- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
merhaba cnm bende 22'sinde çatlatma ıgnemı oldum ama malesef ılıskı c.tesı oldu dr cuma ctesı onemlı dedı ama ben mecburen cuma gununu kaçırdım bakalım kısmet. hala kasıklarım ara ara agırtıyorkızlar merhaba. ben de beklemedeyim. çatlama iğnesi olalı bugun 7. gün. sabırsızlıkla bekliyorum. göğüslerim çok hassas,az az akıntım var normalde olmaz. iğneden sonrakı iki gün acayip baş dönmem oldu. o baş dönmesi sadece votka vişne içince olur normalde :)) neyse ama bu iğne hcg hormonu olduğu için ona bağladım. hala o hormon vicudumda diye mi yoksa hamile olma ihtimalimden mi bilemiyorum ama şimdilik böyle belirtiler var. umarım boşa çıkmaz da hayırlısıyla tutmuştur. çatlayacağı gün bekledik ve sperm kalitesi artsın diye son ilişkiden sonra 3. güne denk getirdik çatlayacağı gün garantisi sayesinde yoksa o kadar beklemeye cesaret edemezdim. iğneden sonraki 14. gün belli olurmusş normalde ama benim kendi bat 11 ocak. toplam 15 gün var bat a ama iğne sonrası son 7 gün napcam bilmiyorum.testlerde karbeyaz görmekten o kadar çok korkuyorum ki
merhaba cnm bende 22'sinde çatlatma ıgnemı oldum ama malesef ılıskı c.tesı oldu dr cuma ctesı onemlı dedı ama ben mecburen cuma gununu kaçırdım bakalım kısmet. hala kasıklarım ara ara agırtıyor
inşallah canım yarın randevu aldım bakalım hayırlısı olur inşallah. hiç bir belirtim yok ama herşey nasip kısmet.
canım gelişmeleri yazar mısın doktordan sonra?
kızlar hava şartları nedeniyle doktora gidemedim. ama hala adet olmadım çok heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah
Yok canim 4 ocak i bekliyorumCanim bnm hosbulduk..
Nasilsin gorusmeyeli? Varmi belirti vs..?
Catlatma ignesinden sonra erken gebelik testi yapmamani oneririm canim. Ben de yazin iki defa catlatma ignesi olmuştum. Adetime 3 gun kala kan testi yaptirdim pozitif cikti. Ama malesef hamile degildim. Cunku bu hormon vucuttan çabuk atilmiyor. O yüzden acele etmekızlar merhaba. ben de beklemedeyim. çatlama iğnesi olalı bugun 7. gün. sabırsızlıkla bekliyorum. göğüslerim çok hassas,az az akıntım var normalde olmaz. iğneden sonrakı iki gün acayip baş dönmem oldu. o baş dönmesi sadece votka vişne içince olur normalde :)) neyse ama bu iğne hcg hormonu olduğu için ona bağladım. hala o hormon vicudumda diye mi yoksa hamile olma ihtimalimden mi bilemiyorum ama şimdilik böyle belirtiler var. umarım boşa çıkmaz da hayırlısıyla tutmuştur. çatlayacağı gün bekledik ve sperm kalitesi artsın diye son ilişkiden sonra 3. güne denk getirdik çatlayacağı gün garantisi sayesinde yoksa o kadar beklemeye cesaret edemezdim. iğneden sonraki 14. gün belli olurmusş normalde ama benim kendi bat 11 ocak. toplam 15 gün var bat a ama iğne sonrası son 7 gün napcam bilmiyorum.testlerde karbeyaz görmekten o kadar çok korkuyorum ki
Catlatma ignesinden sonra erken gebelik testi yapmamani oneririm canim. Ben de yazin iki defa catlatma ignesi olmuştum. Adetime 3 gun kala kan testi yaptirdim pozitif cikti. Ama malesef hamile degildim. Cunku bu hormon vucuttan çabuk atilmiyor. O yüzden acele etme
Bence bekle canım hatta adetten 3 gün geçsin öyle yapBenimde bat 2 ocak kızlar test yapsam çıkarmı sizce gerçi hiç belirti falan yok ama
yaw bi kaset test yap gülüm beaaa, artık testte de çıkar bencekızlar hava şartları nedeniyle doktora gidemedim. ama hala adet olmadım çok heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah
Kızlaaar yeni bat tarihlerimiz ile yeni yılın ilk ayı, güselim Ocak ayı için bekleyenlerimiz hadi hepimiz burayaaa :)
Arya Stark........26 Aralık
Alemimedya........27 Aralık
Tuma479.......3 Ocak 2017
Alsef........ 4 Ocak 2017
Pinapple........5 Ocak 2017
GorTuu........8 Ocak 2017
YaKaMoZz-z........10 Ocak 2017
Allah bizimledir........10 Ocak 2017
-Anastasia........11 Ocak 2017
aysnrkrks........13 Ocak 2017
anneveoglusu........14 Ocak 2017
Mertege123........15 Ocak 2017
maviturna........ 18 Ocak 2017
Aytos1986...........3 ocak 2017
Liste epey uzadı..Hadi hayırlısı :)
İnşallah canım darısı hepimizin başına inşallahşimdi kuzenimden müjdeli haber aldım..eşi hamileymiş, bugün öğrenmişler..
ne güzel yaaa, havalara uçtuk ailecek..benim de istediğimi bilmiyolar..6 gün sonra ben de bi süpriz yapsam onlara, ahhh inşallaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?