Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Bende,pco,var,soğan,kürü,yapıyorum bu ay,ve bittikten,Sonra değerlendirdk 3-4 gün sonra yumurtlama,zamanı da değerlendirdik bat 12 ocak bakalım olur mu bu defa ilişkilerde en az 15-20 dk durdum ve idrara da gitmedim hemen olsun diye inş olur bu ay

hadi inşallah..seni daha önce 13
ocak olarak yazmışım listeye zaten

Olur inşallah ne zamandır deniyorsunuz

Benim pazartesi gündüz,ve akşam böyleydi dün sabah da böyleydi 11 de,yaptım şuan da yaptım yine boyle

kızlar batım 3 gün geçti sizce kan testi ne zaman yaptırayım. biraz daha bekleyim mi. stres sinir çoktu bugünlerde o yüzden gecikmiş olabilir mi.

kızlar batım 3 gün geçti sizce kan testi ne zaman yaptırayım. biraz daha bekleyim mi. stres sinir çoktu bugünlerde o yüzden gecikmiş olabilir mi.
cnm 3 gün geçtiyse ve normalde düzenli oluyorsa bence hemen kan testi yaptır..gebelik varse kesin çıkar artık

Burda,çatlama olmuş mu sizce
pazartesi günü çift çizgi varmış, salı çatlamıştır muhtemelen..şuan da silikleşmeye başlamış yani çatlama olmuş geçmiş bence..
umarım değerlendirmişsindir pazartesi yada salı günlerini

Hoşgeldin alsef.
Sen olmayinca sadece okuyup geçiyorum yazilanlari. Iyi ki geldin :)

Koyu olan,pazartesi,idi silik olan,salı sabahı olandı,
dedim ya koyu olanın hemen ertesinde çatlamıştır bence..o akşamı değerlendirdin mi? yada önceki günü veya sonraki günü? bu dönem gün aşırı değerlendirdiysen tutunmuştur inşallah :)

dedim ya koyu olanın hemen ertesinde çatlamıştır bence..o akşamı değerlendirdin mi? yada önceki günü veya sonraki günü? bu dönem gün aşırı değerlendirdiysen tutunmuştur inşallah :)
Canım,pazartesi boyle cıktı cumartesi pazar pazartesi ve salıyı değerlendirdik inş tutunur inş

Bat 2 ocak kızlar son 5 yaniii içimden bir ses yok diyor ama bakalım benide ekleyin listeye :)

Kızlar akıntıniz fln oluyor mu gebelikte erken belirti oymuş. Bende yok maalesef. 22,23 ve 25 ini değerlendirdik belki de belirti için çok erkendir daha ondan yoktur akıntı fln bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…