Resim at bakalım belirli bir saatden somra olan çizgi genelde yanlış oluyor ama olumlu sonuç alanda varKızlar sabah test yapmıştım tek çizgi vardı belli bir süre sonra ikinci çizgi silik olmuş hamiş olabilirmiyim ki
Googleden girip öyle dosyalara tıkla yükle.Uygulamadan yüklenmiyorYüklenmiyor bi türlü
Geçen gün hesapladım ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısından fenalaşmıştım bayılmıştım ama kondurmamıştım tabi kasık ağrısı ve sivilcelerde başlamıştı ama şuanki gibi kasık ağrısı vardı öyle olunca açıkçası olmadı dedim 1 hafta sonra regle 3 gün kala lekelenme başladı regllerim gününü şaşmadığı için kan vermiştim 164 çıkmıştı aynı kasık ağrısını yaşıyorum bu seferki ovulasyondan 6 gün sonra zaten döllenmede ovulasyondan 5-6 gün geçince oluyormus daha geç olsa şüphe duymucamda tamda bu süre sonunda olunca acaba mı diyorum dua edermisiniz banailk bebeğimde normal Doğum yaptım haftası büyük olduğu için elime doğdu yavrum hala unutamıyorum inşallah Allah dualarımı kabul etmiştir
Bat ne zaman canımŞükür oldu çok silik yakından farkediliyor gerçi daha erken ama insan heyecanlanıyor
Çok erken degilmi canım teste çıkması için22 mayıs canım 13 gün var
Canım kapapını kaldırda çek tam anlayamadım belki idrar lekesidirŞükür oldu çok silik yakından farkediliyor gerçi daha erken ama insan heyecanlanıyor
Ne zaman yapmalıyım testi canım ilk bebişimde hiç test yapmadım o yüzden pek zamanını bilmiyorumÇok erken degilmi canım teste çıkması için
İdrar lekesi olabilir canım attım malesefCanım kapapını kaldırda çek tam anlayamadım belki idrar lekesidir
Aslında bat günü yap diyorlar ama bir iki gün öncede çıkan oluyomusİdrar lekesi olabilir canım attım malesef
Keşke atmasaydın ben ilk gebeliğinde yaptuğım testleri hep sakladım ne kadar düşük olsada.Yarın tekrar yap koyulaşacakmıİdrar lekesi olabilir canım attım malesef
Canım hiç belli olmuyor ilkkez siyah test gördümBuda benim bat a 8 gün varken yaptıgim test
Seninki silik çıkmış gözüküyor hamişmisin acaba bende 1 hafta kala yapayım çünkü bende kızımı 2 aylıkken mide agrısıyla öğrendim mide bulantım hiç olmadı zaten şimdi spor yaptığım için bide kahve ve yeşil çay çok içerim korkuyorumBuda benim bat a 8 gün varken yaptıgim test
Tamam canım öyle yapayım en iyisi5 dk sonrasında çıkanlar geçerli değil benim bi testimde öyle olmuştu 13 gün öncesinden kanda bile çıkmıyor bırakın idrarda çıksın 7 kala bence kan verin
Canım o siyahı ben yaptım telden renk değiştirince çizgi netleşiyorCanım hiç belli olmuyor ilkkez siyah test gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?