- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
Canım bazen geç döllenme olabiliyor. Öyleyse hemen çıkmaz testte. Adet gecikmeni bekle ki emin olabilesin. İnşallah bebisin seninledir.Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var
Cok tskr ederim canim cevabin icinCanım bazen geç döllenme olabiliyor. Öyleyse hemen çıkmaz testte. Adet gecikmeni bekle ki emin olabilesin. İnşallah bebisin seninledir.
Belirti olabilir cnm..duymustum boyle belirtiler..insallaaahKızlar bu arada aklıma takılan bişey var. Sormak istiyorum. Bat 10 ocak benim ama dün başlayan bugün de artarak devam eden bel ağrım var. Arada kasıkta da sancılarım oluyor. Bu ağrılar adetimden bikac gün önce olurdu normalde. Böyle olunca şaşırdım açıkçası. Sizce bu bebisimin belirtisi olabilir mı? Yoksa psikolojik midir?
Benim de 6 gun var, cikmaz bukadar erken..ama ben baslarim bugun yarin test yapmayaKizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var
Rica ederim canım ne demekCok tskr ederim canim cevabin icin
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin istediğini versin inşallah :)Belirti olabilir cnm..duymustum boyle belirtiler..insallaaah
Igne yaptirinca niye one cekiliyor anlamadım canim. Benim adetim yine ayni sekilde ayni gününde gelmişti.tamam canım önerin için teşekkür ederim. benim bat 11 ocak ama iğne yaptırdığım için sanırım daha öne çekildi benim bat ıma iğneye bakarsan 7 gün, kendi adetime bakarsam da 14 gün var. senin adetin iğnenin yapıldığı tarihe göre mi geldi hatırlıyo musun canım
Seninle bat ayni miz bizimmmmyaw benim bata 6 gün var, üstelik bu ay resmen %0,0001 ihtimal ama yine de sabırsızlanıyorum..
sizin bat günleri geçince bile nası bukadar sakin kalabiliyorsunuz?
benim bat günü geçtiğinde yine ohoooooo 10 tane test yapmış olurum kesin..
Igne yaptirinca niye one cekiliyor anlamadım canim. Benim adetim yine ayni sekilde ayni gününde gelmişti.
kızlar hava şartları nedeniyle doktora gidemedim. ama hala adet olmadım çok heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah
aynen valla çatladık huhuuuuu?canım günaydın nasıl yaptın test yaptın mı ne durumdasın? merakla bekliyoruz
evet şeker 1 gün arayla batlarımız..benimbu ay ihtimal düşük olduğu için geçen aylardaki kadar heyecanlı değilim, yılbaşı geçmeden test almıycam mesela..normalde 1 hafta önceden başlıyodum testlereBenim de 6 gun var, cikmaz bukadar erken..ama ben baslarim bugun yarin test yapmaya
SEN NASILSIN CANIM NE DEYİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİMmaşallah maşallah..
olacak artık canım Allahın izniyle, çok az kaldı hissediyorum..
iyiyim cnm sağol..ne güsel yer açılmış işte rahminde, iyiyi düşün inşallah 2017 nin ilk müjdesi bebişin olacak..SEN NASILSIN CANIM NE DEYİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM
RAHİM HALA SIKINTILI AMA AMELİYATLAR NEDENİYLE DR MİYON TÜM RAHMİ DOLDURUYORDU ŞİMDİ YER AÇTIK AMA AZDA OLSA KALINTISI VAR DEDİ
İNŞALLAH BU YIL İÇİNDE MUCİZELERİMİZİN HABERLERİ İLE MUTLU OLURUZiyiyim cnm sağol..ne güsel yer açılmış işte rahminde, iyiyi düşün inşallah 2017 nin ilk müjdesi bebişin olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?