Canım yeni toparladım kendimi dış gebelik olduğu kesinleşti kemoterapide kullanılan bir iğneden yaptılar. Çok felaket bir iğne acaip ağrıdı yaparlarkengokce41 canım son durumun ne?
ayyy cnm bnm büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm..Canım yeni toparladım kendimi dış gebelik olduğu kesinleşti kemoterapide kullanılan bir iğneden yaptılar. Çok felaket bir iğne acaip ağrıdı yaparlarkenİğne eriticekmiş hücreleri yok edecekmiş bakalım bugün betaya bakacak dr düşmüştür inşallah düşmezse bir daha o iğneden yapacak yine düşmeze ameliyat .. Ama iyi hissediyorum kendimi düşmüştür değerim bence. Hiç ağrı ve kanamam yok daha bakalım
yazdım canım, hadi inşallaaaaahhh yeni yıla yepyeni bebiş haberi ile girersin..Arkadaşlar yeni batım 18 Ocak. Listeden tarihimi değiştirebilirsiniz. Buradan regl olduğumu haber vermiştim ama arada kaynadı sanırım. Tekrar hatırlatmak istedim. Ocaktan çok ümitliyim çook
anladım canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın tez zamanda hayırlısı ilecanım yanmadı çünkü anestezili yaptırdım, tabi biraz pahalı oldu. 630 tl
hadi bakalım canım ocak senin benim ve birçok arkadaş gibi güzel bir ay olur inşallahArkadaşlar yeni batım 18 Ocak. Listeden tarihimi değiştirebilirsiniz. Buradan regl olduğumu haber vermiştim ama arada kaynadı sanırım. Tekrar hatırlatmak istedim. Ocaktan çok ümitliyim çook
Canım yeni toparladım kendimi dış gebelik olduğu kesinleşti kemoterapide kullanılan bir iğneden yaptılar. Çok felaket bir iğne acaip ağrıdı yaparlarkenİğne eriticekmiş hücreleri yok edecekmiş bakalım bugün betaya bakacak dr düşmüştür inşallah düşmezse bir daha o iğneden yapacak yine düşmeze ameliyat .. Ama iyi hissediyorum kendimi düşmüştür değerim bence. Hiç ağrı ve kanamam yok daha bakalım
hadi bakalım canım ocak senin benim ve birçok arkadaş gibi güzel bir ay olur inşallah
cnm üzme kendini, 1,5 yıl kısa bir süre değil çok haklısın ama sağlıklı, hayırlı bir evlat için dua et..Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah gönlünüze göre..Merhaba kizlar bugun son kez yaptim gebelik testini ter temizdi artik adet olmayi bekliyorum ovu testi ile saptayarakta olmadigina gore 14. Gun oldu ben artik pes ediyorum bat vermiycem cunku takip etmeyecem 1 bucuk yillik evliyim artik ne zaman olursa bilmiyorum psikolojim bozuldu..cok uzgunum..
silik cnm bunlar, ilk sayfada ilk mesajda benim testlerin fotosu var, ona bak istersen..yumurtlama gününden hemen önce koyuluğu çok koyu oluyorBu son hali
Canım onu biliyorum da hani artmaya başlamış ilk gün nerdeyse gözükmüyordu yani onu demek istedimsilik cnm bunlar, ilk sayfada ilk mesajda benim testlerin fotosu var, ona bak istersen..yumurtlama gününden hemen önce koyuluğu çok koyu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?