Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

CANIM BENDE İLK KUZUMU UZUN BİR BEKLEYİŞ SONUCU KUCAĞIMA ALDIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
ÜMİDİNİ KESTİĞİN NOKTADA GELİYOR YAVRUCUKLAR BENDE ÖYLE OLMUŞTU RABBİM SANADA TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE BU MUTLULUĞU YAŞAMAYI NASİP ETSİN

Kızlar ben de bişi sormak istiyorum..adetin 7.günü, sadece tek sefer ilişki yaşayıp hamile olma ihtimali olurmu sizce?
sorumu okuyanlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen..

CANIM SENİN ADET KAÇ GÜN SÜRÜYOR DAHA YUMURTLAMA OLMAMIŞTIR YAA EN ERKEN YUMURTLAMA BEN 8-9. GÜNLER DUYDUM

CANIM SENİN ADET KAÇ GÜN SÜRÜYOR DAHA YUMURTLAMA OLMAMIŞTIR YAA EN ERKEN YUMURTLAMA BEN 8-9. GÜNLER DUYDUM
adetim 25 gün sürüyor, ben de hiç ihtimal vermiyorum..valla 2 aydır tam yumurtlama günlerini hesapladım ve gün aşırı değerlendirdik..hatta geçen ay ovulasyon testi bile yaptım ama olmadı..bu ay böyle hamile kalırsam var ya tam mucize olur..ama zor ihtimal tabi..ben zaten vazgeçiyorum galiba bebek işinden..herşeyin hayırlısı

Seninde mesela oyle olmuş 10-11 de koyu olmuş benim bugün 9. Gün hani belki senin ki gibi olabilme ihtimali varmı artma ihtimali varmı 1-2 güne artar da yumurtlama olur mu demek istedim
evet şeker koyulaşıyor..bir iki güne çift çizgiyi görürsün bence..hadi hayırlısı, ara vermeden gün aşırı çalışmalara devam..çift çizgiden sonra da hemen bırakmayın

cnm üzme kendini, 1,5 yıl kısa bir süre değil çok haklısın ama sağlıklı, hayırlı bir evlat için dua et..Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah gönlünüze göre..
Tesekkur ederim size amin insallah Allah en kisa zamanda nasip etsin

benimrde 28-29 günde bir adet döngüm aynı senin gibi bende geçen ay yumurtlama testi yapmadım ama gün aşırı çalıştık
olmadı hayırlısı artık inan artık bende yoruldum yaşım geçiyor aranızda en büyük benim vallahi beynim yanacak düşünmekten zaman geçiyor ve ben gebe kalamıyorum diye

45 yaşında anne olan arkadaşım da var benim, 1,5 yaşında oğlu şimdi..Allah istesin yeterki canım çok takma kafana..herşeyin hayırlısı..ben de 36 yaşındayım, yaş geçtikçe biraz daha zor oluyor o doğru..ilk hamileliğimde, denememizin 2.ayında hamile kalmıştım..şimdi 3.ayda henüz tık yok..gerçi daha da uğraşacağımı sanmıyorum, farklı durumlar var bende..sen yılma devam et, inşallah olacak cnm Allah büyük..

İnşallah canım bugün adet olmaya başladım beta da düşmüş bayağı 47 lere oh kurtuluyorum çok zorluk çekmeden şükürler olsun

bende bu yıl deneyeceğim olmazsa korunmam ama dr takibi filan onları yaptırmam artık canım ilerde pişman olmamak için temmuz ve kasımda iki kere masaya yattım miyon için gebe kalmama engel olduğu söylendi çünkü bakalım nasip

sen niye vaz geçeceksin bak sende demişsin yaş ilerledikçe zorlaşıyor yapma sen bana göre daha şanslısın konu ne bilmiyorum ama evladını kardeş sevgisinden mahrum etme kardesin varmı bilmiyorum ama benim için iyiki varlar

Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir

Eklentiler

• IMG_0505.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar adetime altı gün var test erken gebelik testiymiş yaptm bu sabah negatif çıktı sizce güvenmeliyim foto koydum adetm 26 günde bir
güvenme, erken testlerin çoğu hikaye..adetine 2 gün kalaya kadar sabret..normal testlerde çıkmaya başlıyor birkaç gün kala, genellikle..

benim durumlar karışık canım, dediğim gibi bu ay bir tek adetimin 7.gününü değerlendirdik, hiç sanmıyorum olacağını ama olursa da çok sevinirim..olmazsa daha uğraşmayacağım, eşimle biraz sıkıntı yaşıyoruz bu çocuk meselesi yüzünden.o doğal bir şekilde olsun istiyor ben de çok zorladım 2-3 aydır, bu yumurtlama günü hesapları yüzünden günaşırı, sanki bir işmiş gibi zorladım, bu sefer de iyice gerildik. ayrıca ben çok yoğun çalışıyorum, bebeğin sorumluluğu bizi epey bir zorlayacak zaten, birden süpriz karar vermiştik 2.çocuk için, birden de vazgeçtim işte..moral de olmayınca, eşim de destek olmayınca kafam çok karıştı bu konuda, hayırlısı inşallah..akışına bırakıyorum yani..

