BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Henüz evet değil yarına belki bugünü değerlendiremem eşim nöbette 🥹
Olsun, önemli olan pik günü ve bir sonraki gün yani çatlamanın olduğu gün☺️ Benimde dün pikti galiba, bugün düne göre daha silik ama hala koyu atarım resmini🤔

Olsun, önemli olan pik günü ve bir sonraki gün yani çatlamanın olduğu gün☺️ Benimde dün pikti galiba, bugün düne göre daha silik ama hala koyu atarım resmini🤔
Bu şekilde son hali

Eklentiler

• IMG_0261.webp
    IMG_0261.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 17
Evet hala çok koyu değerlendirmeye devam ☺️ benim bugün akıntı inanılmaz yoğun yumurta akı şeklinde yani gerçekten mutluyum çünkü bunu en son ocakta görmüştüm
Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Belirtiler aydan aya değişiyor. Gebelik yaşamadığın ay bir çok belirti hissederken gebe olduğun ay hiç belirti yaşamayabiliyorsun😊 Hormonlar bir garip😂

Merhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım🥰
Merhabaaa benim de bat 12 haziran yumurtlama dönemi yeni başladı daha çatlama olmadı bakalım başladık değerlendirmeye 🥲

Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Belirtiler aydan aya değişiyor. Gebelik yaşamadığın ay bir çok belirti hissederken gebe olduğun ay hiç belirti yaşamayabiliyorsun😊 Hormonlar bir garip😂
Evet orası öyle ama ben bir kaç aydır yumurtamın gelişemediğini düşünüyorum

Evet hala çok koyu değerlendirmeye devam ☺️ benim bugün akıntı inanılmaz yoğun yumurta akı şeklinde yani gerçekten mutluyum çünkü bunu en son ocakta görmüştüm
Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler de gelir 🌸 benimde bugün kasıklarımda bir doluluk hissi vardı arada ince bir sızı şeklinde sağ kaşığım ağrıyor

Çok sevindim sizin adınıza inşallah güzel haberler de gelir 🌸 benimde bugün kasıklarımda bir doluluk hissi vardı arada ince bir sızı şeklinde sağ kaşığım ağrıyor
Sizin tarih baya yaklaşıyor ☺️ 8 gün var degil mi yanlış hatırlamıyorsam

Siz test yapmıyordunuz değil mi? Bence sizde bugünü değerlendirin. Benimde dün o şekildeydi.

Güzel haberler alacağınız bir ay olsun inşallah ♥️
İnşAllah Allah bebiş haberi bekleyen herkesi bu ay sevindirsin, benim bir düşüğüm var 6 ay once düşük oldu + amh düşüklüğü yaşıyorum daha kür falan denemeye başlamadım düzenli ilişki sağlıklı yaşam yapmaya calısıyorum bakalım :)

Beslenme ile desteklediğinizi hatırlıyorum sanki☺️ Onun faydası olmuş bence, inşallah yumurtalar kocaman olmuştur🥳
Evet dikkat etmeye çalıştım umarım olur ❤️ önceki ay klomen kullanmıştım etkisi bir sonraki ay da devam ediyormuş Allahtan ümit kesilmez ❤️❤️

İnşAllah Allah bebiş haberi bekleyen herkesi bu ay sevindirsin, benim bir düşüğüm var 6 ay once düşük oldu + amh düşüklüğü yaşıyorum daha kür falan denemeye başlamadım düzenli ilişki sağlıklı yaşam yapmaya calısıyorum bakalım :)
Kaybınız için çok üzgünüm. Rabbim daha hayırlı zamanda daha sağlıklısını yaşatsın inşallah🤲🏻 Sağlıklı beslenme gelişen yumurta sağlığı konusunda çok önemli bence.

Back
X