- 2 Temmuz 2022
- 317
- 45
- 48
- 26
Niyet edip yüzük ve ya tesbih sallıyosun yuvarlaksa kız dikse erkek çıkıyoBunu bilmiyorum nasıl oluyor
Yarın deneyeyim merak ettimNiyet edip yüzük ve ya tesbih sallıyosun yuvarlaksa kız dikse erkek çıkıyo
Bi de bi tavsiye vermek isterim. Değerin şuan düşük olması bebeğin dhaa yeni yerleştiğini ifade ediyo. Mümkünse bi kaç gün hiç iş yapma yatYarın deneyeyim merak ettim
Evet canım öyle yapacağım kasik ağrılarım var bugün bel ağrım var dinlenmeye çalışacağımBi de bi tavsiye vermek isterim. Değerin şuan düşük olması bebeğin dhaa yeni yerleştiğini ifade ediyo. Mümkünse bi kaç gün hiç iş yapma yat
Bişey sorucam peki nasıl bi kasık ağrısı var regl gibi mi farklı mıEvet canım öyle yapacağım kasik ağrılarım var bugün bel ağrım var dinlenmeye çalışacağım
Regle benziyor ama sürekli değil ara araBişey sorucam peki nasıl bi kasık ağrısı var regl gibi mi farklı mı
Mesela günde bi iki miRegle benziyor ama sürekli değil ara ara
Kaç gün geciktiniz baya pozitif duruyo hayırlı olsunSanırım hamileyim :) yarın kan vericem
Evet canım bir de belim ağrıyor uzun süre oturuncaMesela günde bi iki mi
Evet canım ara ara birkaç kere kısa sürüyorMesela günde bi iki mi
çok mutlu oldum canım hayırlı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsinEvet canım ara ara birkaç kere kısa sürüyor
Canim sonucun ne zmn cikicakKaç gün geciktiniz baya pozitif duruyo hayırlı olsun
Cok tesekkur ederim.elbette herseyin bir zamani vardir uzulmeyin dogru zamanda size gelecektir bebeginiz insallahMaşallah kuzum sağlıkla al kucağına inşallah
Keşke bende bugün gebe oldugumu ogrenseysim çok üzüldüm 0.100 nedir ya onca belirtiye ragmen
1 saat varCanim sonucun ne zmn cikicak
Çok teşekkür ederim canım amin insallah 1 yıl olduçok mutlu oldum canım hayırlı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsinkaç yıllık evlisin
Hiç var gibi hissetmiyorum amaCanim sonucun ne zmn cikicak
Evet aslında hiç pozitif çıkacağını hissetmiyorum ama yine de merakımdan verdim.Ayyyy kan mı verdin
Ben cok anlamiyorum sattan battan burda ogrendim hepsiniAma son regl 18 temmuzda bi sonraki regl 18 ağustos olması lazım değil mi yani nasıl geciktiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?