BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Kızlar böyle takmayın beklemeyin emin olun beklemediğiniz düşünmediğiniz anda olacak bende hep böyle heyecan yapardım vs..o kadar çok şey araştırıp okudum ki şimdi öylesine bakınıyorum bu sayfada tecrübe sahibi oldum :) kafanız rahat etsin ben 2 senedir istiyorum 3 defa sonu hüsran olsa da hamilelik geçirdim ve 3 u de bosverdigim zaman oldu

Bazen oyle dusunuyorum ama istem disi oluyo cnm dusunmcm dyom ama yok ister istemez oluyo e bizde burda birbirimizle zamn gecrcez bu arada uzuldm cnm bu sekilde gebelik yasamana insallah saglikli bi evlat sahibi olursun

Bazen oyle dusunuyorum ama istem disi oluyo cnm dusunmcm dyom ama yok ister istemez oluyo e bizde burda birbirimizle zamn gecrcez bu arada uzuldm cnm bu sekilde gebelik yasamana insallah saglikli bi evlat sahibi olursun
Hayırlısı ise olsun hamile kalmak malesef çözüm olmuyor o yüzden herkese inşallah sonu iyi olursa hamile kalırsınız diye dua ediyorum çünkü daha stresli öteki türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…