Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

gokce41 canım son durumun ne?
Canım yeni toparladım kendimi dış gebelik olduğu kesinleşti kemoterapide kullanılan bir iğneden yaptılar. Çok felaket bir iğne acaip ağrıdı yaparlarken İğne eriticekmiş hücreleri yok edecekmiş bakalım bugün betaya bakacak dr düşmüştür inşallah düşmezse bir daha o iğneden yapacak yine düşmeze ameliyat .. Ama iyi hissediyorum kendimi düşmüştür değerim bence. Hiç ağrı ve kanamam yok daha bakalım

ayyy cnm bnm büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm..
inşallah kolayca atlatırsın, hiç operasyona falan gerek kalmadan hatta başka iğne bile olmadan düşer de rahatlarsın inşallah..hiç sıkma canını, çok daha kötü neler neler yaşayan insanlar var, ne imtihanlar var..Allah beterinden saklasın, daha yaşın kaç, ohooo ailenizi büyütmek için çook zamanın olacak daha Allahın izniyle..hiiiç üzülme

Arkadaşlar yeni batım 18 Ocak. Listeden tarihimi değiştirebilirsiniz. Buradan regl olduğumu haber vermiştim ama arada kaynadı sanırım. Tekrar hatırlatmak istedim. Ocaktan çok ümitliyim çook

Arkadaşlar yeni batım 18 Ocak. Listeden tarihimi değiştirebilirsiniz. Buradan regl olduğumu haber vermiştim ama arada kaynadı sanırım. Tekrar hatırlatmak istedim. Ocaktan çok ümitliyim çook
hadi bakalım canım ocak senin benim ve birçok arkadaş gibi güzel bir ay olur inşallah

Günaydınlarr hanımlarr

bende iç hastalıklar uzmanına gittim benim d vitamin depomda azalma vardı birde kansızlık
şükür kansızlık bitmiş d vitemin için ilaç verdi hayırlısı ile inşallah bu koşturmalar bebek için bir sıçrama yaptırır bana

canım benim kızkardeşimde dış gebelik yaşadı o iğne kızkardeşime de yapıldı ameliyat olmadan haloldu
inşallah seninde güzel sonuçlanır ameliyata gerek kalmadan

Merhaba kizlar bugun son kez yaptim gebelik testini ter temizdi artik adet olmayi bekliyorum ovu testi ile saptayarakta olmadigina gore 14. Gun oldu ben artik pes ediyorum bat vermiycem cunku takip etmeyecem 1 bucuk yillik evliyim artik ne zaman olursa bilmiyorum psikolojim bozuldu..cok uzgunum..

Merhaba hanımlar..benim de dun regl günümdü. 1 gün gecikti..bu ay sogan kürü yaptim.bugun de kirmizi kart gormezsem yarin gidip kan testi yaptiricam.haber veririm butun forumlara..baskalarina umut olur inşallah

cnm üzme kendini, 1,5 yıl kısa bir süre değil çok haklısın ama sağlıklı, hayırlı bir evlat için dua et..Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah gönlünüze göre..

Kızlar ben de bişi sormak istiyorum..adetin 7.günü, sadece tek sefer ilişki yaşayıp hamile olma ihtimali olurmu sizce?
sorumu okuyanlar fikirlerini paylaşsınlar lütfen..

Kızlar 13 Aralık da regl oldum pazar günü bitti sat dan 7. Gün ilişki oldu o günden beri de 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum koyulaşmaya başlamış mı sizce 1-2 güne çatlama olur mu acaba bugün 9. Gün

silik cnm bunlar, ilk sayfada ilk mesajda benim testlerin fotosu var, ona bak istersen..yumurtlama gününden hemen önce koyuluğu çok koyu oluyor
Canım onu biliyorum da hani artmaya başlamış ilk gün nerdeyse gözükmüyordu yani onu demek istedim

Seninde mesela oyle olmuş 10-11 de koyu olmuş benim bugün 9. Gün hani belki senin ki gibi olabilme ihtimali varmı artma ihtimali varmı 1-2 güne artar da yumurtlama olur mu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…