Canım ben de zor bekliyorum ama bir hafta kala çıkması çok zorKızlar adetine bir hafta kalıp test yapıp pozitif gören var mı ben dayanamıyorum bir hafta var yapmak istiyorum ama yapmak çok da saçma biliyorum. Böyle olan kızlarım var mı acaba bir hafta kala pozitif gören aramızda
Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama bugün şüpheye düştüm.Normal değildi bana göre, bütün gün iş yapmadım ama öyle böyle halsizlik değil yaniBende kaç gün kala olmuştu hatırlamıyorum net ama bunlar erken belirtilerdi. 2 gün kala çıkmadı yani bende de.
Çok geçmemiş aslında yapmaya devam et.mutlaka cikarBende çıkmıyor. Hiç çıkmadı. 25 mayıstan beri.
Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama bugün şüpheye düştüm.Normal değildi bana göre, bütün gün iş yapmadım ama öyle böyle halsizlik değil yani
Çok doğru bir şeyler ile meşgul olmak en iyisi, inşallahKaptırmamak lazım. Temkinli yaklaşmakta fayda var. Belli olmaz bu işler çünkü. İnşallah gebeliğe işarettir diye umalım.
teşekkür ederim canımDaha varmış bata ama, regline bağlı herşey inşallah gönlüne göre olsun
Bende adet belirtilerimden başka bariz bi belirti olmamıştı. Sadece ilk gebeliğimde canım çok karpuz çekmişti alıp yemek istedim ilk ısırıkta midem bulanmıştı sonra aynı gün kuzenimin düğünü vardı masadaki kurabiye lerden yemek istedim ondan da bi ısırık aldım yine midem bulandı o gün tam regl günümdü ve olmamıştım 4 gün sonra da gebe olduğumu öğrendim zatenCevap için teşekkür ederimBendede uyku hali yorgunluk baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var dokundukça acıyor.Ama reglime 10 günden fazla var
Ben tatlı şeyler yemeyi çok severim ama 2 gündür hiç yiyesim gelmiyor.Havalardan da olabilir belki bu emin değilim.Eşim şuan yanımda dondurma yiyor, çok severim ama yiyesim yok asla.Bende adet belirtilerimden başka bariz bi belirti olmamıştı. Sadece ilk gebeliğimde canım çok karpuz çekmişti alıp yemek istedim ilk ısırıkta midem bulanmıştı sonra aynı gün kuzenimin düğünü vardı masadaki kurabiye lerden yemek istedim ondan da bi ısırık aldım yine midem bulandı o gün tam regl günümdü ve olmamıştım 4 gün sonra da gebe olduğumu öğrendim zaten
Ben olsam kesin yapmıştımYapsak mı ya 6 gün kalıyor benim yarın
Havalardan da olabilir canım. Bende geçen ay öyle oldum çok iştahlı biriyim normalde ama adete 1 hafta kala canım hiç bişey yemek istemedi. Hatta arada midem bulanıyordu dedim bu ay kesin oldu galiba. Ama boşa umutlanmışım günü gelince adet oldum zatenBen tatlı şeyler yemeyi çok severim ama 2 gündür hiç yiyesim gelmiyor.Havalardan da olabilir belki bu emin değilim.Eşim şuan yanımda dondurma yiyor, çok severim ama yiyesim yok asla.
Ay hayır ya bekleyin bence bu kadar beklediniz insan en azından umut ediyor erken yapınca tam bir hüsranYapsak mı ya 6 gün kalıyor benim yarın
Sana sonuna kadar katılıyorum . Bak iki gündür olur olmadık yerde çok afedersin öğürüyorum tutamıyorum kendimi . Ama bir şey yok , vücudum resmen oyun oynuyor benimle ve aklımla . Bende uzaklaşacağımKizlar aranizda 1 hafta kala test perileri gelmis olanlar goruyorum yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim cok takinti oluyor basimiza gelenden ibret alinben regl donemimde baska seylerle ilgilenicem arkadaslar biraz kafayi resetlemem lazim bi yandan kimler test yapti kimler hamile takip de edecegimm ama kafam yoruldu hayal kirikligi yasadim toparlanmak gerek
Ay orası öyle ama 6 gün deyince çıkar mı diye düşündümAy hayır ya bekleyin bence bu kadar beklediniz insan en azından umut ediyor erken yapınca tam bir hüsran
Çatlamadan sonraki kaçıncı gün oluyor pekiAy orası öyle ama 6 gün deyince çıkar mı diye düşündüm
Çatlamayı bilmiyorum ki pik üzerinden 9 gün geçmiş oluyor yarınÇatlamadan sonraki kaçıncı gün oluyor peki
Daha beta hcg salgılanmamış olur bence test yapma en az 3 gün daha bekle derim benÇatlamayı bilmiyorum ki pik üzerinden 9 gün geçmiş oluyor yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?