyor..Allah allah?
400 mcg olmalı günlük alımın..bir de sabah saati olmalı çünkü folik asit vücutta depolanan bir vitamin değilmiş, günlük olarak alınması gerekiyormuş, yanlış bilmiyorsaminfolic nasıl
dozları da var neye göre acaba
selam kızlarrr test yaptıran belirtileri falan başlayan varmı ne durumdasınız :))))
çok yoğun belirtiler içindeyimbakalım eğer hamile değilsem daha da hiç bir belirtiye inanmam
Sen bilirsin ama bence yapma canım tek çizgi çıkarsa eğer ki inşallah çıkmaz ama üzülürsünMerhaba kızlar.benim daha var ama goguslerimde dolgunluk hissediyorum. Ama hiç sanmıyorum. Neyse sabah test yapcam daha adetime çok var ayın 15 i. Erken gebeliktesti yapcam ama erkenin de erkeni olcak. Bakalım belki silik milik bisey çıkar belli mi olur.
Canım sen çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normalSelam kızlar. Erken gebelik testini yaptım sonuç negatifsizce sonuç doğru mu? İdrardan olandan yaptım. Bat 15 aralik
Canım sen çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal
bat 15 aralık demişsin canım 13 gün var daha erken gebelik testleri 5-6 gün öncesinden sonuç verebiliyor o bile kesin değil yaniAma canım erken gebelik testi,sonuc vermesi gerekmez mi en azından silik
bat 15 aralık demişsin canım 13 gün var daha erken gebelik testleri 5-6 gün öncesinden sonuç verebiliyor o bile kesin değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?