- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Oh maşallahEvet yoruldm ya
Valla canım sperm kalitesi açısından doktorlar 2 günde bir öneriyor. Zaten 48 saat canlı kalıyor hergün yapmanın bi anlamı yok.Bn hergun yapiyrm iki gunde bir mi yapim ya kaciririm dye korkuym valla ondan yapym
Ya bana 24 saat dediler o yuzden bn yirtiniyom bu kadar 48 saat himm eee hergun yapmann anlsmi yokmus o zmnValla canım sperm kalitesi açısından doktorlar 2 günde bir öneriyor. Zaten 48 saat canlı kalıyor hergün yapmanın bi anlamı yok.
Yok tabi ki valla helal olsun ama her gün:)))) boşa yormayın kendiniziYa bana 24 saat dediler o yuzden bn yirtiniyom bu kadar 48 saat himm eee hergun yapmann anlsmi yokmus o zmn
Vay arkadas bilmydm ya adamida yorduk bosunaOh maşallah
Hahahaha alemsin yaa aynen boşa yormussunVay arkadas bilmydm ya adamida yorduk bosuna
Yok tabi canım. Bide hergün olunca sperm kalitesi düşüyor. Doktor mu söyledi sana 24 saat diyeYa bana 24 saat dediler o yuzden bn yirtiniyom bu kadar 48 saat himm eee hergun yapmann anlsmi yokmus o zmn
Ben yinr o kadar sey degilimde kocisime acidim simdi ya yazik ettim herifeYok tabi ki valla helal olsun ama her gün:)))) boşa yormayın kendinizi
Vay arkadas bilmydm ya adamida yorduk bosuna
Insallah bu form yikilsin hamislerle cnm insallah rabbim nasip etsinBende ovukasyon testi denedim bu ay ilk kez . Adet takvime göre uç gün önce yumurtladm. Ne olur dua edin arkadaşlar bu ay hayrlisyla sağlıklı bi evladımız olsun dua edin.
Amin canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayrlisyla azada noksansız evlat nasp etsinInsallah bu form yikilsin hamislerle cnm insallah rabbim nasip etsin
Gitti spermler :)Ben yinr o kadar sey degilimde kocisime acidim simdi ya yazik ettim herife
Valla ya off bileydm yuklnmzdm bu kadarGitti spermler :)
Yumurtlama dönemin ne zaman canım ?Valla ya off bileydm yuklnmzdm bu kadar
Hos geldin canim...Benimde bat 10 eylul
Geel hos geldin canmBenim o ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?