Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Kızlar bu arada aklıma takılan bişey var. Sormak istiyorum. Bat 10 ocak benim ama dün başlayan bugün de artarak devam eden bel ağrım var. Arada kasıkta da sancılarım oluyor. Bu ağrılar adetimden bikac gün önce olurdu normalde. Böyle olunca şaşırdım açıkçası. Sizce bu bebisimin belirtisi olabilir mı? Yoksa psikolojik midir?

Belirti olabilir cnm..duymustum boyle belirtiler..insallaaah

Igne yaptirinca niye one cekiliyor anlamadım canim. Benim adetim yine ayni sekilde ayni gününde gelmişti.

Seninle bat ayni miz bizimmmm
Cok heyecan verici :)

Igne yaptirinca niye one cekiliyor anlamadım canim. Benim adetim yine ayni sekilde ayni gününde gelmişti.

Benim adetimin düzensiz o yüzden bilemiyorum ama araştırmalarıma gore iğneden 14 gün sonra adet olunuyormuş. Ben de bildiğimden değil aslında.

Benim de 6 gun var, cikmaz bukadar erken..ama ben baslarim bugun yarin test yapmaya
evet şeker 1 gün arayla batlarımız..benimbu ay ihtimal düşük olduğu için geçen aylardaki kadar heyecanlı değilim, yılbaşı geçmeden test almıycam mesela..normalde 1 hafta önceden başlıyodum testlere
bakalım hayırlısı hepimize

MERHABALAR HANIMLAR

BENDE İŞ YOĞUNLUĞUNDAN GİREMEDİM DÜN DR GİTTİM YUMOŞ VAR DEDİ YAŞINA GÖRE İYİ DURUMDASIN DEDİ BUGÜN ÇATLARMIŞ GÜN AŞIRI İLİŞKİ ÖNERDİ ARTIK ÇALIŞMALARA BAKIYOR BİZİM İŞ

ŞUBATA KADAR OLMAZSA ŞUBAT AYI ADETİ İLE GİDİP AŞILAMA DENEYECEĞİM

RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

maşallah maşallah..
olacak artık canım Allahın izniyle, çok az kaldı hissediyorum..
SEN NASILSIN CANIM NE DEYİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM
RAHİM HALA SIKINTILI AMA AMELİYATLAR NEDENİYLE DR MİYON TÜM RAHMİ DOLDURUYORDU ŞİMDİ YER AÇTIK AMA AZDA OLSA KALINTISI VAR DEDİ

SEN NASILSIN CANIM NE DEYİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM
RAHİM HALA SIKINTILI AMA AMELİYATLAR NEDENİYLE DR MİYON TÜM RAHMİ DOLDURUYORDU ŞİMDİ YER AÇTIK AMA AZDA OLSA KALINTISI VAR DEDİ
iyiyim cnm sağol..ne güsel yer açılmış işte rahminde, iyiyi düşün inşallah 2017 nin ilk müjdesi bebişin olacak..

kızlar maalesef 5 gün gecikmeli olarak dün itibariyle adet oldum iyice ümitlenmiştim. hayırlısı böyleymiş. düşükten sonra ovu günüm değişmiş olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…