- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Tabiki de cnm olsun bebisinde ne olursa olsun hem bakarsn ilk ugurlu haberi sendn alirizda devami gelir insallah9 eylülü de kabul ediyor musunuz ?
Hosgeldin olucak insallah hep pozitif ve olumlu olalim canm14 Eylül benim bat dün hsg çektirdim 3 gün korunmadan sonra başlıycaz inşaAllah denemelere çok heyecanlıyım :)
Ayyy inşallah canım ya inşallah. Yumurtlama döneminde misiniz ? Nasıl gidiyor çalışmalarTabiki de cnm olsun bebisinde ne olursa olsun hem bakarsn ilk ugurlu haberi sendn alirizda devami gelir insallah
Bazen oyle dusunuyorum ama istem disi oluyo cnm dusunmcm dyom ama yok ister istemez oluyo e bizde burda birbirimizle zamn gecrcez bu arada uzuldm cnm bu sekilde gebelik yasamana insallah saglikli bi evlat sahibi olursunKızlar böyle takmayın beklemeyin emin olun beklemediğiniz düşünmediğiniz anda olacak bende hep böyle heyecan yapardım vs..o kadar çok şey araştırıp okudum ki şimdi öylesine bakınıyorum bu sayfada tecrübe sahibi oldum :) kafanız rahat etsin ben 2 senedir istiyorum 3 defa sonu hüsran olsa da hamilelik geçirdim ve 3 u de bosverdigim zaman oldu
Hayırlısı ise olsun hamile kalmak malesef çözüm olmuyor o yüzden herkese inşallah sonu iyi olursa hamile kalırsınız diye dua ediyorum çünkü daha stresli öteki türlüBazen oyle dusunuyorum ama istem disi oluyo cnm dusunmcm dyom ama yok ister istemez oluyo e bizde burda birbirimizle zamn gecrcez bu arada uzuldm cnm bu sekilde gebelik yasamana insallah saglikli bi evlat sahibi olursun
Hergün müEvet cnm yumurtlama donemindeyim hic ara vermiyorum kacrmiyim diye ama bu gun bisey yapamadm esim gece calisiyo gunduz kaynanam falan burdaydi sabah hemn devam etcm kacirmiyim dye
Bende öyle yapıyorum canım adet bitti ertesi gününden başlayarak 2 günde 1 birdahaki adete kadar devamAma bu ay yumurtlama donemine takilmcm yinede devam edcmmelegini_bekliyor sonuna kadar bu ay full gdcm ya
Bn hergun yapiyrm iki gunde bir mi yapim ya kaciririm dye korkuym valla ondan yapymBende öyle yapıyorum canım adet bitti ertesi gününden başlayarak 2 günde 1 birdahaki adete kadar devam
Evet yoruldm yaHergün mü
Her gün yapmayın kızlar birşey farketmez zaten sperm 2 gün yaşıyor hem kalitesiz sperm gelir 3 günde bir demişti Dr banaBn hergun yapiyrm iki gunde bir mi yapim ya kaciririm dye korkuym valla ondan yapym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?