ilk deneyimi yazarım tamam :) valla keyifliydi.bende seni öpüyorummHah aferin kız söz tutuyon valla kocan bu değişikliğe bayilcak bak. Tavırlarını yaz ama mutlaka catlarim yoksa meraktan. O pijamalari da ver sevdiğin birilerine. Artık yeni bir sen ol hatta eski sen.opuyorum seni muckk
ya benimde benim hesabima göre pazar olmam gerekiyordu.dünden lekelenme başladı.bugünde az az geliyor.galiba devami gelir.bizde bu ay fosKızlar ben adet oldum dün aksam. Önümüzdeki maçlara bakcaz artık
ya benimde benim hesabima göre pazar olmam gerekiyordu.dünden lekelenme başladı.bugünde az az geliyor.galiba devami gelir.bizde bu ay foso yüzden sordum adetin ilk günü olarak hangisini baz alıyorsunuz diye.ben hep kanamanin yoğun başladığı gunu ilk gun sayiyordum
aynen öyle.dun öğlen başlamıştı lekelenme.hala leke şeklinde tam olarakta yarın baslar.gene benim hesaba gelir :)Canım benim de dün akşam 9gibi gelmeye başladı. İste bu akşam dokuzlarda1 gün diye saycam ama adet takvimine dün ilk gün diye isaretledigimden bugün 2.gun olarak satılıyor. Aman 1 gün oynar en fazla dert etme canim
Hcgb degerleri istikrarlı artmiyor bende kese rahim içinde görünmedi sol tupumde kalmış. Kürtaj sonrasında iğne oldum. Gebe iken hcgb degerleri yükselsin diye dua ederiz bunda düşsün diye ediyorum. 553 e kadar çıktı hcgb iğnenin 7. Gününde 194 e düştü. Kanama da eşlik ediyor bu sürece canım en çok buna sıkılıyor. Canim yanıyor kanı görmek. Hamilelik hatırlatıyor. Âdet ne zaman olacam onu merak ediyorum. Dr. İlk adet ile rahim filmi istedi.hala devam ediyormu sıkıntılar? dış gebelik nasıl bir süreç cnm?
Canım, sen kürtaj oldum deyince olay bitti zannetmiştim ben, demek böyle uzun sürüyor bu dış gebelik durumu, hay Allah ya..Çok geçmiş olsun, biran evvel atlatırsın inşAllah..Hcgb degerleri istikrarlı artmiyor bende kese rahim içinde görünmedi sol tupumde kalmış. Kürtaj sonrasında iğne oldum. Gebe iken hcgb degerleri yükselsin diye dua ederiz bunda düşsün diye ediyorum. 553 e kadar çıktı hcgb iğnenin 7. Gününde 194 e düştü. Kanama da eşlik ediyor bu sürece canım en çok buna sıkılıyor. Canim yanıyor kanı görmek. Hamilelik hatırlatıyor. Âdet ne zaman olacam onu merak ediyorum. Dr. İlk adet ile rahim filmi istedi.
gittim bugün, kese göründü ama sat tarihine göre kese küçük dedi.muhtemelen geç döllenmedir, cumartesi günü gel, kesenin gelişmesine bakalım dedi..Alsef canım dr gittin mi ne dedi dr
Eki Görüntüle 1978811 Kızlar bata 3 gün var testte silik çizgi gördünüz mü ..
Ben adet oldum.ama bu ay 2 gün adet oldum.yani normalde 3 gün olurdum,4.gün de az olurdum.5.gün akıntı olur biterdi.cumartesi gece ağrım başladı pazar oldum,pazartesi yoğun oldum sali günü bitti gitti.ve regliden 2 gün önce bi bas ağrısı başladı.1 haftadır her gün ağrıyor.kasiklarim yaniyor.yarın nörolojiye gitcem randevu aldım.acaba gebelik falan varda ondan mi erken bitti diye dün idrar testi yaptım negatif haliyle.olurda MR falan cekilir riske atmayim diye yaptım testide
bu ay yaşadıklarımı buraya yazmıştım umudum çok azdı eğer nasip olursa çok mutlu olacağımben gördüm canım sanırım senin melek yola çıkmış. sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
beklemedeyım cnm ınsallah adet gelmez yarın test yapmayı dusunuyorumKızlaaarr nabersiniz?
hilallll -------- 02.04.2017
GorTuu--------04.04.2017
durueymen--------07.04.2017
-Anastasia --------09.04.2017
Bat tarihi geçenler, durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?