BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

aramizda iki gun var sen ver mujdeli haberi pesinede ben ne super olurdu yaaa
Iyiy canim tesekkur ediyorum sen nasilsin :) valla ne guzel olur dimi pespese. Bayramda cifte bayram yaşarız adet bittikten 1 gun sonra 1dolu 1 bos yapiyorz normalde yarin dolu gunumuz ama c.tsi takvime gore yumurtam catliyor diyorum yarin da yapmasam c.tsi mi yapsam bilemedim. Takvim programi kullaniyosan dedigimi anlamissindir kafam ona takildi :/

Canım bence o güne çok takılma. 48 saat canlı kalabilior zaten. Adetin 1 gün gecikse bile yumurtlama günü değişiyor. 2 günde 1 en garanti

Canım bence o güne çok takılma. 48 saat canlı kalabilior zaten. Adetin 1 gün gecikse bile yumurtlama günü değişiyor. 2 günde 1 en garanti
Affina siginarak soyluyorum carsamba gunu birlikte olduk bugun bekleme gunu yarin tekrar birliktelik olacakti 1dolu 1 bos yaptigimiz icin ama c.tsi gunu takvimim programina gore tam yumurta resmi var o zaman yarın yapmasam c.tsi mi yapsam

Bende iyiyim cnm evt kullanyrum cnm bunlar zaten canli kaliyo ya sen oyle devm et bu takvimlerede pek guvenesm yok bnde adet bitiminden beri yapiyrm oylede devm etcm bkalim ama bn hergn yapiydum kacrmiyim dye megerse sperm canliligini rahimde koruyomus

Affina siginarak soyluyorum carsamba gunu birlikte olduk bugun bekleme gunu yarin tekrar birliktelik olacakti 1dolu 1 bos yaptigimiz icin ama c.tsi gunu takvimim programina gore tam yumurta resmi var o zaman yarın yapmasam c.tsi mi yapsam
Ya bnm ablamin 3 cocugu var hic yumurtlama gunu takip falan yapmiyo biz cok mu takiliyoz ne

Eyila23 canm bu takvimde bnm 28 de tam yumurta var o gunmu en yuksek ihtimal eger oyleyse bn yarini degerlendrp ertesi gun bos birakip 28i mi degerlendrm

Benimde bugün oldu yarın yumurtlama günüm 1 dolu 1 boş gidiyorum ama 48 saat canlı kaldığı için yarın yapmıcam. Çünkü adetimin 1 gün gecikirse yumurtlama günümde cmtesiye sarkacak. Seninde adetinin erken gelme yada gecikme ihtimali yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…