- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
- 73
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Hoş buldum canim bekleyelim bakal bu ay bize neler gosterecekHos geldin canim...
Insallah guzel seyler gosterirHoş buldum canim bekleyelim bakal bu ay bize neler gosterecek
23-28 arasiYumurtlama dönemin ne zaman canım ?
Bat 11. 12 eylul bakalim dua edelim ya hepimizin olsun olmazsada var bi hayir dcez artkYumurtlama dönemin ne zaman canım ?
Naber nasilsn cnmHoş buldum canim bekleyelim bakal bu ay bize neler gosterecek
aramizda iki gun var sen ver mujdeli haberi pesinede ben ne super olurdu yaaaBenimde bat 10 eylul
Iyiy canim tesekkur ediyorum sen nasilsin :) valla ne guzel olur dimi pespese. Bayramda cifte bayram yaşarızaramizda iki gun var sen ver mujdeli haberi pesinede ben ne super olurdu yaaa
İyi değerlendir bugünleri canım23-28 arasi
Canım bence o güne çok takılma. 48 saat canlı kalabilior zaten. Adetin 1 gün gecikse bile yumurtlama günü değişiyor. 2 günde 1 en garantiIyiy canim tesekkur ediyorum sen nasilsin :) valla ne guzel olur dimi pespese. Bayramda cifte bayram yaşarızadet bittikten 1 gun sonra 1dolu 1 bos yapiyorz normalde yarin dolu gunumuz ama c.tsi takvime gore yumurtam catliyor diyorum yarin da yapmasam c.tsi mi yapsam bilemedim. Takvim programi kullaniyosan dedigimi anlamissindir kafam ona takildi :/
Affina siginarak soyluyorum carsamba gunu birlikte oldukCanım bence o güne çok takılma. 48 saat canlı kalabilior zaten. Adetin 1 gün gecikse bile yumurtlama günü değişiyor. 2 günde 1 en garanti
Bende iyiyim cnm evt kullanyrum cnm bunlar zaten canli kaliyo ya sen oyle devm et bu takvimlerede pek guvenesm yok bnde adet bitiminden beri yapiyrm oylede devm etcm bkalim ama bn hergn yapiydum kacrmiyim dye megerse sperm canliligini rahimde koruyomusIyiy canim tesekkur ediyorum sen nasilsin :) valla ne guzel olur dimi pespese. Bayramda cifte bayram yaşarızadet bittikten 1 gun sonra 1dolu 1 bos yapiyorz normalde yarin dolu gunumuz ama c.tsi takvime gore yumurtam catliyor diyorum yarin da yapmasam c.tsi mi yapsam bilemedim. Takvim programi kullaniyosan dedigimi anlamissindir kafam ona takildi :/
Bnmde 11 eylul umudum hade hayirlisiBu zaman nasil gecicekbuyrun kizlar beraber bekleyelim ki zamanimiz aksin cooook var daha.. birbirimizi motive edelim... hamisler de bize destek olabilirler. RABBIM BU AY NASIP ETSIN INSALLAH
Ya bnm ablamin 3 cocugu var hic yumurtlama gunu takip falan yapmiyo biz cok mu takiliyoz neAffina siginarak soyluyorum carsamba gunu birlikte oldukbugun bekleme gunu yarin tekrar birliktelik olacakti 1dolu 1 bos yaptigimiz icin ama c.tsi gunu takvimim programina gore tam yumurta resmi var o zaman yarın yapmasam c.tsi mi yapsam
Hmmm beraberz cnm hadi bkalmBnmde 11 eylul umudum hade hayirlisi
Benimde bugün oldu yarın yumurtlama günüm 1 dolu 1 boş gidiyorum ama 48 saat canlı kaldığı için yarın yapmıcam. Çünkü adetimin 1 gün gecikirse yumurtlama günümde cmtesiye sarkacak. Seninde adetinin erken gelme yada gecikme ihtimali yok mu?Affina siginarak soyluyorum carsamba gunu birlikte oldukbugun bekleme gunu yarin tekrar birliktelik olacakti 1dolu 1 bos yaptigimiz icin ama c.tsi gunu takvimim programina gore tam yumurta resmi var o zaman yarın yapmasam c.tsi mi yapsam
Bugünü değerlendirdiniz mi canım ?Eyila23 canm bu takvimde bnm 28 de tam yumurta var o gunmu en yuksek ihtimal eger oyleyse bn yarini degerlendrp ertesi gun bos birakip 28i mi degerlendrm
Hayir kaynanamlar burdaydi kocişte gece calisiyo sabaha insallahBugünü değerlendirdiniz mi canım ?
Pazar günü de sabah yapın o zaman. 48 saati geçirme sen. 2 günde bir adet gününe kadar devam etHayir kaynanamlar burdaydi kocişte gece calisiyo sabaha insallah
Pazar sabahi ok anladm sagol cnm yardimci oldgn icin pazar aksami uzinliydi diye aksam yaparm dedim hic saat hesaplamadm ya sagol cnmPazar günü de sabah yapın o zaman. 48 saati geçirme sen. 2 günde bir adet gününe kadar devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?