Bende,pco,var,soğan,kürü,yapıyorum bu ay,ve bittikten,Sonra değerlendirdk 3-4 gün sonra yumurtlama,zamanı da değerlendirdik bat 12 ocak bakalım olur mu bu defa ilişkilerde en az 15-20 dk durdum ve idrara da gitmedim hemen olsun diye inş olur bu ayBu arada okuduğum bir makale yazısından bahsetmek istiyorum size..
"Hamile kalmak isteyen bayanlar, ilişki esnasında orgazm olmak hamile kalma şansını çok daha fazla arttırıyor" yazıyordu.O kasılmalar spermlerin daha hızlı ilerlemelerini ve daha çok spermin içeride yuvalanmasını sağlıyormuş..Ama o kasılmaların olmadığı bir ilişkide sperm herzaman çok hızlı bir şekilde hareket edemeyebiliyormuş.
Bir diğer konu da ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmamak, gerçi hepiniz bunu biliyorsunuzdur ama 15-20 dakika kadar yatakta yatarak beklemek gerekiyor..
faydası olur belki diye paylaşayım dedim
ocak olarak yazmışım listeye zatenBende,pco,var,soğan,kürü,yapıyorum bu ay,ve bittikten,Sonra değerlendirdk 3-4 gün sonra yumurtlama,zamanı da değerlendirdik bat 12 ocak bakalım olur mu bu defa ilişkilerde en az 15-20 dk durdum ve idrara da gitmedim hemen olsun diye inş olur bu ay
Olur inşallah ne zamandır deniyorsunuzBende,pco,var,soğan,kürü,yapıyorum bu ay,ve bittikten,Sonra değerlendirdk 3-4 gün sonra yumurtlama,zamanı da değerlendirdik bat 12 ocak bakalım olur mu bu defa ilişkilerde en az 15-20 dk durdum ve idrara da gitmedim hemen olsun diye inş olur bu ay
4 aydırOlur inşallah ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah yeni yılın ilk ayı hepimize sağlıklı,hayırlı bebis ler getirir:) benimde ilk denememdi bakalım ne olucak:)4 aydır
cnm 3 gün geçtiyse ve normalde düzenli oluyorsa bence hemen kan testi yaptır..gebelik varse kesin çıkar artıkkızlar batım 3 gün geçti sizce kan testi ne zaman yaptırayım. biraz daha bekleyim mi. stres sinir çoktu bugünlerde o yüzden gecikmiş olabilir mi.
Burda,çatlama olmuş mu sizceBenim pazartesi gündüz,ve akşam böyleydi Eki Görüntüle 1931383 dün sabah da böyleydi 11 de,yaptım şuan da yaptım yine boyle Eki Görüntüle 1931384
kareli örtünün üstündeki çok silik ama diğer baya koyu..bu ikisi aynı günmü?Burda,çatlama olmuş mu sizce
pazartesi günü çift çizgi varmış, salı çatlamıştır muhtemelen..şuan da silikleşmeye başlamış yani çatlama olmuş geçmiş bence..Burda,çatlama olmuş mu sizce
Hoşgeldin alsef.kızlaaar merhaba..yine bir süredir giremiyordum kusura bakmayın nolur..yılsonu olduğu için bu hafta işler acayip yoğun, eve gidince direk yorgunluktan bayılıyordum o derece..ama şimdi rahatladım biraz.
ne var ne yok? varmı güzel haberler almış olanlarımız ?
listeden bat günü geçenler, yada yeni bat gününü ekletmek isteyenler, tekrar yazsınlar bana lütfen..
ben bu ay pek ümitli değilim..Sadece reglimin bittiği 7.günü değerlendirebildik.Adet döngüm 25-26 gün ve yumurtlama günüm 10-11.günler oluyor tahminen..yani sperm 3-4 gün yaşayıp da ceee diye büyük bir süpriz yapmadığı takdirde bu ay benden ümit yok..ama sizlerden çok güzel haberler bekliyorum..hadi yeni yıla yeni müjdeler inşallaaaahh
Koyu olan,pazartesi,idi silik olan,salı sabahı olandı,kareli örtünün üstündeki çok silik ama diğer baya koyu..bu ikisi aynı günmü?
o koyu olan çatlama olmak üzere gibi duruyor
Canim bnm hosbulduk..Hoşgeldin alsef.
Sen olmayinca sadece okuyup geçiyorum yazilanlari. Iyi ki geldin :)
dedim ya koyu olanın hemen ertesinde çatlamıştır bence..o akşamı değerlendirdin mi? yada önceki günü veya sonraki günü? bu dönem gün aşırı değerlendirdiysen tutunmuştur inşallah :)Koyu olan,pazartesi,idi silik olan,salı sabahı olandı,
Canım,pazartesi boyle cıktı cumartesi pazar pazartesi ve salıyı değerlendirdik inş tutunur inşdedim ya koyu olanın hemen ertesinde çatlamıştır bence..o akşamı değerlendirdin mi? yada önceki günü veya sonraki günü? bu dönem gün aşırı değerlendirdiysen tutunmuştur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?