Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Kızlar sabah test yapmıştım tek çizgi vardı belli bir süre sonra ikinci çizgi silik olmuş hamiş olabilirmiyim ki

Kızlar sabah test yapmıştım tek çizgi vardı belli bir süre sonra ikinci çizgi silik olmuş hamiş olabilirmiyim ki
Resim at bakalım belirli bir saatden somra olan çizgi genelde yanlış oluyor ama olumlu sonuç alanda var

Canim benim Rabbim baska dert vermesin yasatmasin insallah. Icimizi ferah tutalim. Guzel haberler alacagimiza inaniyorum ben...

Şükür oldu çok silik yakından farkediliyor gerçi daha erken ama insan heyecanlanıyor

Eklentiler

• 20170509_193614.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 71
Buda benim bat a 8 gün varken yaptıgim test

Eklentiler

• 2017-05-09 19.55.40.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 76
Buda benim bat a 8 gün varken yaptıgim test
Seninki silik çıkmış gözüküyor hamişmisin acaba bende 1 hafta kala yapayım çünkü bende kızımı 2 aylıkken mide agrısıyla öğrendim mide bulantım hiç olmadı zaten şimdi spor yaptığım için bide kahve ve yeşil çay çok içerim korkuyorum

5 dk sonrasında çıkanlar geçerli değil benim bi testimde öyle olmuştu 13 gün öncesinden kanda bile çıkmıyor bırakın idrarda çıksın 7 kala bence kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…