Bat 10 Aralik..ovu testlerim bitti..varmi 10 Aralik civarini bekleyenler?

Merhabalar yeni yıl için hep güzel dileklerde bulunduk ama yine hüzün dolu bir sabaha uyandık

Benim yumurtlama günlerim bitti kızlar değerlendirdik hayırlısı allahtan

kızlar maalesef 5 gün gecikmeli olarak dün itibariyle adet oldum iyice ümitlenmiştim. hayırlısı böyleymiş. düşükten sonra ovu günüm değişmiş olabilir diye düşünüyorum.

Senin düşükmü oldu canım hayırlısı olsun rabbim yeni yılda beklentini çabuk nasip eder inşallah

merhaba kızlar yeni yılınızı kutlar ve en çok istediğimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşmamızı nasip eder Allah.
CANIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
RABBİM SANADA GÜZEL GÜNLER GÖRMEYİ NASİP ETSİN

Bat ne zamandı canım

Canim Sözde bat 11 ocak ama yumurtayı daha erken catlattigimiz için daha erken adet olcam. Buna yani erken olcam dediğim tarih en geç cumartesi gününe kadar kırmızılar gelir. Ee cumartesiyi baz alırsak adete 5 gün var erken gebelik testi de adetten 6 gün önceden sonuç veriyo. Yani sonuç. NEGATİF!!

Bekle canım erken gebelik testi kesin sonuç veriyor diyemeyiz ..moralini bozma batı bekle

Canım çok sağol moral veriyosun ama elinde değil insan üzülüyo.ama çalışmaya devam tabi ki de
TABiki üzülüyor insan seni çok iyi anlıyorum ama şu durumda duadan başka yapacak birşeyimiz Yok .. hayırlısını dilemek gerek Rabbim ol der oluverir.. hiç beklemediğimiz anda mutlu haberleri alırız inşallah ..

Aminn canım hepimizin güzel haberlerini aliriz inşallah dua araştırıyorum bunun için yapılan ayrıca dualar var onlara bakcam. Duaya çok inanıyorum ben.

Aminn canım hepimizin güzel haberlerini aliriz inşallah dua araştırıyorum bunun için yapılan ayrıca dualar var onlara bakcam. Duaya çok inanıyorum ben.
BEnde canum yer gök dua üstüne .. bende bi kitap var orda yazıyordu dualar..birde bir sohbette dinlemiştim bol bol Estağfirullah çekin diyordu hoca

BEnde canum yer gök dua üstüne .. bende bi kitap var orda yazıyordu dualar..birde bir sohbette dinlemiştim bol bol Estağfirullah çekin diyordu hoca

Aynen canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Neden bilmiyorum ama çok iyiyim galiba eşim sayesinde. Ben gene olmamış bu ayda dediğimde. Bana benim en büyük mucizem sensin umutsuzluğa dusseydim bugün biz biz olamadık dedik umudunu hiç kaybetme daha çok genciz olur Allahin izniyle dedi. Ve şuan o kadar iyiyim ki moralimi hiçbirşey bozamaz

AY çok güzel canım ya ne kadar şanlısın bak ne güzel sözler söylemiş ..çok mutlu oldum bu sözlere ..mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…