Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Ayy umarım vardır ne güzel evlilik yıl dönümü hediyesi olur

Merhaba bende ayın 11 inde bekliyorum reglimi. 5 yıldır deniyorum arada bi düşük var. Düşükten beri 2 yıl oldu ne denediyse olmadı bu ayda çok umudum yok ama inşallah olmuştur
Bu ay bende de yok büyük ihtimal canım en azından gebe kalabilmişsin bi düşük var öyle düşün bende hiç yok daha

Sizinle aynı günler kullanmışız klomeni ama bende de yok bu ay gebelik büyük ihtimalle
Bende dün kan verdim regle 6 gün varken iğne üstünden de 10 gün geçmişti <2.5 çıktı burdaki arkadaşlar aralıkta bi değer yükselme ihtimali olabşkie daha erken falan dedi

Bende dün kan verdim regle 6 gün varken iğne üstünden de 10 gün geçmişti <2.5 çıktı burdaki arkadaşlar aralıkta bi değer yükselme ihtimali olabşkie daha erken falan dedi
Bence de 6 gün kala erken benim doktorum adet olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi garanti olsun diye herhalde en azından adet gününü bi kaç gün geçince tekrar verebilirsin kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…