- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
kızlar maalesef 5 gün gecikmeli olarak dün itibariyle adet oldumiyice ümitlenmiştim. hayırlısı böyleymiş. düşükten sonra ovu günüm değişmiş olabilir diye düşünüyorum.
Senin düşükmü oldu canım hayırlısı olsun rabbim yeni yılda beklentini çabuk nasip eder inşallah
amin canım inşallah.bir buçuk ay oldu. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah.
düşüğün arkası tez olur derler sen umudunu yitirme canım.
merhaba kızlar yeni yılınızı kutlar ve en çok istediğimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşmamızı nasip eder Allah.
AMİN CANIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABBİM CÜMLEMİZEamin canım inşallah.bir buçuk ay oldu. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah.
CANIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMmerhaba kızlar yeni yılınızı kutlar ve en çok istediğimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşmamızı nasip eder Allah.
Bat ne zamandı canımEki Görüntüle 1933560 Kızlar net şekilde karbeyaz!!erken gebelik testiyle.
Bat ne zamandı canım
Bekle canım erken gebelik testi kesin sonuç veriyor diyemeyiz ..moralini bozma batı bekleCanim Sözde bat 11 ocak ama yumurtayı daha erken catlattigimiz için daha erken adet olcam. Buna yani erken olcam dediğim tarih en geç cumartesi gününe kadar kırmızılar gelir. Ee cumartesiyi baz alırsak adete 5 gün var erken gebelik testi de adetten 6 gün önceden sonuç veriyo. Yani sonuç. NEGATİF!!
Bekle canım erken gebelik testi kesin sonuç veriyor diyemeyiz ..moralini bozma batı bekle
TABiki üzülüyor insan seni çok iyi anlıyorum ama şu durumda duadan başka yapacak birşeyimiz Yok .. hayırlısını dilemek gerek Rabbim ol der oluverir.. hiç beklemediğimiz anda mutlu haberleri alırız inşallah ..Canım çok sağol moral veriyosun ama elinde değil insan üzülüyo.ama çalışmaya devam tabi ki de
TABiki üzülüyor insan seni çok iyi anlıyorum ama şu durumda duadan başka yapacak birşeyimiz Yok .. hayırlısını dilemek gerek Rabbim ol der oluverir.. hiç beklemediğimiz anda mutlu haberleri alırız inşallah ..
BEnde canum yer gök dua üstüne .. bende bi kitap var orda yazıyordu dualar..birde bir sohbette dinlemiştim bol bol Estağfirullah çekin diyordu hocaAminn canım hepimizin güzel haberlerini aliriz inşallah dua araştırıyorum bunun için yapılan ayrıca dualar var onlara bakcam. Duaya çok inanıyorum ben.
BEnde canum yer gök dua üstüne .. bende bi kitap var orda yazıyordu dualar..birde bir sohbette dinlemiştim bol bol Estağfirullah çekin diyordu hoca
AY çok güzel canım ya ne kadar şanlısın bak ne güzel sözler söylemiş ..çok mutlu oldum bu sözlere ..mutluluğunuz daim olsunAynen canım verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Neden bilmiyorum ama çok iyiyim galiba eşim sayesinde. Ben gene olmamış bu ayda dediğimde. Bana benim en büyük mucizem sensin umutsuzluğa dusseydim bugün biz biz olamadık dedik umudunu hiç kaybetme daha çok genciz olur Allahin izniyle dedi. Ve şuan o kadar iyiyim ki moralimi hiçbirşey bozamaz
AY çok güzel canım ya ne kadar şanlısın bak ne güzel sözler söylemiş ..çok mutlu oldum bu sözlere ..mutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?