Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Rica ederim:) iliski oncesi de tirnak ucu kadar alip kullanmak da iyi oluyor. Ben bir ay kullandim sonra kullanmadim
Bende de kuruluk var bi kere cok az kullandım iyi geldi :)Rabbim isteyen herkesin bebiş dualarını kabul etsin benim de kabul etsin inşallah

Canım yeni gordum sormussun ama yazamadim. Tuma arkadaşım cevaplanmış aynen dediği gibi kullanılışı. Öyle aman aman zor bisey değil yani. İnşallah hepimizin tutar bu ay hepimizin..

Kizlar dun ve bugun ovulasyon testim pozitif cikiyor sizce bu normal mı? Fotolarini da aticam kafam karıştı Yardımcı olur musunuz?İlk attığım dünkü ikinci attığım yani elimde tuttuğum ise bugünkü kızlar

Eklentiler

• IMG_20161223_134239-800x600.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20161224_143826-600x800.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
Bugün ve yarını değerlendir bence canım çatlamak uzeredir

Korunmayı bıraktıktan sonra 3 aydr 30 gnde oluyrdu.Bu ay 25gün.Eski döngüme döndüm.İncir kürü yspmıştım.Hiç bi işe yaramadı.Siz kaç aydr deniyrsnz?

Tamam inşallah bu ay benim ve buradaki isteyen bütün arkadaslarimin bebisleri onlara gelir güzel haberlerimizi veririz birbirimize
Bende 2aydır kullanıyorum ovu testlerini ben ikinci çizgiyi kopkoyu görmedim bıgün 16. Gün çizgi koyulaştı ama kopkoyu değil acaba yumurtam catlamıyor mu bilgisi olan var mı

Korunmayı bıraktıktan sonra 3 aydr 30 gnde oluyrdu.Bu ay 25gün.Eski döngüme döndüm.İncir kürü yspmıştım.Hiç bi işe yaramadı.Siz kaç aydr deniyrsnz?
Ben 4 aylık evliyim korunmuyoruz ilk günden beri ..Benim de düzenin değişti

Ben 4 aylık evliyim korunmuyoruz ilk günden beri ..Benim de düzenin değişti
Ben de 3 ay önce incir kürü yapmıştım bir işe yaramadığı gibi zararını gördüm karnimda sıvı toplanmasina sebep oldu. Hem de adet duzenimi değiştirdi. Kürü uyguladığımdan beri farklı zamanlarda adet görüyorum maalesef

Sıvı toplanmasını nerden anladnz prki?İnanılmaz agrılı geciyr adetim.Kür mü ysptı ki?

Geçmiş olsun canım. Bi daha tövbe. Hiç bi kür uygulamıcam. Tedavi uyguladı mı peki?
Sagolasin canım Allah razı olsun. Birkaç gün sonra kontrole gitmemi ona göre tedaviye başlayacağını söylemişti. Regl olunca gidemedim. Regl bittikten sonra da sıkıntının kendiliğinden geçtiğini söylemişti. Bir daha kür mu büyük konuşmayayim ama asla. Gebelik mı olacaksa kendiliğinden olsun zaten Allah dilerse her şekilde veriyor. Ben akışına bıraktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…