• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Ne bileyim griptim eğer bişey varsa ilaç falan içmiyim diye ama olsa çıkardı zaten. Senin ne zaman bat

benim geçti 5. gecıkme ama dün test yaptım negatif. mevsim gecişi stres ya da kist vardı en son ona bağlı gecıkme olabilir.

IMG_8474.webp

Lütfen yardımcı olur musunuz dün akşam ve bugün sabah yaptığım testlerde çizgi normal yerinde değil de içeride kağısın altında çıkıyor daha önce yaptığım predictor testleri açtım hiç birinde böyle bir şey test mi hatalı ama iki test de aynı

Eklentiler

• IMG_8476.webp
    IMG_8476.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar Salı günü çatlama ve ilişki olmuştu . Perşembe günü akşam ve gece sızı hissettim batma gibi , sol alt karnımda . eski hamileliğimde de bu sızıyı hissetmiştim . Yine ilgisi olabilir mi acaba yaa

Bat 14/15 ekimle yerimi alayım burada 🙈 Yumurtlama sonrası yaşadığım göğüs şişliği ve sızlaması dpo5 olmama rağmen daha başlamadı şuanlık tek belirtim bu 😂
Gebelikte göğüs hassasiyeti oluyor denmiyor mu bilmediğim için soruyorum yani göğüs ağrımaması da mı belirti

Back
X