Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

kızlar merhaba. ben de beklemedeyim. çatlama iğnesi olalı bugun 7. gün. sabırsızlıkla bekliyorum. göğüslerim çok hassas,az az akıntım var normalde olmaz. iğneden sonrakı iki gün acayip baş dönmem oldu. o baş dönmesi sadece votka vişne içince olur normalde :)) neyse ama bu iğne hcg hormonu olduğu için ona bağladım. hala o hormon vicudumda diye mi yoksa hamile olma ihtimalimden mi bilemiyorum ama şimdilik böyle belirtiler var. umarım boşa çıkmaz da hayırlısıyla tutmuştur. çatlayacağı gün bekledik ve sperm kalitesi artsın diye son ilişkiden sonra 3. güne denk getirdik çatlayacağı gün garantisi sayesinde yoksa o kadar beklemeye cesaret edemezdim. iğneden sonraki 14. gün belli olurmusş normalde ama benim kendi bat 11 ocak. toplam 15 gün var bat a ama iğne sonrası son 7 gün napcam bilmiyorum.testlerde karbeyaz görmekten o kadar çok korkuyorum ki

merhaba cnm bende 22'sinde çatlatma ıgnemı oldum ama malesef ılıskı c.tesı oldu dr cuma ctesı onemlı dedı ama ben mecburen cuma gununu kaçırdım bakalım kısmet. hala kasıklarım ara ara agırtıyor

merhaba cnm bende 22'sinde çatlatma ıgnemı oldum ama malesef ılıskı c.tesı oldu dr cuma ctesı onemlı dedı ama ben mecburen cuma gununu kaçırdım bakalım kısmet. hala kasıklarım ara ara agırtıyor

Ayy canım inşallah hepimizin tutar da kucagimiz boş kalmaz. Biz degerlendirdik ya inşallah faydası olur

Catlatma ignesinden sonra erken gebelik testi yapmamani oneririm canim. Ben de yazin iki defa catlatma ignesi olmuştum. Adetime 3 gun kala kan testi yaptirdim pozitif cikti. Ama malesef hamile degildim. Cunku bu hormon vucuttan çabuk atilmiyor. O yüzden acele etme

tamam canım önerin için teşekkür ederim. benim bat 11 ocak ama iğne yaptırdığım için sanırım daha öne çekildi benim bat ıma iğneye bakarsan 7 gün, kendi adetime bakarsam da 14 gün var. senin adetin iğnenin yapıldığı tarihe göre mi geldi hatırlıyo musun canım

Benimde bat 2 ocak kızlar test yapsam çıkarmı sizce gerçi hiç belirti falan yok ama

kızlaaar bu çatlama iğnesi konularına hiç hakim değilim o yüzden sessizce izliyorum sizi

Son düzenleme:
yaw benim bata 6 gün var, üstelik bu ay resmen %0,0001 ihtimal ama yine de sabırsızlanıyorum..
sizin bat günleri geçince bile nası bukadar sakin kalabiliyorsunuz?
benim bat günü geçtiğinde yine ohoooooo 10 tane test yapmış olurum kesin..

şimdi kuzenimden müjdeli haber aldım..eşi hamileymiş, bugün öğrenmişler..
ne güzel yaaa, havalara uçtuk ailecek..benim de istediğimi bilmiyolar..6 gün sonra ben de bi süpriz yapsam onlara, ahhh inşallaaahhhhh

Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…