İnşallah hamilesindir can7m bende bay günü gelmeden 2 test yaptım negatif çıktı ama halsizlik iştah artışı gögüslerim süt veriyormuşum gibi şişti ve sızlıyor anlam veremedim bat 22 mayısAynen öyşe canım 10 ay önce düşüğüm oldu hiç beklemediğim bir anda gelmişti o günden sonra düşünmeye başladıl 6 aydırda istiyoruz.
İnşallah bu ay meleğim bana geldi yarın kesin öğrenicem bakalım darısı isteyen herkeze
Benim 18 canım yaptım dün testi pozitifi gördüm rabbime şükür yinede emin olmak için yarın tekrarlayı kan vericem...İnşallah hamilesindir can7m bende bay günü gelmeden 2 test yaptım negatif çıktı ama halsizlik iştah artışı gögüslerim süt veriyormuşum gibi şişti ve sızlıyor anlam veremedim bat 22 mayıs
İnşallah canım çok var daha beklemek zor geliyorBenim 18 canım yaptım dün testi pozitifi gördüm rabbime şükür yinede emin olmak için yarın tekrarlayı kan vericem...
İnşallah sende hamilesindir adet zamanını bekle bakalım ne olcak
Doğru bende beklemeyi hiç sevmiyorum rabbim şu güzel zamanlarda yardımcımız olsunİnşallah canım çok var daha beklemek zor geliyor
Tatlım çok sevindim senin adına.. Bende de belirtiler daha hafif ama sürekli kasığımda bir hareket var, gaz var, vücut ısısı yüksek ve hafif bulantılar var. Bat kaçtı canım? benim 15 mayıstı...Aynen öyşe canım 10 ay önce düşüğüm oldu hiç beklemediğim bir anda gelmişti o günden sonra düşünmeye başladıl 6 aydırda istiyoruz.
İnşallah bu ay meleğim bana geldi yarın kesin öğrenicem bakalım darısı isteyen herkeze
18 canım bakalım daha neler olacak ,inşallah bebiş habercisidir onlar benim batması çok belli ediyor kendiniTatlım çok sevindim senin adına.. Bende de belirtiler daha hafif ama sürekli kasığımda bir hareket var, gaz var, vücut ısısı yüksek ve hafif bulantılar var. Bat kaçtı canım? benim 15 mayıstı...
Bende bu ay daha bat günü gelmeden 2 kere test yaptım ikisinde de aynı negatif çıktı 1.sinde 2.çizgi silikti 2.testte negatif yani bu ay geçti galiba bat gününe 9 gün var nasip diyelim
Naptınız kızlar ben dün öğlen gibi pozitifi görmüştüm yarın tekrarlicam inşallah
Saolasın canım bug0n yapmadım elimde bir tane var şuan yarın kullanıcam inşallah onuTebrikler. Doğrudur inşallah. Bugün test yaptın mı
Hadi inşallah inşallah. Birinin hamile olduğunı duyunca çok mutlu oluyorum.Saolasın canım bug0n yapmadım elimde bir tane var şuan yarın kullanıcam inşallah onu
Bende öyle ama kensinide öğrenince bir vaşka oluyor rabbim hepimizin bu duyguyu tatmasını nasip eylesinHadi inşallah inşallah. Birinin hamile olduğunı duyunca çok mutlu oluyorum.
AminBende öyle ama kensinide öğrenince bir vaşka oluyor rabbim hepimizin bu duyguyu tatmasını nasip eylesin
Bence hamilesin canım.Son durum bu bat 12 mayis sizce
Ayyy valla 2.çizgi varSon durum bu bat 12 mayis sizce
İnşallah canım net sonucu bizimle paylaşInsallah o zaman sira kan testinde pazartesi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?