- 14 Ocak 2019
- 228
- 299
- 33
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
İnsallah canım teşekkür ederimEndiselenme canim guzel yukselir insallah
Önemli olan 2 günde 2 kat artması canım tekrar yaptirdinmi modeli bozma güzel artar inşallah gönlünü ferah tutBir hafta oldu bugün canım
Bir hafta oldu bugün canım
En son nezman yaptırdın 48 saat olmasına dikkat et canimBugün de gidip akşam acilde yaptırsam mı acaba yükselme olur dmi kızlar
Dün sabah 11 gibi yaptırdım canım daha 24 saat oldu yaniEn son nezman yaptırdın 48 saat olmasına dikkat et canim
Yarın sabah 11 buçukta yaptır canım bende mesela dün 12.50 yaptırdım yarın 1 buçuk gibi yaptıracam inşallahDün sabah 11 gibi yaptırdım canım daha 24 saat oldu yani
Canım kaset testte göremedim erken gebelik yap yineCanım yumurtlama takibi yapmadım ama uygulama da 3-4 Şubat gösteriyor. Bugün bat günüm. Pazartesi günü erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm dün de kaset test böyle çıktı
Öyle yatıcam canım sabah yine aynı saatlerde gideceğim doktoruma hayırlısı olsun hakkımzaYarın sabah 11 buçukta yaptır canım bende mesela dün 12.50 yaptırdım yarın 1 buçuk gibi yaptıracam inşallah
Aminn inşallah canımÖyle yatıcam canım sabah yine aynı saatlerde gideceğim doktoruma hayırlısı olsun hakkımza
Bu sabah pembe akıntım geldi devamı yok henüz ama umudum azaldıCanım kaset testte göremedim erken gebelik yap yine
Evet canım öğlen 1 de verecek ozaman tam 48 saat yapıyor cnkiSnaa canım bugün kan vericek misin?
anladım canım bende dün regl günümdü ne olur olmaz bekliyim dedim gelen giden olmadı bu akşam kan vericem tekrar 3 gün olmuş olucak ama olsunEvet canım öğlen 1 de verecek ozaman tam 48 saat yapıyor cnki
Olsun daha iyi canım inşallah benimde bgn son betam olur ya 4. Kan verecem bgn bakalım inşallah haftaya çağırır doktorumanladım canım bende dün regl günümdü ne olur olmaz bekliyim dedim gelen giden olmadı bu akşam kan vericem tekrar 3 gün olmuş olucak ama olsun
inşallah canımOlsun daha iyi canım inşallah benimde bgn son betam olur ya 4. Kan verecem bgn bakalım inşallah haftaya çağırır doktorum
Allah razı olsun canımCanım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin beta neydi nasıl artışlar devam ediyordu
Hayırlı olsunnn bikaç gündür yoktum buralarda konuştuğum kızlar hepsi hamileymiş maşallahOlsun daha iyi canım inşallah benimde bgn son betam olur ya 4. Kan verecem bgn bakalım inşallah haftaya çağırır doktorum
Maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımAllah razı olsun canımevet. 10 şubat bat tarihim di. 8 şubatta yani adete 2 gün kala beta hcg testi yapıldı 93,6 çıktı çok şükür.
Tam bi hafta sonra tekrar yapıldı 3150 çıktı.
Dün de ultrasona girdim keseyi gördüm 5+6 haftalıgız çok şükür
MaşallahMaşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Benimde regile 6 gün kala 10 çıktı sonra regile 4 gün kala 22 çıktı 4 gün sonra regil günü ertesi günü 183 çıktı salı günü yani bugün tekrar kan vereceğim inşallah nasıl sence artislar
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimMaşallahçok iyi 2 katı hatta fazlası artış görülmeli sende de oluyo5çok şükür Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?