Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi. Çift çizgi ikisi de eşit koyuluktaysa pik. T daha koyduysa da pik. O günü mutlaka degerlendirin. Ertesi gün yaptınız diyelim. T silikleşmiş bu çatlama olmuş vücudunuz o gün yumurta var ve 24 saat canlı kalacak demek. O GÜNÜ MUTLAKA VE MUTLAKA değerlerin!! Yumurta çatladı gı gün en yüksek şansınız oldugı gün. İlişki yasandı usa beklemeniz gerekiyo belirtiniz var mı bende var

Çatladıgı gün de 1 gun degerlendrdm ama diger gun bos saol kuzum cevabın içinn

Geçen ay takvime bakıp değerlendirdim 13 ü yumurtlama görünüyordu en son 14 ünde değerlendirdim ama olmadı bu ay ovulasyon yaptım 13. Gün yumurtlama görünüyor ama ben 15 inde pik gördüm sayılır geçen ay kaçırmış olabilirim yumurtlama gününü

Çatladıgı gün de 1 gun degerlendrdm ama diger gun bos saol kuzum cevabın içinn
Ne demek canım. Aynen ben de diğer günü dwğerlendirmedim yumurta 1 gün canlı kalıyo zaten işe gittim çünkü aksam eve gelene kadar yazamaz diye. Olsun değerlendirdiklerimiz tutmuştur inşallah ben de bekliyorum 5i gibi erken gebelik testi yapıcam gecikmeye bekleyemicem

Bende tam 10 şubatı beklıyorum busefer 1 tık daha umutluyum nedense ay heycanlandım yav

Bende tam 10 şubatı beklıyorum busefer 1 tık daha umutluyum nedense ay heycanlandım yav
Bu ay ben de daha umutluyum ya diyolar ya hamileler hisseder diye. Geçen ay da umutluydum negatif çıktı o hüznü Bi kez yasadım ama bu ay farklı

Benim de bat 8 Şubat ilaç çatlatma iğnesi kullandım doktorun söylediği günleri değerlendirdim ama ovu testlerinde yumurtlama görüyorum iki gün sonra silikleşiyor ama bir senedir olumlu olmadı inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim

Bu ay ben de daha umutluyum ya diyolar ya hamileler hisseder diye. Geçen ay da umutluydum negatif çıktı o hüznü Bi kez yasadım ama bu ay farklı
Belirti var bende demisin ya orayı atlamışım pardon kız bukadar erken belirti neler merak ettim

Hala çift çizgi mi nasıl yaa 2 keremi yumurtlama acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…