Gebeliğe Hazırlık Bat 10 Şubat olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım bende dün regl günümdü ne olur olmaz bekliyim dedim gelen giden olmadı bu akşam kan vericem tekrar 3 gün olmuş olucak ama olsun
Olsun daha iyi canım inşallah benimde bgn son betam olur ya 4. Kan verecem bgn bakalım inşallah haftaya çağırır doktorum

Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin beta neydi nasıl artışlar devam ediyordu
Allah razı olsun canım evet. 10 şubat bat tarihim di. 8 şubatta yani adete 2 gün kala beta hcg testi yapıldı 93,6 çıktı çok şükür.
Tam bi hafta sonra tekrar yapıldı 3150 çıktı.
Dün de ultrasona girdim keseyi gördüm 5+6 haftalıgız çok şükür

Olsun daha iyi canım inşallah benimde bgn son betam olur ya 4. Kan verecem bgn bakalım inşallah haftaya çağırır doktorum
Hayırlı olsunnn bikaç gündür yoktum buralarda konuştuğum kızlar hepsi hamileymiş maşallah

Maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Benimde regile 6 gün kala 10 çıktı sonra regile 4 gün kala 22 çıktı 4 gün sonra regil günü ertesi günü 183 çıktı salı günü yani bugün tekrar kan vereceğim inşallah nasıl sence artislar

Maşallah çok iyi 2 katı hatta fazlası artış görülmeli sende de oluyo5çok şükür Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…