Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Testin ilk 10 dksı içinde ikinci gölge çizgiyi gördüm, iki üç dk sonra yok oldu bu ne demek şimdi hahah
Kız benim de awox öyle oldu sabah ki valla ilk 7. Dk falandı bir gölge çizgi vardı sonra 15 dk sonra falan baktım oda yok yani hatta benimki fotoda da belli oluyordu seninki de mi awox

9 dpoda genelde varsa cikiyor ama istersen yarın sabahda deneyebilirsin ben 9 dpo olur olmaz yapacağım 2 gun kaldı
Normalde hemen arka arkaya test yapardım geçen ay ki yalancı pozitiflerden ötürü bi tık akıllandım gibi ama bugün kasık ağrım başladı modumu düşürdü o da… İnşallah hamişizdir

Ay bir an korktum çünkü tek güvendiğim awox ve depoladim inşallah güzel haberler alırız ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki

Ay bir an korktum çünkü tek güvendiğim awox ve depoladim inşallah güzel haberler alırız ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki
Dayanamayıp şuan yaptım… yine aynı duyguları hissettim yine inanmak istiyorum ama bu kez yalancı olmasın lütfen Allahım. Hafif silik çizgi çıktı 5 dakika içerisinde çok kötü oldum awox umarım yanıltmaz

Kız benim de awox öyle oldu sabah ki valla ilk 7. Dk falandı bir gölge çizgi vardı sonra 15 dk sonra falan baktım oda yok yani hatta benimki fotoda da belli oluyordu seninki de mi awox
Evet benim de awox ya, fotoyu atsana

flaşlı flaşsız attım gerçi pek bir farkta yok aklıma girdin uf ama daha erken bence

Canım bariz hamilesin işte rengi de pembeeeee ayyyyyy çok sevindimmmmmm tebriklerrrr
Geçen ayda aynısı oldu bu testlere göre ben her ay hamileyim bu kez kendimi kaptırmak istemiyorum ama daha erken değil mi sence 8 gün kadar var reglme bir de kasıklarım ağrıyor

Geçen ayda aynısı oldu bu testlere göre ben her ay hamileyim bu kez kendimi kaptırmak istemiyorum ama daha erken değil mi sence 8 gün kadar var reglme bir de kasılarım ağrıyor
Hayir ne 8 günü bugün 9 dpodasin adet tarihin adet tarihin 14 agustos kadınların geneli 9 dpoda ogreniyor ben awoxda hiç böyle negatif görmedim valla müjdemi isterimmmmmm

Hayir ne 8 günü bugün 9 dpodasin adet tarihin adet tarihin 14 agustos kadınların geneli 9 dpoda ogreniyor ben awoxda hiç böyle negatif görmedim valla müjdemi isterimmmmmm
Ağlarım şimdi dicem de ne bileyim bi durgunluk var şimdi de kan testin de çıkmaz şimdi bu kesin bir de kasıklarım fena neden acaba sanki pms dönemindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…