Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

İnşallah hamilesindir can7m bende bay günü gelmeden 2 test yaptım negatif çıktı ama halsizlik iştah artışı gögüslerim süt veriyormuşum gibi şişti ve sızlıyor anlam veremedim bat 22 mayıs

İnşallah hamilesindir can7m bende bay günü gelmeden 2 test yaptım negatif çıktı ama halsizlik iştah artışı gögüslerim süt veriyormuşum gibi şişti ve sızlıyor anlam veremedim bat 22 mayıs
Benim 18 canım yaptım dün testi pozitifi gördüm rabbime şükür yinede emin olmak için yarın tekrarlayı kan vericem...

İnşallah sende hamilesindir adet zamanını bekle bakalım ne olcak

Merhabalar benim bat 12 mayis dun sabah yaptim negatif cok cok silik gordum gibi de ama emin degilim hala beklemedeyim

Tatlım çok sevindim senin adına.. Bende de belirtiler daha hafif ama sürekli kasığımda bir hareket var, gaz var, vücut ısısı yüksek ve hafif bulantılar var. Bat kaçtı canım? benim 15 mayıstı...

Son 2 gün kaldı. Adet belirtileriyle hemen hemen aynı.. Ekstra belirtiler var işte. O bende süphe uyandırıyor. İnşallah müjdeli haberler verir ve müjdeli haberler duyarız..

Tatlım çok sevindim senin adına.. Bende de belirtiler daha hafif ama sürekli kasığımda bir hareket var, gaz var, vücut ısısı yüksek ve hafif bulantılar var. Bat kaçtı canım? benim 15 mayıstı...
18 canım bakalım daha neler olacak ,inşallah bebiş habercisidir onlar benim batması çok belli ediyor kendini

Bende bu ay daha bat günü gelmeden 2 kere test yaptım ikisinde de aynı negatif çıktı 1.sinde 2.çizgi silikti 2.testte negatif yani bu ay geçti galiba bat gününe 9 gün var nasip diyelim

O belli olmuyomuş canım erken yapanlarda bir sürü negatif çıkıp sonra değişen var senin daha varmış bat a. İnşallah hamilesindir.

Kızlar merhaba. Sitenin uzun zamandır takipçisiyim ama daha yeni üye oldum. Yaklaşik 7 aydir bebek istiyoruz ama birtürlü olmuyor. Doktora gittik sıradan bir kontrol sonrasi ikinizde de sorun yok dendi ama aylardir neden olmuyor anlamiyorum. Bu ay ne olacak bakalim. göğüslerim hafif ağrıyor ama hamiş olanların anlattigina gore cok agrimasi gerekiyot ama benimki oyle degil her adet donemimdeki agri gibi. Ama niyeyse hic adet olack gibi hissetmiyorum. Kasıklarımda ağrıdan ziyade gerilme var. Bunlar ne anlama geliyor hic bilmiyorum. Bat yarın inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…