BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Canım ben de zor bekliyorum ama bir hafta kala çıkması çok zor

Bende kaç gün kala olmuştu hatırlamıyorum net ama bunlar erken belirtilerdi. 2 gün kala çıkmadı yani bende de.
Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama bugün şüpheye düştüm.Normal değildi bana göre, bütün gün iş yapmadım ama öyle böyle halsizlik değil yani

Kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama bugün şüpheye düştüm.Normal değildi bana göre, bütün gün iş yapmadım ama öyle böyle halsizlik değil yani

Kaptırmamak lazım. Temkinli yaklaşmakta fayda var. Belli olmaz bu işler çünkü. İnşallah gebeliğe işarettir diye umalım.

Cevap için teşekkür ederim Bendede uyku hali yorgunluk baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var dokundukça acıyor.Ama reglime 10 günden fazla var
Bende adet belirtilerimden başka bariz bi belirti olmamıştı. Sadece ilk gebeliğimde canım çok karpuz çekmişti alıp yemek istedim ilk ısırıkta midem bulanmıştı sonra aynı gün kuzenimin düğünü vardı masadaki kurabiye lerden yemek istedim ondan da bi ısırık aldım yine midem bulandı o gün tam regl günümdü ve olmamıştım 4 gün sonra da gebe olduğumu öğrendim zaten

Ben tatlı şeyler yemeyi çok severim ama 2 gündür hiç yiyesim gelmiyor.Havalardan da olabilir belki bu emin değilim.Eşim şuan yanımda dondurma yiyor, çok severim ama yiyesim yok asla.

Kizlar aranizda 1 hafta kala test perileri gelmis olanlar goruyorum yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim cok takinti oluyor basimiza gelenden ibret alin ben regl donemimde baska seylerle ilgilenicem arkadaslar biraz kafayi resetlemem lazim bi yandan kimler test yapti kimler hamile takip de edecegimm ama kafam yoruldu hayal kirikligi yasadim toparlanmak gerek

Ben tatlı şeyler yemeyi çok severim ama 2 gündür hiç yiyesim gelmiyor.Havalardan da olabilir belki bu emin değilim.Eşim şuan yanımda dondurma yiyor, çok severim ama yiyesim yok asla.
Havalardan da olabilir canım. Bende geçen ay öyle oldum çok iştahlı biriyim normalde ama adete 1 hafta kala canım hiç bişey yemek istemedi. Hatta arada midem bulanıyordu dedim bu ay kesin oldu galiba. Ama boşa umutlanmışım günü gelince adet oldum zaten

Sana sonuna kadar katılıyorum . Bak iki gündür olur olmadık yerde çok afedersin öğürüyorum tutamıyorum kendimi . Ama bir şey yok , vücudum resmen oyun oynuyor benimle ve aklımla . Bende uzaklaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…