Bende de kuruluk var bi kere cok az kullandım iyi geldi :)Rabbim isteyen herkesin bebiş dualarını kabul etsin benim de kabul etsin inşallahRica ederim:) iliski oncesi de tirnak ucu kadar alip kullanmak da iyi oluyor. Ben bir ay kullandim sonra kullanmadim
Inşallah yaaBende de kuruluk var bi kere cok az kullandım iyi geldi :)Rabbim isteyen herkesin bebiş dualarını kabul etsin benim de kabul etsin inşallah
Ay nsallah tutar canım ..Bende. Pressed aldım bu ay bu tüplere 3 Gr konuluyor ben anlamadım o tüpü çekiyorsun 3gr yazan yere kadar mı çekiyorsun ay ben anlayamadım orasını detaylii jel koyma işlemini anlatirmisin
Bugün ve yarını değerlendir bence canım çatlamak uzeredirKizlar dun ve bugun ovulasyon testim pozitif cikiyor sizce bu normal mı? Fotolarini da aticam kafam karıştı Yardımcı olur musunuz?İlk attığım dünkü ikinci attığım yani elimde tuttuğum ise bugünkü kızlar
Bende bu ay 5 gün önce adet oldum stresten oluyor herhaldeAdetim beklenenden 5gün önce grldi.Ümidim tükeniyr yavas yavas
Teşekkür ederim canım peki iki gün de pozitif olması normal mı?Bugün ve yarını değerlendir bence canım çatlamak uzeredir
Normal canm benmde aynı olmuştu değerlendir sen günleriTeşekkür ederim canım peki iki gün de pozitif olması normal mı?
Tamam inşallah bu ay benim ve buradaki isteyen bütün arkadaslarimin bebisleri onlara gelir güzel haberlerimizi veririz birbirimizeNormal canm benmde aynı olmuştu değerlendir sen günleri
Bende 2aydır kullanıyorum ovu testlerini ben ikinci çizgiyi kopkoyu görmedim bıgün 16. Gün çizgi koyulaştı ama kopkoyu değil acaba yumurtam catlamıyor mu bilgisi olan var mıTamam inşallah bu ay benim ve buradaki isteyen bütün arkadaslarimin bebisleri onlara gelir güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Ben 4 aylık evliyim korunmuyoruz ilk günden beri ..Benim de düzenin değiştiKorunmayı bıraktıktan sonra 3 aydr 30 gnde oluyrdu.Bu ay 25gün.Eski döngüme döndüm.İncir kürü yspmıştım.Hiç bi işe yaramadı.Siz kaç aydr deniyrsnz?
Ben de 3 ay önce incir kürü yapmıştım bir işe yaramadığı gibi zararını gördüm karnimda sıvı toplanmasina sebep oldu. Hem de adet duzenimi değiştirdi. Kürü uyguladığımdan beri farklı zamanlarda adet görüyorum maalesefBen 4 aylık evliyim korunmuyoruz ilk günden beri ..Benim de düzenin değişti
Daha cok yeni. Telaş yspmaya hiç gerek yok.Ben 4 aylık evliyim korunmuyoruz ilk günden beri ..Benim de düzenin değişti
Sıvı toplanmasını nerden anladnz prki?İnanılmaz agrılı geciyr adetim.Kür mü ysptı ki?Ben de 3 ay önce incir kürü yapmıştım bir işe yaramadığı gibi zararını gördüm karnimda sıvı toplanmasina sebep oldu. Hem de adet duzenimi değiştirdi. Kürü uyguladığımdan beri farklı zamanlarda adet görüyorum maalesef
Jinekologa gittiğimde transvajinal ultrasonla çıktı sıvıSıvı toplanmasını nerden anladnz prki?İnanılmaz agrılı geciyr adetim.Kür mü ysptı ki?
Bende kürün yaptığını söyledi doktor canım sen de bı kontrole git istersenJinekologa gittiğimde transvajinal ultrasonla çıktı sıvı
Geçmiş olsun canım. Bi daha tövbe. Hiç bi kür uygulamıcam. Tedavi uyguladı mı peki?Bende kürün yaptığını söyledi doktor canım sen de bı kontrole git istersen
Sagolasin canım Allah razı olsun. Birkaç gün sonra kontrole gitmemi ona göre tedaviye başlayacağını söylemişti. Regl olunca gidemedim. Regl bittikten sonra da sıkıntının kendiliğinden geçtiğini söylemişti. Bir daha kür mu büyük konuşmayayim ama asla. Gebelik mı olacaksa kendiliğinden olsun zaten Allah dilerse her şekilde veriyor. Ben akışına bıraktım artık.Geçmiş olsun canım. Bi daha tövbe. Hiç bi kür uygulamıcam. Tedavi uyguladı mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?