Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Amin canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..duanda bizi unutma tatlım

benim adet tariihim 2 gün geçti. bat tarihinde beta hcg 41 çıktı :) rabbim nasip etsin herkese inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürsün bekleyen herkesin

AAA TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN
KAN DEĞERLERİN ARTARAK DEVAM EDER SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRÜRSÜN İNŞALLAH MELEĞİNİ

Kızlar ben giremiyorum ne zamandir. Kusura bakmayın. Evvelsi gün catlatma iğnesi yaptırdım. Dün ilişki oldu. Catladi galiba kasiklarimda ağrı var. Kizlar dua edin nolur duaya çok ihtiyacım var. Size de ben dua ediyorum.bat 11 ocak. Tutsa bari bu ay. Allah hepimize gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
Ben adet oldum 3 gun oluyo takip etmiycem gecikmem olursa test dahi yapmiycam saglik ocagina gitcem ertesi gun ogrenecem ney ney degil kasmiycam sabirli olcam hemde umursamiyormuscasina sabirli
En iyisini yapıyorsun canım bende onları yapmaya çalışıyorum da yüne de merak ediyor insan

Canım Allah dualarını kabul etsin inşallah tutar ..ne kadar süredir istiyorsunuz bebek ..birde preseed konusunda sanki senin isminide görmüştüm fayda gördün mü ne kadar kullandın

Günde bir tane dio etkisi var mı gerçekten canm
Can'ım tabi ki de faydası var kesinlikle gebelik düşünüyorsan kullanmaya başlamalısın bende pek önemsemiyordum takii Müge anlı izleyicisiyim tekerlekli sandalye yardımı yapılıyor sürekli orda küçük bir erkek çocuğuna da gönderildi ve muhabir neden böyle oldu dediğinde annesi folik asit eksikliğinden dedi o zaman anladım değerini bilmem anlatabildim mi kullanmaya hemen başla

Canım Allah dualarını kabul etsin inşallah tutar ..ne kadar süredir istiyorsunuz bebek ..birde preseed konusunda sanki senin isminide görmüştüm fayda gördün mü ne kadar kullandın

Amin canimmm.. evet preseed kullandım geçen ay ama tutmadı canım. Dün catlatma iğnesinden sonra ki ilişkide kullandık 3.5 g kadar yarın ve ondan sonraki ilişkide de 2 g kadar kullancam. Bakalım bu ay tutcak mi? Kalan preseedi kullaniyorum bu ay.1 yılı geçti canım bebek isteyeli. Bende troid çıktı esimde de yeterli sayıda sperm yoktu. Şimdi ikimizde iyi durumdayız tutcak gibi bu kez.

Ay nsallah tutar canım ..Bende. Pressed aldım bu ay bu tüplere 3 Gr konuluyor ben anlamadım o tüpü çekiyorsun 3gr yazan yere kadar mı çekiyorsun ay ben anlayamadım orasını detaylii jel koyma işlemini anlatirmisin

Merhaba ben de kullandim gecen ay preseed ama tutmadi. Tüpün açık olan kısmıni kremin agzina takacaksin. Zaten cevirince anlayacaksın sani kremin kapagini kapatiyormussun gibi olacak. Sonra sikmaya basla ama 3 gr cok fazla geliyor. Sonra tekrar cevirerek tuple kremi ayir birbirinden. Sonraki islemi biliyosun zaten :) istersen 3grdan az koy veya kouduktan 10 15 dk sonra ıkın. Yani cok olunca hirbirsey hissetmiyorsun.

Tesekkur ederim canım bana da 3 Gr fazla gelmişti acaba yanlış mı anladım diye düşünüyordum saolasn tatlım

Tesekkur ederim canım bana da 3 Gr fazla gelmişti acaba yanlış mı anladım diye düşünüyordum saolasn tatlım
Rica ederim:) iliski oncesi de tirnak ucu kadar alip kullanmak da iyi oluyor. Ben bir ay kullandim sonra kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…