CANIM BEN 4 YILDIR BU SÜREÇTEYİM SÖYLE ANLATAYIM EŞİM İLK 3 YILDA UMURSAMADI DEDİKİ HEP BİRİNCİYE DOĞAL YOLDAN SAHİP OLDUK NE GEREK TEDAVİYE RABBİM NASİP EDERSE OLUR İNAN YUMURTLAMA GÜNLERİM DERDİM ADAM SANKİ LÜTUFTA BULUNUYOR GİBİ DAVRANIRDI HATTA ZAMAN ZAMAN BİZİM BİR ÇOCUĞUMUZ VAR OLMAYANLAR ÜSTÜNE DÜŞSÜN NE BENİM ÜZERİME GELİYORSUN DEYİP BENİMLE TARTIŞIR BANA OĞLUM YETER DEYİP KESTİRİP ATIYORDU NEYSE İLK İKİ YIL DRLAR BANA BİR SIKINTI YOK ESİN SPERM TESTİ YAPTIRSIN DEDİLER BUNU SÖYLEMEM İLE BİRLİKTE DAHADA BİR KENDİNİ AĞIRDAN SATTI BENİM ÇOCUĞUM VAR HİÇ OLMASA YAPARDIM AMA SPERM TESTİNE GEREK YOK DEDİ KESTİ ATTI

SONRA NE OLDU 2 YIL GEÇTİ BU SEFER BENDE BİRDEN KANAMALAR BAŞLADI ADETİM KESİLMEZ OLDU DR GİTTİM MİYON DENDİ DR DR GEZDİM GİTTİĞİM DR MİYONUN ALINMASI İÇİN TÜMDEN RAHMİN ALINMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER BÖYLECE BENİM ANNE OLMA ÜMİDİM SONA ERDİ

BİRGÜN TIP FAKÜLTESİNDE BİR DR İSMİ DUYDUM ONA GİTTİM BEBEK İSTEĞİMİ SÖYLEDİM MİYONA RAĞMEN BANA 2 SEFERDE OPERASYONU KABUL EDERSEM RAHMİN BENDE KALABİLECEĞİNİ BUNDAN SONRA BEBEK TEDAVİSİ OLABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ VEEE BENİM YAŞIM OLDU 38

EŞİMDE BİRDEN ASLINDA BİR BEBEĞİMİZ DAHA OLURSA İYİ OLACAĞI SÖYLEMLERİ BAŞLADI BENDE DÜŞÜNDÜM İLERDE PİŞMAN OLMAMAK İÇİN İKİ OPERASYONU OLDUM ŞİMDİ EŞİM OCAKTA DA GEBE KALMASAM TÜP BEBEĞİ KABUL ETMİŞ DURUMDA AMA BU SÜRECE İNAN KOLAY GELMEDİM ÇOK AĞLADIM VE YIPRANDIM BİLEMİYORUM RABBİM NASİP EDECEKMİ AMA EŞİM GEÇTE OLSA ARTIK BENİMLE BU SÜREÇTE VAR İNAN SENİN EŞİNDE DE OLACAKTIR ZAMANLA PES ETME ÜMİDİNİ YİTİRME

Kendimi artık boşa hevslendrmek istemyrm ya ne kadr zormuş
DÜN BİR BELGESEL İZLEDİM İNAN GEBE KALMA İŞİ TAM BİR ANLAMIYLA MUCİZE RABBİM O MUCİZEYİ İSTEYEN HER KADINA HAYIRLISI İLE YAŞATSIN NE KADARDIR İSTİYORSUN CANIM BEBEK

DÜN BİR BELGESEL İZLEDİM İNAN GEBE KALMA İŞİ TAM BİR ANLAMIYLA MUCİZE RABBİM O MUCİZEYİ İSTEYEN HER KADINA HAYIRLISI İLE YAŞATSIN NE KADARDIR İSTİYORSUN CANIM BEBEK
Yeni 3 ay kuzum ama ne bilim ovulasyon testide yaptm olmaması çok acı veryr bunu stres haline getirmekte istemyrm ne yapacagmıda bilmyrm cnkü Yen'i evlym burdan ögrendim herşeyi etrafımada soramyrm ama bugn güne çok kötü başladım hepiniz için dua edyrm rabbmde bilio ya ama Allah'ın çizdiğinden öteye gdemyrsn

ÇOK YENİ BEBEK İSTEĞİN ARKADAŞIM DRLAR BİLE 1 YIL KORUNMASIZ İLİŞKİDE BEBEK OLMAZSA TEDAVİYE BAŞLIYOR YAŞIN 35 ALTI İSE MERAK ETME YAKINDA OLUR SEN ÜZERİNE DÜŞENİ YAP RABBİM OL DEDİĞİNDE MELEĞİN SENİNLE OLACAKTIR

sağol cnm, ne güzel moral veriyosun Allah razı olsun..
sen de tüp bebeğe falan gerek kalmadan, en kısa zamanda hamile kalırsın inşallaaaahhh..
bakalım hayırlısı ya, en olmaz dediğimizde olur bakarsın..her şeyde var bir hayır..

sana özelden mesaj attım, bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…