- 17 Mart 2023
- 126
- 17
- 28
- 25
en azından hamile kalmışsın canım ben 7 yıldır uğraşıyorum kimyasal dahi yaşamadım allah gönlümüze göre versin. şuan adetin 4.cü günündeyim bakalım bu ay bizi ne bekliyorMerhaba bende ayın 11 inde bekliyorum reglimi. 5 yıldır deniyorum arada bi düşük var. Düşükten beri 2 yıl oldu ne denediyse olmadı bu ayda çok umudum yok ama inşallah olmuştur
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım acaba bi sebebi var mı 7 yıl baya uzun bi süre çünküen azından hamile kalmışsın canım ben 7 yıldır uğraşıyorum kimyasal dahi yaşamadım allah gönlümüze göre versin. şuan adetin 4.cü günündeyim bakalım bu ay bizi ne bekliyor
çok büyük bi sorun da yok perde vardı küçük bi kısmı alındı rahmim kalp şeklinde diye eşimin tathilleri daha yapamadık ama önceki sonucu biraz düşüktü gerisi iyiydi yani 2 aşılama bile denedik tutmadı nasip bu ay inşallah mucizelerimizi alırız yarabbimRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım acaba bi sebebi var mı 7 yıl baya uzun bi süre çünkü
Merhaba benimde bu yaşıma kadar ilk defa tahmini yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde büyüme hassaslık sizlama oldu ayın 2 sinden beri yani. Ve ilk defa dün bel ağrısı yaşadım adet doneminde hiç yasamadigim şeyler bunlar. Ve adete 1 hafta kala adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım başladı. Bugün döngünün 18. Günü. Bat 15 Ağustos dün ve bugün sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm şaşkınım ama yaşım 41 ümidim çok yok.Ay inşallah şu gruptan en yakın zamanda hepimiz hamile çıkarız :) ben hal beklemedeyim test yapmamak için zor duruyorum bat 13 Ağustos sıcak basması yumurtlamadan itibaren devam eden göğüs hassasiyetim ve ara ara kasık ağrım var o kadar psikolojik de olabilir :)
Belki pozitife dönerKızlar üzgünüm tertemizzz Negatifben elendim bu ay
Yaa ay hadi İnşallah, ben artık oturup regl beklicem tabi inşallah gelmezKızlar aşırı aşırı aşırııı gölge bir çizgi çıktı, iki gün önce yaptığımda yoktu ondan eminim. Fotoda görünmüyor bile çok erken yaptım yine ya şimdi yine otur bekle
BAT ne zamandı? İki gün sonra tekrar dene bakalımTestin ilk 10 dksı içinde ikinci gölge çizgiyi gördüm, iki üç dk sonra yok oldu bu ne demek şimdi hahah
Hadi hayırlısı canım bari sen hamiş ol bizden geçti bu ayKızlar aşırı aşırı aşırııı gölge bir çizgi çıktı, iki gün önce yaptığımda yoktu ondan eminim. Fotoda görünmüyor bile çok erken yaptım yine ya şimdi yine otur bekle
Aaa ama daha adet tarihinize varmış baya yerleşme görüyor olmayasınız inşallah öyledir büyük bir işaret bence buMerhaba benimde bu yaşıma kadar ilk defa tahmini yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde büyüme hassaslık sizlama oldu ayın 2 sinden beri yani. Ve ilk defa dün bel ağrısı yaşadım adet doneminde hiç yasamadigim şeyler bunlar. Ve adete 1 hafta kala adet olacakmış gibi ara ara ağrılarım başladı. Bugün döngünün 18. Günü. Bat 15 Ağustos dün ve bugün sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm şaşkınım ama yaşım 41 ümidim çok yok.
Kusura bakma uzun oldu hakkını helal et
Umarım gebesindir ve sağlıkla kucağına alırsın
Evet ayın 15 i bat ama belkide erken adet olucam Allah hayırlısını ve kolayını nasip etsin en güzel şekilde hepimizeAaa ama daha adet tarihinize varmış baya yerleşme görüyor olmayasınız inşallah öyledir büyük bir işaret bence bu
Canım catlamadan 9 gun geçmiş ovulasyon koyulasmaya başladıysa gebelik olabilir var mi elinde gebelik testi varsa hangi marka varHanımlar bir bakar mısınız reglme 8 gündür falan kaldı ama bugün yaptığım ovülasyon testini anlayamadım Pcos falan da yok 30-35 arası regl olurum. Eki Görüntüle 3628211 Eki Görüntüle 3628212
Ben çatlamadan 1 gün önceyi değerlendirdim bugün test yaptım dayanamadım yine negatifEvet ayın 15 i bat ama belkide erken adet olucam Allah hayırlısını ve kolayını nasip etsin en güzel şekilde hepimize
Ben yumurtlama gününden 2 gün önce birliktelik yaşadım zaten çok düşük olan ihtimal ( yaştan dolayı) dahada düştü yani
Sende yerleşme oldu mu hiç? ben yaşamadım bilmiyorum nasıl oluyor renk ve kıvamı?
Var awox marka ama henüz erkendir diye de yapmak istemiyorum :/Canım catlamadan 9 gun geçmiş ovulasyon koyulasmaya başladıysa gebelik olabilir var mi elinde gebelik testi varsa hangi marka var
Ben yaşımdan dolayı hiç korunmadim canım ama umarım bu ay sen v ben tüm bekleyenler güzel haber alirizBen çatlamadan 1 gün önceyi değerlendirdim bugün test yaptım dayanamadım yine negatifdaha önceki aylar yerleşme yaşadığımı düşündüm ama hep regliye döndü 3 gün az az kahverengi lekelenmelerim oldu daha önceden hiç olmazdı ama hep normal adete döndü korunmayı bırakınca vücut çok şaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?