Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 10.gunum sure lab yaptım değer için 5-50 arası HCG ölçer yazıyordu ilk idrarla yaptım freely var onu da akşam yapaym diyrm

Yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 10.gunum sure lab yaptım değer için 5-50 arası HCG ölçer yazıyordu ilk idrarla yaptım freely var onu da akşam yapaym diyrm
Senin erken gebelik testlerin gelemedimi canım sparis vermiştin bende hep yanlitmiyor falan die okudum laboquick

Bizde 31-2-4 değerlendirdik kısmet artık ama hiç belirtim yok kasık ağrım göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlamadan sonra o birazcık umutlandırırdı beni şimdi hiç yok

Bizde 31-2-4 değerlendirdik kısmet artık ama hiç belirtim yok kasık ağrım göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlamadan sonra o birazcık umutlandırırdı beni şimdi hiç yok
kuzum bende toplamda bu ay 28-30-1-3 değerlendirdim sol tarafta yumurtlama olduğuna eminim hafif uyuşma gibi his var şuan ama bakıcaz bu ay hiç umutlandırmadım kendimi sırf bebek için ilişkiye girmedim kendimi ilk defa rahat bıraktım

Evet yumurtlama zamanı benimde solumda hafif sancı oldu ondan eminim birde ben 1 şubatta kan verdim herhangi bir sıkıntı var mı diye hcg 3.2 çıktı burda hep 0.001 0.1 çıktığını gördüm o beni biraz umutlandırmıştı acaba adet biter bitmez mi kaldım dedim varsa 3.2 bir haftada artmıştır dedim dün test yaptım negatif

yok canım maalesef ben hcgde 7yi bile gördüm hamilesin dediler ama regl oldum o yüzden hcg 20leri geçince anca sevinirim

kuzumm maşallahh Rabbim emeklerinin sonucunu verdi boşuna yorulmadın 1 hafta sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Evet ya olsun da razıyım demiştim Allah kabul etti dualarımı, şimdi sizin için dua ediyorum herkes hamile olsun cocuk dogursun anneliği tstsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…