- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Ben de gördümTesti yaptim koltukta baya inceledm hicbisey yoktu sizle yazistm sonra baktm ki böyle çizgi var
Yok canım bende buralardan okuyup Google dan arastirdigim kadar biliyrmEvet bende gördüm canım hafif çizgi var acaba erken test daha belli ederdi aslında bu çok yeni diede böyle çıkmış olabilir sen benden daha çok bilgilisin tabide
Aminn inşallahİnşallah sağlıkla ilerler ve Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder
Senin erken gebelik testlerin gelemedimi canım sparis vermiştin bende hep yanlitmiyor falan die okudum laboquickYarın adet günüm yumurtlamadan sonra 10.gunum sure lab yaptım değer için 5-50 arası HCG ölçer yazıyordu ilk idrarla yaptım freely var onu da akşam yapaym diyrm
Kanı verdik 1 saat civarı bekledik sonuç bu şükürler olsun@Cachalot @Hiresa M Minikfaremmm E Eylul2501 M Melegim96 @Bir bebekmeselesi huliadoruk
Evet koyulaştıKoyulasmalar artiyormu ben smdi sağlık ocağına kan verecem
Dün iptal ettim ya siparişi yarın belli olur adet gecikmesi olmasi lazimSenin erken gebelik testlerin gelemedimi canım sparis vermiştin bende hep yanlitmiyor falan die okudum laboquick
Bizde 31-2-4 değerlendirdik kısmet artık ama hiç belirtim yok kasık ağrım göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlamadan sonra o birazcık umutlandırırdı benibende ovulasyon kullandım canım ama şansıma geç yumurtlama oldu ve testim bitti 1 şubatta yumurtlama sancımla anladım bu sancıdan sonra benim genelde 2 gün pik gösterir ve 3. gün çatlama olur tahminen 3ünde çatladı 1ini ve 3ünü değerlendirdim bakalım nolucak
Sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahEvet koyulaştıBugün sabah yapmadım ama
kuzum bende toplamda bu ay 28-30-1-3 değerlendirdim sol tarafta yumurtlama olduğuna eminim hafif uyuşma gibi his var şuan ama bakıcaz bu ay hiç umutlandırmadım kendimi sırf bebek için ilişkiye girmedim kendimi ilk defa rahat bıraktımBizde 31-2-4 değerlendirdik kısmet artık ama hiç belirtim yok kasık ağrım göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlamadan sonra o birazcık umutlandırırdı benişimdi hiç yok
Evet yumurtlama zamanı benimde solumda hafif sancı oldu ondan eminimkuzum bende toplamda bu ay 28-30-1-3 değerlendirdim sol tarafta yumurtlama olduğuna eminim hafif uyuşma gibi his var şuan ama bakıcaz bu ay hiç umutlandırmadım kendimi sırf bebek için ilişkiye girmedim kendimi ilk defa rahat bıraktım
yok canım maalesef ben hcgde 7yi bile gördüm hamilesin dediler ama regl oldum o yüzden hcg 20leri geçince anca sevinirimEvet yumurtlama zamanı benimde solumda hafif sancı oldu ondan eminimbirde ben 1 şubatta kan verdim herhangi bir sıkıntı var mı diye hcg 3.2 çıktı burda hep 0.001 0.1 çıktığını gördüm o beni biraz umutlandırmıştı acaba adet biter bitmez mi kaldım dedim varsa 3.2 bir haftada artmıştır dedim dün test yaptım negatif
Sagol canım eve cok yanımda oldun moral verdin sagol, inşallahHayırlı olsun canımcım ben zaten demişti hamilesin diye
Evet ya olsun da razıyım demiştim Allah kabul etti dualarımı, şimdi sizin için dua ediyorum herkes hamile olsun cocuk dogursun anneliği tstsın inşallahkuzumm maşallahh Rabbim emeklerinin sonucunu verdi boşuna yorulmadın 1 haftasağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Çok teşekkür ederimSağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallahyumurtlamanın kaçıncı günü silik çizgiyi görmeye başladınız acaba
Hayırlısı demekten başka bir yol kalmadıyok canım maalesef ben hcgde 7yi bile gördüm hamilesin dediler ama regl oldum o yüzden hcg 20leri geçince anca sevinirim
Ne güzel bir duygudur ben bile burda hamile haberi okuduğumda heyecanlanıyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallahÇok teşekkür ederim11. Gün gördüm. 2 gün önceden de ovulasyon testlerim koyulaşmıştı şüphelendim test yaptım
Amin Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsinNe güzel bir duygudur ben bile burda hamile haberi okuduğumda heyecanlanıyorum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?