- 21 Ağustos 2019
- 861
- 534
- 103
- 28
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Şimdi. Çift çizgi ikisi de eşit koyuluktaysa pik. T daha koyduysa da pik. O günü mutlaka degerlendirin. Ertesi gün yaptınız diyelim. T silikleşmiş bu çatlama olmuş vücudunuz o gün yumurta var ve 24 saat canlı kalacak demek. O GÜNÜ MUTLAKA VE MUTLAKA değerlerin!! Yumurta çatladı gı gün en yüksek şansınız oldugı gün. İlişki yasandı usa beklemeniz gerekiyo belirtiniz var mı bende varYani benim merak ettigim şu ovulasyon testi çift çiz cıktıgnda o an yumurtlamamı yasıyoruz yoksa yumurtlamadan 1 gun öncesini mi. Çünkü ben pik görünce silikleşene kadar 1 gun durup 1 gun ilişki yaptım yani sadece aralıklı gunlerse acaba tutturdummu offffff yahu 10 şubat gel artık
Çatladıgı gün de 1 gun degerlendrdm ama diger gun bos saol kuzum cevabın içinnŞimdi. Çift çizgi ikisi de eşit koyuluktaysa pik. T daha koyduysa da pik. O günü mutlaka degerlendirin. Ertesi gün yaptınız diyelim. T silikleşmiş bu çatlama olmuş vücudunuz o gün yumurta var ve 24 saat canlı kalacak demek. O GÜNÜ MUTLAKA VE MUTLAKA değerlerin!! Yumurta çatladı gı gün en yüksek şansınız oldugı gün. İlişki yasandı usa beklemeniz gerekiyo belirtiniz var mı bende var
Ne demek canım. Aynen ben de diğer günü dwğerlendirmedim yumurta 1 gün canlı kalıyo zaten işe gittim çünkü aksam eve gelene kadar yazamaz diye. Olsun değerlendirdiklerimiz tutmuştur inşallah ben de bekliyorum 5i gibi erken gebelik testi yapıcam gecikmeye bekleyemicemÇatladıgı gün de 1 gun degerlendrdm ama diger gun bos saol kuzum cevabın içinn
Bende tam 10 şubatı beklıyorum busefer 1 tık daha umutluyum nedense ay heycanlandım yavNe demek canım. Aynen ben de diğer günü dwğerlendirmedim yumurta 1 gün canlı kalıyo zaten işe gittim çünkü aksam eve gelene kadar yazamaz diye. Olsun değerlendirdiklerimiz tutmuştur inşallah ben de bekliyorum 5i gibi erken gebelik testi yapıcam gecikmeye bekleyemicem
Kesinlikle pik bugunu ve silikleştigi gunude degerlendirinBiraz önce yaptım pik sayılır mı adetin 15. Günü
Bu ay ben de daha umutluyum ya diyolar ya hamileler hisseder diye. Geçen ay da umutluydum negatif çıktı o hüznü Bi kez yasadım ama bu ay farklıBende tam 10 şubatı beklıyorum busefer 1 tık daha umutluyum nedense ay heycanlandım yav
Sabah değerlendirdim pik görünce akşama da yapmalimiyimKesinlikle pik bugunu ve silikleştigi gunude degerlendirin
Sabah değerlendirdim pik görünce akşama da yapmalimiyim
Yarın ise gidecem geceye degerlendirebilirim ancakYoo bugün yaptıysanız yeterli zaten canlı kalıyo aksam da yarın silikleşince de mutlaka degerlendirin. Yumurta catlıcak cunkü
Canım yumurtlama görünüyor artık silik görene kadar değerlendirYarın ise gidecem geceye degerlendirebilirim ancak
EvettSabah değerlendirdim pik görünce akşama da yapmalimiyim
Belirti var bende demisin ya orayı atlamışım pardonBu ay ben de daha umutluyum ya diyolar ya hamileler hisseder diye. Geçen ay da umutluydum negatif çıktı o hüznü Bi kez yasadım ama bu ay farklı
Hala çift çizgi mi nasıl yaa 2 keremi yumurtlama acabaBenim de bat 8 Şubat ilaç çatlatma iğnesi kullandım doktorun söylediği günleri değerlendirdim ama ovu testlerinde yumurtlama görüyorum iki gün sonra silikleşiyor ama bir senedir olumlu olmadı inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim
Akşam yapmadık işten geldim az önce ovulasyon yaptım iyice koyulaşmış t
Canım pik yapmış bu akşamı ve yarını mutlaka değerlendirin hadi bakalımBiraz önce yaptım adetin 16.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?